Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem że juz nie powinien bo zeby się psują ale jakos nie mam siły z tym walczyć, cieszę się że jest tylko jedna pobudka, dam mu te mleko i spi do rana, nie chce myśleć co by znowu było jak by tego mleka nie dostał
Zdrówka dla Olgi

I jakoś tak natchnienia na pisanie było brak
ale obiecuję poprawę 
Obudziłam się i zasnąć nie mogłam, ale mam nadzieję odespać w dzień...
R dziś dzwoni z kolejnym opierniczem (po rozmowie pedagogizującej w kwestii tego, kto powinien takie sprawy załatwiać
), a potem zobaczymy - podkręciłam sąsiadkę, żeby zrobiuła sama a rachunek wysłała wspólnocie oraz zasugerowałam, że może byśmy pozew zbiorowy zlożyły...tak czy inaczej pewnie jeszcze się będzie wlec ta sprawa, ale ponieważ limit stresu już wyczerpałam (a na razie nei pada, więc nie zalewa) to się chwilowo przestałam przejmować;-)

Czeakmy na zdjęcia malutkiej! jeszcze raz grautulacje i niech sie zdrowo chowa
Jeden przedmiot taki co już mieliśmy,ale pan pod żadnym warunkiem przepisów nie da,bo niby to kontunuacja,a jak byk to samo i to jeszcze żeby przydatne,a to jakiś język programowania archaiczny,z czego z resztą wcześniej miałam warunek i teraz jeszcze raz się bedę musiała męczyć
No a reszta to już w ogóle jakis kosmos
Dobrze,ze taka fajna paczka jest (tzn 3 osoby z mojej pracy i jeszcze dwie inne spoko) to może jakoś przeżyję.Nastepny weekend znów na uczelnię
.
,bo kurde non stop popuszcza No już było tak fajnie ,a od miesiąca coś się zepsuło i raz mówi,ze chce na kibelek,a raz powie jak już trochę popuści,albo jak nie jest w domu to się całkiem w gacie zleje
No nie mam zamiaru zakładać mu pieluchy,ale mnie to dobija,non stop tylko majty i gacie piorę
,a i cierpliwości mi brakuje to wszystkiego i wszystkich:-(No jak widze taki burdel w chacie,a wiem ,ze sama nie mam już siły sprzątać to mnie kurwica bierze
A jak mam karmić Maćka skaczącego po kanapie to już w ogóle.Wczoraj obiadu nie zjadł,bo sobie meliskę walnęłam przed tym i miałam gdzieś czy zje czy nie,a że nie chciał to nie zjadł o. Ech muszę się zabrać do lekarza,bo coś mi to na anemię wygląda.To dziwne ,żeby człowiek nie miał nawet siły ręką ruszyć
.
Idę pracowaćMadzia, ja też mam ostatnio nerwy jak postronki i wszystko mnie irytuje. Chyba jakaś jesienna chandra nas dopadła...