reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
witajcie moje kochane

nie zaskoczę Was tekstem, że nie mam czasu praktycznie na nic;-) mało tego chodzę z lekka już poddenerwowana, bo w następny piątek mamy opościć definitywnie mieszkanie, a ja totalnie nie spakowana:zawstydzona/y: tak co dziennie mówię sobie "zacznę jutro, przecież zdążę, jest tyle czasu":-p no i już lekko jestem teraz us****:baffled: czy ja aby na pewno zdążę?:sorry2:
Kic ja też jeszcze daje w nocy kaszu, bo też się boję napaści szału dziecka:-p
Surv nie no superanckie te ubranka i zauważyłam bluzeczkę z panienką z dobranocnego ogrodu, normalnie Tosia by oszalała jakby zobaczyla to cudo:-p
Madzia zdróweczka dla Macia:tak: coś te zapalenie spojówek wszędobylskie sie zrobiło, bo moich znajomych synek też zaniemógł na nie:no: a co chandry to ja też ostatnio chodze taka rozdrażniona:sorry2:
Iza fajnie, ze się odezwałaś :-) życzę wytrwałości i cierpliwości, bo na pewno nie nudzisz się;-)
Julia no to już jesteście w kompelcie! Fajosko:-)
Pabla zdróweczka życzę Wam również życzę:tak: to rozumiem, ze w praacy już wiedzą? i jak zareagowali?
Kasia a co dosesji, to już lece na zamknięty i tam Wam esej napiszę o co biega:-p
Sylcia a jak się sprawdza ten suwaczek, gdzie byl wyprodukowany? bo ja taka blondynka jestem ;-)

Ostatnia edycja:
Tosika...uwielbiam Cię blondynko:-):-):-):-) jeden masz z suwaczka a drugi z bb..klikasz sobie na swaczek albo najeżdźasz myszką i na dole nad paskiem pojawia się adres odnośnika:-)
Pabla...och super wieści...2 cm szczęścia:-)
aa no i zdrówka chorowitkom życzę :)
Kasia...no wiem wiem..ale wiesz że jesteś nieustająco zaproszona??? i jak tylko dasz radę to się z madzikiem zmówim co??
Surv...rozumiem rozumiem..mnie właśnie doszło ostatnio szyciowe zbieractwo:-D:-D:-D
i dzięki za rady..maszyna stara i pretestuje....mamy zdecydowanie lepiej słucha.
oki to miłej nocki
ja wracam do pcipciamki:-D

Post ja lubluuuuuuuuuuuuu Tiebia:-):-):-):-):-):-) ale Ty przecież o tym wiesz:-p

Pabla to i dobrze, lepiej poczekać prawda?:tak: i wiesz co, przez ciebie, Haszi, Julię zachciało mi się jeszcze ale niewiem czy ja i moj organizm to da radę?:-p

Ostatnia edycja:
Pabla, no to super, że z dzieciaczkiem wszystko ok! A jak Ty się czujesz?

Tosika, Ty nie wiatr robisz tutaj a huragan:-D Co do pakowania, to może zatrudnić pomoc dorywczą? Jakieś studentki, coby pod Twoim światłym nadzorem popakowały wszystko? A co do ciąży, to przecież młoda kobieta jesteś (czytałam parę dni temu jakiś raport, z którego wynika, że coraz więcej kobiet, zaczyna prokrecję dopiero w naszym wieku:szok:), więc jeśli tylko chcesz..... mamy kibicować?:-p:-) Mnie po każdym spotkaniu z Benem 'wścik macicy" bierze, no ale rozsądek jeszcze dzięki Bogu zwycięża:-p

A co do naszego odszkodowania...wiem, że mogą nam stawkę podbić, więc pewnie nie każdorazowo będę o nie występować, ale do czasu prawomocnego wyroku nie mamy już innych możliwości...no po prostu Kafka na żywo, nie da się, wszyscy kłamią, robią jedno, mówią drugie, umywają ręce...tak, że pozostaje już tylko przemoc bezpośrednia albo proces:baffled: Na razie cieszymy się od nowa remontem i szykujemy w pogotowiu nerwosol w oczekiwaniu na pierwszą ulewę:-p

Post, jakbyś czegoś konkretnego z tkanin potrzebowała, to daj znać, bo mnie niewiadomo skąd udało się zgromadzić jakieś nieprzeliczalne ilości...właśnie odkrywam magię worków próżniowych, coby zrobić miejsce na kolejne:-p

Madzia, zdjęcia bedą na blogu , jak w końcu skończę...znowu mi kręgosłup lekko wysiadł od skakania po drabinach, więc wykańczam po malutku te drzwi...no i idę właśnie kolejne paski poprzylepiać:-)

Witam, zyje, czytam wszystko ale jakos brak weny do czytania:-(
Aleksander juz w domku:tak:Lekarze twierdza ze to byl jakis wirus:tak: Ja po dwoch dniowkach bylam na integracji z pracy. Troche popilismy,bylo ok. Dzis ide tez do pracy na noc. Nadrobie zaleglosci w wekeend bo mam caly wolny:happy:
Zdrowka dla wszystkich!
Madzia ja zapalenie spojowek mialam chyba z miesiac:baffled: ale przeszlo i njuz nie wrocilo:tak:
Pabla super ze malenstwo zdrowo sie rozwija:tak:
Survi ja po pobycie u mojej siostry nabralam checi na 3 i to zaraz:-D Zobaczymy co wyjdzie:-D Zycze szybiego uporania sie z problemami:tak:
Post pochwal sie pizamka:tak:
Julia fajnie ze Zu dobrze przyjela siostre:tak:
I to tyle zapamietalam.

Nooo, ładnie popisały koleżanki - to mi sie podoba.
Pabla, zdrówka! 2cmm - ale gigant :-)
Tosika, Surv ma dobry pomysł - mógłby Wam ktos pomóc
Dorka, super, że z Aleksandrem wszystko już w porządku

cześć dziewczynki

w związku, że dzisiaj zrobiłam sobie dzień domkowy, to mam na wszystko czas, na kawku, na bb, na pogaduszki tylko nie na pakowanie:baffled::-p no ale cościk popakowalam, i to dzięki mojej koleżance;-) to ona mnie z rańca siłą zaciągnęła do sypialni i pokazała palcem od czego zaczynamy:-p:-D:-D bo ja cały czas obstaje przy swoim, że "zdążym":-p no i chyba z 6 kartonów wielkaśnych już wyniesiona:tak: Macie racje, można wynając dziewczyny ale jakoś tak ja nie jestem przekonana, a co by mi "obcy" grzebał w moich rzeczach;-) na pewno to wygodne, ale ja jakaś staroświecka jestem:-p
Surv masz racje, bardzo dużo kobiet w naszym wieku dopiero teraz zaczyna spelniać się macierzyńsko:tak: widać przyjmujemy styl francuski;-) no ja jak wczoraj tak M powiedziałam, ze może....ale to jeszcze wymaga duuuużo przemyśleń i analiz, to on już happy:-) naiwniak jeden, nie wie, ze baba zmienna jest:rofl2:
Dorka ważne, że Oluś już w domciu:tak:

dobra uciekam, bo obiecałm sobie szafę przedpokojową jeszcze dzisiaj obrobić:-p

reklama
Do góry