reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Surv..no to samo sobie pomyślałam ...bla bla bla srutututu acha i wi ciąży jestem:-):-):-):-) w sencie kic :)
jesli chodzi o szycie to moja maszyna też czeka aczkolwiek jestem lekko na nią obrażona że ona mi z ta nitka tak, no ale musze chyba instrukcję znaleść na necie i poczytać poczyścic żeby mnie polubiła tochę franca :):)
Madzia..no jak się źle czujesz w swoim ciele to walcz:tak::tak::tak: i chudnij:tak:
Kamu..oj oj. mam nadzieję że juz wyjaśnione macie wszystko, trzymam kciuki
acha Madziu, młoda jest od rana kim???? tym Maciusiem mamusiu od buziaków:-D:-D:-D sobie przypomniała kobieta... pytam Ika a co chcesz do picia..a ona z lekkim oburzeniem, mamusiu przeciez jestem Maciuś. ops...i Macius chciał dzisiaj Kakako:-):-):-):-)
nie ma nudy w domu to fakt:-D:-D:-D
Pabla...to kiedy się dowiem czy trampki mają być różowe czy w męskim kolorze??? to juz niedługo co???, za miesiąc ??? :)
oki to wracam do pracy :-)

reklama
Kicrym no lanie jak nic!!! no niby może nie chciałaś nam tu nadziei robić,ale wiesz...my lubimy ten dreszczyk emocji:tak: Dzięki za wytłumaczenie co do jogurtów,uspokoiłaś mnie:tak:
Kamu poprawy nastroju!
Kasia no kto jak kto ale ty to nie masz chyba z czego chudnąć:sorry:
Post no nieźle:-D Ale ,że dziewczyna pamięta :szok: no bynajmniej się nie nudzicie.
Co do diety to tak właśnie jest.Dziewczyny mi tu mówią,ze nie trzeba,ale mi trochę źle w tych obcisłych spodniach,zwłaszcza ,ze niedawno były jeszcze dobre.Trzeba przystopować to żarcie.
Dorka co do kasy,to dieta jest akurat oszczędna,ale fakt,ze rodzince trzeba coś innego jeszcze gotowac.Tzn. jak już jesz warzywa z mięsem to ewentualnie tylko to mięso inaczej przyrządasz,albo sama go nie jesz.Da się to wykombinować,zeby budżetu nie nadszarpnąć:tak:

Hej, ta nieśmiałość Kic rozwaliła mnie na łopatki:-):-):-):-):-) ale się cieszę;-) czyli jutrzejszy test to już tylko formalność:-D
Post Ika, przepraszam Maciuś jest niemożliwa:-D:-D:-D:-D oj wesoło macie w domku, jeszcze jak Cinuś zacznie gadać i razem z Sis zaczną grać to będziesz miała teatr za darmola;-)
Kamu współczuję cichych dni, u mnie na szczęście od jakiegoś czasu spokój, ale to pewnie dlatego, że się mijamy:-p co wcale mi nie przeszkadza:-D
Madzia skąd ja wiedziałam, że Ty całe 5 kg chcesz zrzucić:-p ja bym sobie może przeszła na tego Dukana, ale nie dlatego, żeby schudnąć tylko żeby jeść zdrowo, jednak jak sobie pomyślę, że nie pojem frytek to dziękuję za dietę:-p a propos frytek to wczoraj musiałam Syna czym przekupić bo nie chciał iść do domu to mówię , że zrobię Mu frytki (wiem, jestem wyrodną matką, ale Syn apetyt na frytki ma wyssany z mlekiem matki:zawstydzona/y:), zaraz się ubrał, jednak myślałam, że zapomni, a tu w domu od progu "mama chcem itki" i tak z godzinę, aż skapitulowałam i zrobiłam:zawstydzona/y:;-)
zmykam, bo prawdopodobnie będę miała grandę gości, więc muszę być gotowa na przyjęcie tłumów:-p do wieczora:-)

Kic ale bomba
oj jak ja bym tak chciała wam napisać to samo - a tu d... blada, jeszcze nie nasz czas;-)
Post Ika jest po prostu boska. Niemalże w myśl hasła reklamowego firmy kosmetycznej "bo każda kobeta ma wiele twarzy"

Kasiu masz 100% racji mówiąc, że na wszelkie smutki i dołki najlepsze jesteście właśnie Wy:tak::-)

surv myślę, że przyczyna dołka to właśnie te zawodowe zamiary, które nie wypaliły
no ale taki lajf

moje śpi już 2h:szok:
pichcę obiad
jutro wyjazd na dłuuugi weekend do rodziców
mama ma urodzinki w piątek - równiutko 60:-) kurcze a ja cały czas o niej myślę jakby była 45latką:tak:
kupiłam jej pierścionek z brylantem - kobiety najbardziej lubią te kamienie:happy:;-)

oj jak fajnie, że jesteście

Post kochana babeczko dziękuję, za płytkę ze zdjęciami (cmok, cmok, cmok)

ehh to nie tak że nie chciałam pisać,ale to jest pierwszy cykl w którym się staramy, i mam troche obawy, a nie chcę się napalać a potem beczeć do poduszki, test zrobiłam w niedzielę rano jak mnie wzięło choróbsko, musiałam wiedzieć (tak bym nie robiła) bo musiałam o tym poinformować lekarza na pogotowiu.
Także nikt nie wie, a my z M traktujemy to trochę z niedowierzaniem:happy:
no a o tym że się staramy to przecież pisałam jak Pabla napisała że jest :p

hej
tu wasza wyrodna kolezanka :)
nie bylo dzisiaj basenu, bo pierwszy kurs sie zakonczyl i tydzien wolnego- o czym mi mąż zapom,nial powiedziec :d wiec pojechalam wreszcie kapcie kupic ortopedyczne dla Werci bo nozki krzywi; teraz szaleja z samolotami z papieru
mialam dzisiaj ogolnie urwanie glowy, mam nadzieje, ze u was dobrze; moze uda mi sie poczytac pozniej co u was
buziaczki

Kic to po cichu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Surv ciesze sie, ze Florka juz w żlobku-odpoczniesz psychicznie:)
Kamu mam nadzieje,ze szybko w domku wroci ciepla atmosfera
jeszcze tylko jutro...

Kasia no kto jak kto ale ty to nie masz chyba z czego chudnąć:sorry:

Normalnie grubas się odezwał! Madzia ja mam tak jak Ty... za ciasno mi w spodniach, ubrania nie leżą jak powinny i stąd moja potrzeba zrzucenia kg. Ale bez cisnienia...
Renia, fajnie, że wróciłaś! I proszę już bez dołów!
Kic, Ty wiesz, jutro z rana ma być elektryzująca wiadomość ;-)
Kate, niemożliwa jesteś z tymi frytasami :-)

reklama
witajcie moje panie
oczy mnie już pieką, ale jakby tu nie zajrzeć do moich kochanych dziewczyn:-)
uprzejmie donoszę, że jedzonko po imprezie daaaaawno skonsumowane:-p było czadersko, nawet mieliśmy popiersie lenina:-D:-D:-D zbrakło konserwy turystycznej ale bylo wszystko, co bylo kiedyś i byly wspomnienia (normalnie jak spend tetryków: a pamiętasz jaki rolki papieru toalet się kupowalo? albo, pamiętacie te szklanki musztardowki itd.:-D:-D:-D) ale myślę, że teraz częściej będziemy robić nasiadówki z motywem przewodnim:-p:-p:-p
Kic ale przywaliłaś:-D:-D:-D:-D:-D normalnie tego się nie spodziewałam:szok: ot takie tam piszemy "pierdu, pierdu" a tu ot se, dwie kreseczki i dalej "pierdu, pierdu":-D:rofl2: kochana gratki!!!! wow dziewczyny dzieje się u nas oj dzieje:-) at tak a pro po u nas Tosia też wyskoczyła z pierwszego cyklu:tak: Kornel zresztą też (tylko tu była wpadziocha:-D:-p ale jak udana:-p)
Madzia, Kasia WY macie zrzucić:szok::szok::szok: tia:sorry: to ja mam do zrzucenia 5 kilo:cool: Madziu masz cudnego avatara teraz, normalnie jak na niego patrze to chcę dzidziusia:zawstydzona/y::-p
Kate no myślę, że M będzie się cieszył z takiego obrotu sprawy:-) oczywiście jak to chłop będzie "niby" stękał, ze to dla niego obowiązek, wręcz poświęcenie, a do łóżka bedzie gnał z prędkością światła:-D:-D:-D:-D
Surv ależ Wam sie pożądnicka trafila;-) u nas niby też mała widzę, ze ma tendecję do sprzątania po sobie, ale jak będzie zbyt dlugo z nianią przebywać, to jej sie odwidzi:-p bo nianią jes boską, ale bałaganiarą przy tym nie złą:sorry: aaaaa powiem Wam, że w poniedziałek idziemy z Tosią pierwszy raz do przedszkola (zaplanowałysmy jak na razie raz w tygodniu i tak sukcesywnie b,edziemy zwiększać dni:tak:) tylko troszku się martwię, bo te przedszkole funkcjonuje dopiero pare dni, i w Tosi grupie jest tylko...Tosia:-p i co te panie będą z nią robiły???? a są trzy na grupe:-D)
Post jesteście niesamowici, i widzę, że dzieciarki Was przeganiają;-) we dle powiedzenie - uczen przerósł mistrza:-p
Dorka a Wy kiedy dzidzia planujecie?
Renia jestem przy Tobie i humorek naprawiam;-)

a ja biegam, jeszcz póltora tygodnia:-) ale się dzieje. Relację złoże we wolne;-)

Do góry