reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja burzę wlaśnie przespałam chociaż nie była chyba zbyt duża..łydki miałam jak banie i twarde jak kamień..spałam z uniesionymi do góry i troszke zeszło, ale strasznie niwygodne takie spanie:baffled:zwłaszcza, że w takiej pozycji muszę spać na plecach bo na boku nie idzie

Dorka gratuluje zdania prawka:-)jazda w ciąży jednak wymaga odwagi..ja mimo, że mam prawo jazdy pare lat, to teraz boje się usiąść za kółkiem:-p

reklama
no survivor nie jest zle ale chyba rzeczywiście słodycze na bok:-)

oczywiście ja jestem zdania, że jak mamy na coś ochotę - to ulec należy:-)

Czytam o rozstępach i osobiście polecam krem AA, choć do wyboru jest tego cała masa. Grunt to systematycznie sie smarować a co ma się rozstąpić to się rozstąpi:-D

miłego wieczoru

Dziewczyny, a czy robiłyście już badania na glukozę 50mg?? :-) Jeśli tak to jak tam Wasze wyniki..wszystko w porządku?? Ja się wybieram wt ym tygodniu.

Dziewczyny, a czy robiłyście już badania na glukozę 50mg?? :-) Jeśli tak to jak tam Wasze wyniki..wszystko w porządku?? Ja się wybieram wt ym tygodniu.

A poczytaj wcześniejsze posty w tym wątku, bo od jakiegoś czasu o tym dyskutujemy - z tego co pamiętam, zadna z nas cukrzycy się nie dorobiła, choć niektórym niewiele brakuje:baffled: Apropos, nie wiecie, czy w ciązy można zamiast cukru stosować słodzik? Z czekolady choć z bólem mogę zrezygnować, ale ze słodzenia napojów będzie ciężko:baffled:

hej laseczki
serce cos mnie dzis boli :baffled: maz ma sluzbe i musze sama z pokemonem sie uzerac :sorry2: bajka
ja to az sie boje isc jutro do lekarza z moimi wynikami :sorry2:

z tego co wiem to sa dwie cukrzyce lipcowe i dwa podejrzenia o zatrucie ciazowe:blink:

Hej Dziewczyny :-)
co do badan glukozy wiele z nas juz ma je za soba...
Roni spokojnie glowa do gory, trzymamy za Ciebie kciuki-musi byc dobrze :-)

ja zauwazylam u siebie opuchniecia ;-( szczegolnie na nogach, na dloniach tez, widze po pierscionku :-( czuje sie tez ciezsza...znacie jakies dobre sposoby, by ta cholerna woda nie zatrzymywala sie w organizmie?

Hej dziewczynki

Roni nie denerwuj się, ja mam nadzieję ze twoje wyniki nie będą najgorsze. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

Ja mam wizytę dziś po południu, też jestem ciekawa czy wszystko jest ok.

reklama
dorka super ze u Ciebie tak wszystko swietnie przebiega :-) u mnie Bogu dzieki wszystkie wyniki tez sa w normie , ale jak pisalam wczesniej zaczelam zauwazac opuchlizne, delikatna ale jest :-(
KasiaDe robisz zabki ze znieczuleniem?

Do góry