reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
a ja dla odmiany będę pisać że zarobiona jestem i czasu nie mam a co!!!!
taka będę
Surv...taaaaa??? ja tam więcej nie pytam ..
mielismy sie spotkać chociaż mini krakowsko jako że zlot nie wypalił ale dzieciaki moje coś zachorowawszy
na szczęście młodemu śmigiem przechodzi a młodej nie mogliśmy w sobotę gorączki zbić ale już dzisiaj nie wygląda najgorzej...tfu tfu
urlop się skończył
maszyna mnie wkurrrrr....surv...Twoja maszyna tak nie robi???????...moja dzisiaj śpiewała na zmianę...urywam sobie nitkę z łamię sobię igłę na zmianę..a chciałam piżamkę doszyć..i ciut ciut mi brakło, straciłam czas i dupa blada wyszła z tego...a najbardziej zal czasu
toteż siedzę i dziergam sobie aby ukoić moje skołatane serce przed snem
i melduję że grzecznie Was poczytałam ale musicie mi Wybaczyć niedpisanie i już
bo kończe młodej Mitenki i dosłownie 4 rządki mi zostały i spać idę
dobranoc laseczki

taka będę
Surv...taaaaa??? ja tam więcej nie pytam ..
mielismy sie spotkać chociaż mini krakowsko jako że zlot nie wypalił ale dzieciaki moje coś zachorowawszy
na szczęście młodemu śmigiem przechodzi a młodej nie mogliśmy w sobotę gorączki zbić ale już dzisiaj nie wygląda najgorzej...tfu tfu
urlop się skończył
maszyna mnie wkurrrrr....surv...Twoja maszyna tak nie robi???????...moja dzisiaj śpiewała na zmianę...urywam sobie nitkę z łamię sobię igłę na zmianę..a chciałam piżamkę doszyć..i ciut ciut mi brakło, straciłam czas i dupa blada wyszła z tego...a najbardziej zal czasu
toteż siedzę i dziergam sobie aby ukoić moje skołatane serce przed snem
i melduję że grzecznie Was poczytałam ale musicie mi Wybaczyć niedpisanie i już
bo kończe młodej Mitenki i dosłownie 4 rządki mi zostały i spać idę
dobranoc laseczki

No właśnie,halo,gdzie wszyscy???
No i nas dopadło i siedzimy w domu
Zapalenie spojówek.Lekarka powiedziała,ze absolutnie do żłoba nie można z tym chodzić,to ciekawe czemu Kamilek w zeszłym tygodniu chodził i Maciusia zaraził
I tak do końca tygodnia w chacie.
Młody na dodatek zasmarkany po pas dzisiaj
Jęczy non stop.
Zbieramy się zaraz wywietrzyć i na pocztę,bo chrześnicy prezent trza do UK wysłać,wprawdzie K siostra leciała w piątek ,ale nie wzięła-ot taka rodzinna uprzejmość
no i to tyle mojego pisania,bo młody tez się do klikania rwie,no nie da rady z nim nic zrobić
No i nas dopadło i siedzimy w domu

Zapalenie spojówek.Lekarka powiedziała,ze absolutnie do żłoba nie można z tym chodzić,to ciekawe czemu Kamilek w zeszłym tygodniu chodził i Maciusia zaraził

I tak do końca tygodnia w chacie.
Młody na dodatek zasmarkany po pas dzisiaj

Zbieramy się zaraz wywietrzyć i na pocztę,bo chrześnicy prezent trza do UK wysłać,wprawdzie K siostra leciała w piątek ,ale nie wzięła-ot taka rodzinna uprzejmość

no i to tyle mojego pisania,bo młody tez się do klikania rwie,no nie da rady z nim nic zrobić

survivor26
Mamy lipcowe'08
Oooo...widzę, ze kolejna fala chorobowa przyszła:-( Madzia dużo cierpliwości dla marudy...i może w ramach rewanżu też go za dzień dwa wypchnąć do żłobgka niech sieje zarazę?
U nas na szczęście na razie nawet bez kataru, za to dziś rano Flo obudizła się z poplamioną krwią buźką, widać, że z nosa jej poszło, ale dobrze się czuje więc myślę, że to uporczywe grzebanie w końcu rozharatało jakieś naczynko.
Post co do maszyny, to nitki rwie jak ma niedobre nici (nie te do maszyny), albo jak jest za mocno naciągnięta w bębenku albo od góry, a mnei igły łamało, jak miałam źle dokręconą stopkę, bo haczyło....no i na pewno przesmarować trzeba by było...co i sama powinnam zrobić, bo już prawie rok bez smarowania szyję
U nas batalii z sufitem ciąg dalszy, wszyscy kłamią na potęgę, jak się okazuje łącznie z sąsiadką, więc grzecznie czekam aż naprawią, czyli zalepią silikonem po wierzchu, co oczywiście sprawy nei rozwiąże, biorę od nich papiery i idziemy złożyć pozew. A w międzyczasie ustaliliśmy, że najwyżej będziemy przy każdym zalaniu brać odszkodowanie i tym sposobem poprawimy sobie status finansowy a i na ukojenie nerwów trochę gotówki nie zaszkodzi
Zresztą już nieco przyszalałam, kupilam Flo pakę ubran ze Świnką, Kubusiem i innymi bajerami (o taką: 40SZTUK!!! DLA córci 86-92-98,NEXT,DORA,GEORGE.. (1269593637) - Aukcje internetowe Allegro), a sobie te amerykańskie tkaniny i piękną wełnę estońską - Post pewnie wie o czym mówię:-) No ale uważam że moje dobre samopoczucie i ukojone nerwy warte są takich wydatków
Nic, zmykam dalej oklejać drzwi - jeszcze tylko jedne zostały, taka mnie furia robocza wzięła po sufitowym wkur***niu
A jeszcze odrobina prywaty: udało mi się stronę sklepu ustawić tak, że nie można nic kupić, ale widać produkty(nie wszystkie dostepne, bbędę z tym dopiero robić porządek), więc jakby któraś z Was coś chciała, to piszcie - ceny są niższe niż były w sklepie, bo wyprzedaję po kosztach

Post co do maszyny, to nitki rwie jak ma niedobre nici (nie te do maszyny), albo jak jest za mocno naciągnięta w bębenku albo od góry, a mnei igły łamało, jak miałam źle dokręconą stopkę, bo haczyło....no i na pewno przesmarować trzeba by było...co i sama powinnam zrobić, bo już prawie rok bez smarowania szyję

U nas batalii z sufitem ciąg dalszy, wszyscy kłamią na potęgę, jak się okazuje łącznie z sąsiadką, więc grzecznie czekam aż naprawią, czyli zalepią silikonem po wierzchu, co oczywiście sprawy nei rozwiąże, biorę od nich papiery i idziemy złożyć pozew. A w międzyczasie ustaliliśmy, że najwyżej będziemy przy każdym zalaniu brać odszkodowanie i tym sposobem poprawimy sobie status finansowy a i na ukojenie nerwów trochę gotówki nie zaszkodzi

Nic, zmykam dalej oklejać drzwi - jeszcze tylko jedne zostały, taka mnie furia robocza wzięła po sufitowym wkur***niu

A jeszcze odrobina prywaty: udało mi się stronę sklepu ustawić tak, że nie można nic kupić, ale widać produkty(nie wszystkie dostepne, bbędę z tym dopiero robić porządek), więc jakby któraś z Was coś chciała, to piszcie - ceny są niższe niż były w sklepie, bo wyprzedaję po kosztach
Ostatnia edycja:
Survivor no ja sobie też cierpliwości życzę
,choć narazie jest znośnie;-) Zaraz mam zamiar poczytać "Język dwulatka" to może przeżyjemy ten tydzień w zgodzie
Super ciuszki dla młodej kupiłaś ,chyba wam do lata juz nic nie trzeba więcej
,ba,nawet na lato pełno rzeczy tam
Nam ciągle babcie coś z ciuchów dorzucają, w szczegolności moja mama,która nie potrafi obojętnie przejść koło dziecięcych rzeczy,z reszta tak jak ja,z tym że u mnie zdrowy rozsadek się zaraz odzywa i po 20 min zastanawiania się które spodnie mam wziąść nie biorę żadnych,bo w sumie nie trzeba
Pat w sumie to dobre myślenie z tym odszkodaowaniem,tylko troche szkoda waszej pracy i nerwów
A na blogu wdziałam,ze pokoik Flo cudnie wam wyszedł.No ,ale jak się nie da inaczej,to jest to jakieś wyjście z sytuacji,ale czy nie podniosą wam składki na ubezpieczenie mieszkania jak często będziecie wypłacać?
Pochwal się coś tam obkleiła
Mlody poległ,ja zeżarałm chipsy i się za książkę zabieram,pewnie też zasnę

Super ciuszki dla młodej kupiłaś ,chyba wam do lata juz nic nie trzeba więcej

Nam ciągle babcie coś z ciuchów dorzucają, w szczegolności moja mama,która nie potrafi obojętnie przejść koło dziecięcych rzeczy,z reszta tak jak ja,z tym że u mnie zdrowy rozsadek się zaraz odzywa i po 20 min zastanawiania się które spodnie mam wziąść nie biorę żadnych,bo w sumie nie trzeba

Pat w sumie to dobre myślenie z tym odszkodaowaniem,tylko troche szkoda waszej pracy i nerwów

Pochwal się coś tam obkleiła

Mlody poległ,ja zeżarałm chipsy i się za książkę zabieram,pewnie też zasnę

Post, moje też w ten weekend poległy, więc nawet jakby spotkanie miało się odbyć, to nie dałoby rady przyjechać. Miki poszedł dzis do przedszkola, a z Olga już lepiej
Dziekuję za takie hobby to wkurza człowieka ;-)
Madzia, niestety chorych dzieciaków z przedszkola nie wypleni - nie ma szans. Dostawę ubran też mam od mamy i kuzynki (dla Mikusia)
Surv, nakupiłaś - super! Kurcze, ale Wam się kitłasi z tym remontem... Co za towarzystwo
Dziekuję za takie hobby to wkurza człowieka ;-)
Madzia, niestety chorych dzieciaków z przedszkola nie wypleni - nie ma szans. Dostawę ubran też mam od mamy i kuzynki (dla Mikusia)
Surv, nakupiłaś - super! Kurcze, ale Wam się kitłasi z tym remontem... Co za towarzystwo
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Prośba od admina
cyt)
Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać.
Dziewczyny kochane poproście wszystkie użytkowniczki, o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy. W związku z tym mam już pierwsze zgłoszenia od naszych moderatorek, że niektóre strony na BB nie chcą działać.
Hej!
I ja witam przelotem
Na nic czasu jakoś nie mam ostatnio :/
Izabelka wow ale masz napięty dzień,ale pewnie i więcej kasy z tych kursów masz, więc cos za coś niestety :/
Madzia zdrówka dla Maciusia, no niestety w żłobkach w przedszkolach tak jest że jedni rodzice dmuchają i nie puszczają chorych inni na to leją i obojętnie co się dzieije to dziecko jest w przedszkolu
a no i łóżeczka nowego nie kupiliśmy bo nadal nie ma kasy za zrobiona robotę M
no i najpierw studia musze zapłacić
przestawiliśmy stare łóżeczko i nocki nawet lepsze
Sylcia sprawdziłam suwaczek
nie mam z tej strony podanej przez admina
Surv wow jaka paka, fajowe te ciuchy
no i z tym odszkodowaniem to zeby wam nie dowalili większej składki
Post zdrówka dla dzieciaków
Julia super, to tylko pozazdrościć tak szybkiego porodu
super że Zu tak pomaga mamie
ok mały juz zjadł więc powoli idziemy się kapać i lulu:-)
spokojnej nocki!
I ja witam przelotem
Na nic czasu jakoś nie mam ostatnio :/
Izabelka wow ale masz napięty dzień,ale pewnie i więcej kasy z tych kursów masz, więc cos za coś niestety :/
Madzia zdrówka dla Maciusia, no niestety w żłobkach w przedszkolach tak jest że jedni rodzice dmuchają i nie puszczają chorych inni na to leją i obojętnie co się dzieije to dziecko jest w przedszkolu

Sylcia sprawdziłam suwaczek

Surv wow jaka paka, fajowe te ciuchy

Post zdrówka dla dzieciaków

Julia super, to tylko pozazdrościć tak szybkiego porodu

ok mały juz zjadł więc powoli idziemy się kapać i lulu:-)
spokojnej nocki!
pabla27
Fanka BB :)
To i ja się zamelduję...
Ja chora od piątku, Lena od czwartku tak katarowo-kaszlowo.Więc weekand był pod znakiem cebuli, czosnku i buraków. Lenka całkiem nieźle, trochę jeszcze kataruje i pokasłuje, ale lekarz stwierdził że jest ok więc do żłobka chodzi. Ja po naturalnych metodach tylko rzygałam, więc od dziś jestem na zwolnieniu, bo prawie nie mówię.
Wczoraj byłam u ginki i wszystko ok, młody człowiek ma już ze 2 cm:-):-)
Julia - pięknie się czyta takie posty! och, sobie życzę takiego ekspresowego porodu, chyba też jakby co olej wypróbuję. I aż się wzruszyłam jak czytałam jaka Zu fajna siostra:-)
Kasiu - zdróweczka dla Olgi i Mikiego, no niestety sezon chorobowy w pełni:-(
Madziu - moja też zapalenie spojówek miała i musiała ze 2-3 w domu posiedzieć,po antybiotyku jej szybko przeszło i wróciła do żłobka
Surv - z tym odszkodowaniem to sobie w kulki lecą.....aż szkoda myśleć.....
ale pakę kupiłaś Flo! super ciuszki, ja już dawno nic Lenie nie kupiłam, czas to zmienić.
Kic - moja znów pije w nocy, budzi się około 4:00 i koniecznie chce pić...w związku z tym wciąż w nocy mamy pieluche bo sika a ja nie mam siły wstawać w nocy i ją wysadzać, tym bardziej że Lena na budzenie jej w nocy na cokolwiek reaguje histerią i wyciem
dałam sobie czas do końca roku i od stycznia wkładam pod prześcieradło jakąś matę czy co i zaczynamy pozbywanie się pieluchy...
bo w dzień jest ok, oczywiście zdarzają się wpadki ale rzadko.
Dobra, czas do kąpieli i pewnie przed 21:00 obie padniemy spać.
Ja chora od piątku, Lena od czwartku tak katarowo-kaszlowo.Więc weekand był pod znakiem cebuli, czosnku i buraków. Lenka całkiem nieźle, trochę jeszcze kataruje i pokasłuje, ale lekarz stwierdził że jest ok więc do żłobka chodzi. Ja po naturalnych metodach tylko rzygałam, więc od dziś jestem na zwolnieniu, bo prawie nie mówię.
Wczoraj byłam u ginki i wszystko ok, młody człowiek ma już ze 2 cm:-):-)
Julia - pięknie się czyta takie posty! och, sobie życzę takiego ekspresowego porodu, chyba też jakby co olej wypróbuję. I aż się wzruszyłam jak czytałam jaka Zu fajna siostra:-)
Kasiu - zdróweczka dla Olgi i Mikiego, no niestety sezon chorobowy w pełni:-(
Madziu - moja też zapalenie spojówek miała i musiała ze 2-3 w domu posiedzieć,po antybiotyku jej szybko przeszło i wróciła do żłobka
Surv - z tym odszkodowaniem to sobie w kulki lecą.....aż szkoda myśleć.....
ale pakę kupiłaś Flo! super ciuszki, ja już dawno nic Lenie nie kupiłam, czas to zmienić.
Kic - moja znów pije w nocy, budzi się około 4:00 i koniecznie chce pić...w związku z tym wciąż w nocy mamy pieluche bo sika a ja nie mam siły wstawać w nocy i ją wysadzać, tym bardziej że Lena na budzenie jej w nocy na cokolwiek reaguje histerią i wyciem

dałam sobie czas do końca roku i od stycznia wkładam pod prześcieradło jakąś matę czy co i zaczynamy pozbywanie się pieluchy...
bo w dzień jest ok, oczywiście zdarzają się wpadki ale rzadko.
Dobra, czas do kąpieli i pewnie przed 21:00 obie padniemy spać.
reklama
pabla - dobrze, że z maleństwem wszystko ok
Ja tylko składam krótki meldunek: jesteśmy, żyjemy i wiedzie nam się nieźle. Były pewne perypetie zdrowotne, ale jest do przodu!
Pozdrawiam i spadam w wyrko. Miłego wieczoru
Ja tylko składam krótki meldunek: jesteśmy, żyjemy i wiedzie nam się nieźle. Były pewne perypetie zdrowotne, ale jest do przodu!
Pozdrawiam i spadam w wyrko. Miłego wieczoru