reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

witajcie moje drogie

wczoraj jeszcze byłam nietomna, a dzisiaj od rana załątwianie spraw i znowu po południu wypad z dzieciaczkami do mamy;-) a co, w końcu są wakacje:-p co do wesela, to misja spełniona - panna młoda wymalowana cudnie:-) wszyscy pytali sie jaki wizażysta malował:-D zdjęcia załączę oczywiscie, a co by nie było, ze jakaś ściema:rofl2: wyglądałam znośnie, w 15 cm szpilakach wytańczyłam pół wesela, bo drugie pół było na boso:-p:-p:-p:-D:-D:-D fakt faktem pogoda była okropna- strasznie parno i pomimo klimyw sali i tak było duszno:no: ale moja mama (człek przezorny) wzięła ze sobą wachlarze (chyba z 10:baffled: łącznie z białym dla panny młodej - nawet niewiem skąd je wytrzasnęła:szok:) ale to był dobry strzał:-D:-D:-D teściowa nie dzwoniła ale czekałam, ze zapewne z rańca uraczy nas telefonem (jak poprzedniego roku) ale tu hmmm... nic:baffled: no ale moja radość nie trwała długo, bo jak oporządziliśmy się i pojechaliśmy się na poprawiny, to oczywiscie telefon był (a była godz. 12ta) i tekst nastepujacy (prawie cytuję) :" No cześć, co tam? " -pyta T (z wiadomych powodów użyję tajnych inicjałów, bo wiadomo wróg czuwa:rofl2:) "no nic, przyjechaliśmy na śniadanie;-)" - odpowiedziała M:-p "to jeszcze nie wracacie? - z wyrazem lekkiego zdenerwowania spytała T:confused2: "niestety nie mamo, ponieważ musimy coś zjeść, bo ogólnie jeszcze nic nie zjedlismy a w sumie to mamy jeszcze ponad dwie godziny jazdy do domu" - powiedziała M lekko poirytowanym głosem:crazy: "no wiesz, bo Tosia cały czas woła mama, mama"- żaliłą sięzmeczonym głosem T:nerd: "a co teraz robi malutka"- ze smutkiem w głosie spytałą M:-p "teraz śpi" powiedziała T:eek:
komentarz zostawiam Wam moje drogie, bo mi poprostu słów zbrakło w tym momencie:confused2::confused2::confused2: (a wiecie, z mój szkrab śpi w dzień 2- 3 godziny:tak:) a dzień wczesniej to też sie nie umeczyła zbytnio, bo poprosiłam o dodatkowe wsparcie M brata z przyszła bratową i oni przyjechali i do wieczora z Tosią szaleli po podwórku:tak: no ale dobrze, ze mieszkamy od siebie chociaż te 60 km;-) nawet mój M widzi jaka jest jego mama, no ale co z tego? nie zmieni jaśnie pani i tyle:no:

Surv powiem Tobie, że Florki "siasiam" rozłożyło mnie na łopatki!!:-D:-D:-D:-D
Dorka a nie mówiłąm, ze super jesteś laska;-):-) tylko się cieszyć, ze młodziaki się ogladają, za "poważnymi i statecznymi" paniami:-D:-D:-D:-D:-D
Kasia ja bardzo poproszę o przepis!!! no i pomysł z pociągiem genialny:tak: my tak Kornelowi robiliśmy, losie jakie to było przeżycie dla małego:tak::-D
Mamo BiN nie pamietam czy gratulowałam, więc wielkaśne gratki!!!!! super hiper!! i jaka wielkaśna działka:szok: my mamy 1/4 waszej:-p
Madzia no to u Was sie działo:-D:-D:-D:-D:-D ja też bym z pewną dozą nieśmiałości chciała zerknąć na któryś portal i się pochwalic, że mam sławną koleżankę:-p
Post no Ty jak coś wymyślisz to wymyslisz:-D:-D:-D:-D:-D Twój M chyba się z Tobą nie nudzi:-D:-D:-D:-D:-D rozumiem jakieś straszne stworzonka, takie antypatyczne, ale słodkie i lękliwe jeżyki?:-D:-D:-D:-D:-Dale tak na marginesie, to na szkołę dobrego wychowania wyslę tobie Tosię, bo totalnie mnie olewa, zero respektu i poszanowania słów matki:baffled::sorry:
Kamu wszystko się ułoży, raz są dobre dni, raz gorsze...moze przygotuj mu kiedyś małą kolacyjkę, kup wino, Maksia do mamy wyślij, tak z zaskoczenia zrób, zobaczysz banan na twarzy M gwarantowany (i nie tylko pewnie banan:-D:-D:-D:-D)
Kic no to chyba masz radochę z decyzji siostry, co? w końcu będziesz miała ją już przy sobie:tak:
Haszi a Ty ani się rusz, dobrze?:-p
Pabla i jak byłaś w tiffi? a Lenka to już sama pedałuje?:szok::szok::szok::szok:
Julia gratki!!

właśnie oglądam na tvn 24 akcję przed pałacem prezydenckim... normalnie ręce mi opadają, co się dzieje u nas w kraju...paru fanatyków i proszę do czego doprowadziło:crazy: przecież tu bedzie zadyma jak nic:no: a nie można było wtedy po cichaczu tak zabrać go?:eek:
no nic nie denerwuję się, bo mam w planach fajną książkę i wygodne łóżeczko:-p

reklama
odmeldowuje sie do spania
jakoś mnie ścięło
poczytałam
zdjęcia wkleiłam
idę lulać

Tosika...no to 9 procent podobno :)
aa i czytać będziesz???
ja sie cichutko musze wkomponowac coby się bestia nie obudziła (i nie mam na myśli męża ze tak uprzedzę)
aaa no jeżyki fajne są a że bawić się lubią to zabawki im potrzebne...a propo's to dzisiaj m do młodego mówi że ma na głowie fajnego jerzyka (bossshhe przez rz???? już sama nie wiem)....a młoda z lekką obawą w głosie.....jezika???

Wpadłam się pożegnać, bo zaraz jedziemy, a u Asi net tak muli, że ciężko będzie pewno nawet forum otworzyć...ale postaram się, bo nałóg BB należy pielęgnować:-) Trzymajcie kciuki, żebym dojechała w lepszym stanie nerwów niż wyjeżdżam, bo panic driver już się włączył:-p

Surv, pozdrowienia dla Rodziniki!!!
Tosika, widzę, że impreza udana - koniecznie wklej zdjęcia! Teściowa, no cóż... Fajnie, że nie ściagneła Was w nocy do domu ;-)
I uprzedze odpowiedź Pabli - Lenka z Olga mają rowerki bez pedałów:-DOt takie cuda ;-)
Post, chyba jednak niefortunnie wymyśliłas historyjke o jezykach;-):-D

Hej!
Survivor szerokiej drogi! pozdró rodzinke i oczywiście Nadwornego prosimy o fotki!
Tosika no to sie pobawiłaś,a co do teściowej to... I przestańcie mnie molestowac tymi zdjęciami,bo nie ma co oglądać no ale ... chcenie to macie Senso Club - We Love Senso - Galeria - Zdjęcia i Sobotnia impreza w klubie Senso ! - zdjęcia, foto - od 1 - 8 Sierpnia 2010
Julia super wieści:tak:
Haszi leż i odpoczywaj jak najwięcej!

Nam przywieźli materac i pierwszy raz spaliśmy w swojej sypialni:tak: Ale jakos tak się ciągle budziłam,bom nie przyzwyczajona do takiego dużego łóżka:sorry:

A teraz pochwalę syna-otóż wczoraj poszliśmy na plac zabaw bez pieluchy i Maciuś raz nasikał na mróweczki a raz podlał drzewko i to na stojąco:tak::-)

Mam jeszcze jedną prośbę,cobyście zagłosowały na naszą opolską grupę bb mam o tu :http://aktywnemamy.pl/contest,ranking.html .Nie jestem pewna ale chyba trzeba się zalogować na aktywnemamy.pl,tyle tylko,że nick i hasło jest to samo co na bb macie.Może się wam uda.
Dzięki!!!

No Madzia, żarty na bok! Pięknie wtopiłaś sie w tłum 18-latek:tak:Tosika, myślę, że spokojnie możemy się chwalić koleżanką:tak:
Próbowałam zalogowac się na aktywnemamy, ale mi się nie udało, hmmm

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czyli mnie poznałaś:-D? Bo moja mama nie:-D
Kasia instrukacja :
najpierw trzeba na BB wejść w swój panel kontrolny> edytuj swój profil.
Zjedź na dół strony przy Aktywnemamy.pl zaznacz TAK
zaakceptuj zmiany.

Następnie wejdz na aktywnemamy.pl
zaloguj sie hasłem i loginem tym samym co na BB

i już przy logowaniu musisz uważać na małe i duże litery-musi sie wszystko zgadzać tak jak masz na bb.

To tak jakbys miała chwilę,ale za dobre chęci juz wielkie dzięki!:tak:

reklama
Do góry