Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jęczy non stop.

U nas na szczęście na razie nawet bez kataru, za to dziś rano Flo obudizła się z poplamioną krwią buźką, widać, że z nosa jej poszło, ale dobrze się czuje więc myślę, że to uporczywe grzebanie w końcu rozharatało jakieś naczynko.
Zresztą już nieco przyszalałam, kupilam Flo pakę ubran ze Świnką, Kubusiem i innymi bajerami (o taką: 40SZTUK!!! DLA córci 86-92-98,NEXT,DORA,GEORGE.. (1269593637) - Aukcje internetowe Allegro), a sobie te amerykańskie tkaniny i piękną wełnę estońską - Post pewnie wie o czym mówię:-) No ale uważam że moje dobre samopoczucie i ukojone nerwy warte są takich wydatków

,choć narazie jest znośnie;-) Zaraz mam zamiar poczytać "Język dwulatka" to może przeżyjemy ten tydzień w zgodzie
,ba,nawet na lato pełno rzeczy tam

A na blogu wdziałam,ze pokoik Flo cudnie wam wyszedł.No ,ale jak się nie da inaczej,to jest to jakieś wyjście z sytuacji,ale czy nie podniosą wam składki na ubezpieczenie mieszkania jak często będziecie wypłacać?

a no i łóżeczka nowego nie kupiliśmy bo nadal nie ma kasy za zrobiona robotę M
no i najpierw studia musze zapłacić
przestawiliśmy stare łóżeczko i nocki nawet lepsze
nie mam z tej strony podanej przez admina
no i z tym odszkodowaniem to zeby wam nie dowalili większej składki

super że Zu tak pomaga mamie