reklama
Ja też robię wiatr :/
Julia gratulacje, coż za ekspers
gratk!
A więc pasowanie udane, było super,rodzice poprzebierani (oczywiście nie wszyscy) super zabawa, dla dzieci ekstra przeżycie, było trochę zamiesznia,ale co tam
ważne że dzieciakom i rodzicom się podobało no i dyrekcji podobno też
Madzia udanego weekendu
;-)
Jutro więcej poczytam, jak mały pójdzie spać
Julia gratulacje, coż za ekspers

A więc pasowanie udane, było super,rodzice poprzebierani (oczywiście nie wszyscy) super zabawa, dla dzieci ekstra przeżycie, było trochę zamiesznia,ale co tam

Madzia udanego weekendu

Jutro więcej poczytam, jak mały pójdzie spać

Kic, wiedziałam, że wszystko się świetnie uda. Jak za cos się zabierasz, to na pewno będzie super!
Tosika - ja za Madzią - z jakiej okazji ta sesja? Koniecznie nam pokaż profesjonalne fotki
Czuję, że Magdzik lubi myć włosy. Bo wiecie, jak przepada za prasowaniem, to ... ;-)
Dorka, super, że z Alkiem o.k.
Ooo, to wielki plus, że Julii nie nacinali. Ja tak miałam i po porodzie mogłam od razu fikać - dosłownie!
Madzia, nie denerwuj się, będzie dobrze!
Pierwszy raz słucham ChillyZET - no bardzo przyjemne
Tosika - ja za Madzią - z jakiej okazji ta sesja? Koniecznie nam pokaż profesjonalne fotki
Czuję, że Magdzik lubi myć włosy. Bo wiecie, jak przepada za prasowaniem, to ... ;-)
Dorka, super, że z Alkiem o.k.
Ooo, to wielki plus, że Julii nie nacinali. Ja tak miałam i po porodzie mogłam od razu fikać - dosłownie!
Madzia, nie denerwuj się, będzie dobrze!
Pierwszy raz słucham ChillyZET - no bardzo przyjemne
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam późnym wieczorem:-)
JULIA WIELKIE GRATULACJE

WITAJ TOSIEŃKO:-):-):-):-)
Dziewczyny, przyłączam się do zjednoczonych Sióstr, które nie cierpią układać itp włosów

nie wspomnę o odrostach, które mam po 2 tyg od farbowania
Madziu łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o Męża bałaganiarza:-) U mnie to samo co u Ciebie M robi syf niemiłosierny, twierdzi że ciągle jest czysto i nic Mu nie przeszkadza
ja oczywiście nic nie robię tylko się czepiam
jak dobrze, że nie jestem sama
Tosika czekam na zdjątka z sesji, na pewno będą boskie;-)
Kic gratuluję udanego pasowania
wiedziałam, że będzie dobrze;-)
Surv cieszę sie, że pralka działa
i tyle pamiętam
u nas cały tydzień był zabiegany bo od rana odbywały się próby przedszkole a po południu do pracy
no więc co do przedszkola, 3 dni Mały chodził ze mną tak po godzince, chowałam się itd, sam biegł na sale, było nawet nieźle, więc pani zaproponowała, żebym w czwartek jeśli sam poleci na sale to Go zostawiła na godz, a jeśli będzie płakać to zadzwoni, żebym wcześniej się zjawiła
oczywiście pobiegł na sale, wcale sie za mną nie obejrzał, ja sru do domu, a po 40 min tel że mam przyjechać bo Mały cały czas płacze
pojechałam Mały u pani na rękach, zasmarkany, więc pani ostatecznie stwierdziła, że Antoś nie płakał jak była przy nim, ale jak tylko próbowała zająć się innymi dziećmi od razu był ryk
więc skoro nie ma przymusu żeby go zostawiać (bo to od razu im mówiłam) to mamy spróbować na wiosnę, bo teraz Antek jest za mały, potrzebuje dużo uwagi od pani, a ona ma jeszcze 23 inne dzieciaki na głowie
nic trudno, tak się cieszyłam, że zapewnie Mu jakąś rozrywkę, a tu d...:-( w domu atmosfera średnia, ale M wziął się za przygotowania do budowy pokoju Małego, więc bardzo mnie to cieszy:-) na razie kupił wszelkie materiały budowlane, nawet grzejnik, ale budowa dopiero wiosną i mam nadzieję, że przyszłą zimę Antoś spędzi w swoim pokoju - już nawet buszuje na Allegro za meblami i dekoracjami
moja Kumpela, właśnie walczy na porodówce i wierzę, że Jej nieźle idzie - denerwuje się strasznie
zmykam, dobranoc od jutra znowu 3 popołudniówki

Dziewczyny, przyłączam się do zjednoczonych Sióstr, które nie cierpią układać itp włosów

Madziu łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o Męża bałaganiarza:-) U mnie to samo co u Ciebie M robi syf niemiłosierny, twierdzi że ciągle jest czysto i nic Mu nie przeszkadza

Tosika czekam na zdjątka z sesji, na pewno będą boskie;-)
Kic gratuluję udanego pasowania

Surv cieszę sie, że pralka działa

u nas cały tydzień był zabiegany bo od rana odbywały się próby przedszkole a po południu do pracy

survivor26
Mamy lipcowe'08
A co to wszystkie się lenią w weekend? może czas już wstawać?
My dziś bardzo aktywnie po zawieszeniu broni
R od rana robi oświetlenie w salonie, a ja z Flo oklejamy drzwi, tzn. ja okejam, a Flo przebiera misia, który co 15 minut robi kupę i chce nowej pieluszki
W międzyczasie zaliczyliśmy ekspresową wycieczkę pociągiem: 20 minut do Oławy, szybka zmiana peronu i równie szybki powrót do domu
Ale jest tak wstrętnie zimno i pochmurno na dworze, że gdby nie to, że mała od 2 dni przeżywa, że pojedzie pociągiem, to byśmy w ogóle z domu nie wychodzxili.
Kate, no to na przedszkole macie jeszczxe czas, choć przypuszczam, że jakby Antkowi dać parę dni/tygodni to by się przyzwyczaił. No ale to wymaga czasu i Twojego i pani opiekunki, więc pewnie lepiej będzie, jak mały będzie starszy
Nic, wrcam do oklejania, choć spać mi się chce okrutnie, ale z powodu bajzlu remontowego, nawet położyć się nie ma gdzie

My dziś bardzo aktywnie po zawieszeniu broni

Kate, no to na przedszkole macie jeszczxe czas, choć przypuszczam, że jakby Antkowi dać parę dni/tygodni to by się przyzwyczaił. No ale to wymaga czasu i Twojego i pani opiekunki, więc pewnie lepiej będzie, jak mały będzie starszy

Nic, wrcam do oklejania, choć spać mi się chce okrutnie, ale z powodu bajzlu remontowego, nawet położyć się nie ma gdzie

Hejka!
O jaka cisza dzisiaj
Chciałam posiedzieć na BB popołudniu ale musiałam dziennik wypisać i tak mi zleciało prawie 3 godziny
masakra juz mnie oczy bolały od tch kropek i kresek
KATE teroetycznie ma jeszcze czas,ale założe się że za rok czy dwa pierwsze dni będą takie same jak teraźniejsze, no niestety tak dzieci reagują na rozłąkę z bliskimi i tak poznaja nowe otoczenie
moje 6 cio latki też na początku płakały
a mój Kuba do teraz na wejściu do żlobka ryczy okropnie
Surv oj widze że znou remontowo u was, oby szybko poszło i efekt był powalający
Dorka czyli nie tylko u nas w szpitalach sobie z pacjentów jaja robią
Tosika cóż to za sesja
czyżby top model;-)

Madzia mój M tez bałaganiarz, czasami go zmuszę do popsprzątania ale ile się nagada to jego
ale często gotuje to muszę mu przyznać
oczywiście nie zawsze żeby nie przechwalać
mały własnie loda wcina i idę go kapać, M do księgowego poszedł a miał tortille robić

spokojnej nocki!
O jaka cisza dzisiaj
Chciałam posiedzieć na BB popołudniu ale musiałam dziennik wypisać i tak mi zleciało prawie 3 godziny

KATE teroetycznie ma jeszcze czas,ale założe się że za rok czy dwa pierwsze dni będą takie same jak teraźniejsze, no niestety tak dzieci reagują na rozłąkę z bliskimi i tak poznaja nowe otoczenie

Surv oj widze że znou remontowo u was, oby szybko poszło i efekt był powalający

Dorka czyli nie tylko u nas w szpitalach sobie z pacjentów jaja robią

Tosika cóż to za sesja

Madzia mój M tez bałaganiarz, czasami go zmuszę do popsprzątania ale ile się nagada to jego

mały własnie loda wcina i idę go kapać, M do księgowego poszedł a miał tortille robić

spokojnej nocki!
A nawet nie wiem kiedy nam ten dzień zleciał. Najpierw walczyłam z porządkami i dziaciakami, bo m był w pracy, a potem obiad, krótki spacer, zabawy w domu i dzieciaki poszły spać. Coś Olga zaczyna być niewyraźna a Miki jeszcze całkiem nie wydobrzał, więc mam nadzieję, że nie będzie kolejnego tygodnia "chorobowego".
witam rankiem 
myśmy wstali koło 8
nocki troche lepsze tzn jedna pobudka na mleko a nie trzy
u nas to sukces jak u nowoworodka
Kasia oby dzieciaki jednak zdrowe były
U nas pogoda brzydka, szaro, buro i zimno
pójdziemy do kościółka a potem na jakis spacer może ale nie chce mi się w taka pogodę okrutnie, może mamę poproszę żeby małego zabrała na godzinnkę
Miłego i słonecznego dnia!
myśmy wstali koło 8

Kasia oby dzieciaki jednak zdrowe były

U nas pogoda brzydka, szaro, buro i zimno

Miłego i słonecznego dnia!
reklama