Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratk!
ważne że dzieciakom i rodzicom się podobało no i dyrekcji podobno też
;-)

WITAJ TOSIEŃKO:-):-):-):-)

nie wspomnę o odrostach, które mam po 2 tyg od farbowania
ja oczywiście nic nie robię tylko się czepiam
jak dobrze, że nie jestem sama
wiedziałam, że będzie dobrze;-)
i tyle pamiętam
no więc co do przedszkola, 3 dni Mały chodził ze mną tak po godzince, chowałam się itd, sam biegł na sale, było nawet nieźle, więc pani zaproponowała, żebym w czwartek jeśli sam poleci na sale to Go zostawiła na godz, a jeśli będzie płakać to zadzwoni, żebym wcześniej się zjawiła
oczywiście pobiegł na sale, wcale sie za mną nie obejrzał, ja sru do domu, a po 40 min tel że mam przyjechać bo Mały cały czas płacze
pojechałam Mały u pani na rękach, zasmarkany, więc pani ostatecznie stwierdziła, że Antoś nie płakał jak była przy nim, ale jak tylko próbowała zająć się innymi dziećmi od razu był ryk
więc skoro nie ma przymusu żeby go zostawiać (bo to od razu im mówiłam) to mamy spróbować na wiosnę, bo teraz Antek jest za mały, potrzebuje dużo uwagi od pani, a ona ma jeszcze 23 inne dzieciaki na głowie
nic trudno, tak się cieszyłam, że zapewnie Mu jakąś rozrywkę, a tu d...:-( w domu atmosfera średnia, ale M wziął się za przygotowania do budowy pokoju Małego, więc bardzo mnie to cieszy:-) na razie kupił wszelkie materiały budowlane, nawet grzejnik, ale budowa dopiero wiosną i mam nadzieję, że przyszłą zimę Antoś spędzi w swoim pokoju - już nawet buszuje na Allegro za meblami i dekoracjami
moja Kumpela, właśnie walczy na porodówce i wierzę, że Jej nieźle idzie - denerwuje się strasznie
zmykam, dobranoc od jutra znowu 3 popołudniówki
R od rana robi oświetlenie w salonie, a ja z Flo oklejamy drzwi, tzn. ja okejam, a Flo przebiera misia, który co 15 minut robi kupę i chce nowej pieluszki
W międzyczasie zaliczyliśmy ekspresową wycieczkę pociągiem: 20 minut do Oławy, szybka zmiana peronu i równie szybki powrót do domu
Ale jest tak wstrętnie zimno i pochmurno na dworze, że gdby nie to, że mała od 2 dni przeżywa, że pojedzie pociągiem, to byśmy w ogóle z domu nie wychodzxili.

masakra juz mnie oczy bolały od tch kropek i kresek
moje 6 cio latki też na początku płakały
a mój Kuba do teraz na wejściu do żlobka ryczy okropnie

czyżby top model;-)

ale często gotuje to muszę mu przyznać
oczywiście nie zawsze żeby nie przechwalać

nocki troche lepsze tzn jedna pobudka na mleko a nie trzy
u nas to sukces jak u nowoworodka

pójdziemy do kościółka a potem na jakis spacer może ale nie chce mi się w taka pogodę okrutnie, może mamę poproszę żeby małego zabrała na godzinnkę