reklama
mamabartka
...i Natalki :)
Hej kobitki 
KIC< OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Chyba się worek z dzidziołkami rozwiązał bo kolężanka z pracy w piątek też się pochwaliła że jest w ciąży
Ja na szybko zaglądam z dyżuru bo w domu laptop mi nawalił i d...pa blada. Muszę go zataszczyć do serwisu bo pisać się nic nie da, NIeWIEM O CO KAMAN:-(
Robię dzisiaj rozliczenia zabiegów operacyjnych i tkwię przy kompie pół dnia bo te moje doktory to....szkoda gadać. Lenie patentowane, nic im się nie chce.
Niedługo znowu mamy komisję akredytacyjną do ISO a tu braki w dokumentacji że hej.
...no to w ramach relaksu wskoczyłam sobie do WAS kochane bo się już stęskniłam jak niewiem.
Nataśka taka śmieszna teraz jest że boki zrywać. Zaczęła mówić więcej i składać proste zdania...nareszcie
) Super śmieszna jest przy tym.
Wy macie ten etap dawno za sobą więc dla was żadna atrakcja a ja się tu jaram umiejętnościami mojej dziołszeczki jak niewiem.
OKI laseczki, wracam do roboty bo jeszcze cały październik mam do opisania,no i początek listopada, uffff.
POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO< BUZIAKI>Pa.
KIC< OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Chyba się worek z dzidziołkami rozwiązał bo kolężanka z pracy w piątek też się pochwaliła że jest w ciąży
Ja na szybko zaglądam z dyżuru bo w domu laptop mi nawalił i d...pa blada. Muszę go zataszczyć do serwisu bo pisać się nic nie da, NIeWIEM O CO KAMAN:-(
Robię dzisiaj rozliczenia zabiegów operacyjnych i tkwię przy kompie pół dnia bo te moje doktory to....szkoda gadać. Lenie patentowane, nic im się nie chce.
Niedługo znowu mamy komisję akredytacyjną do ISO a tu braki w dokumentacji że hej.
...no to w ramach relaksu wskoczyłam sobie do WAS kochane bo się już stęskniłam jak niewiem.
Nataśka taka śmieszna teraz jest że boki zrywać. Zaczęła mówić więcej i składać proste zdania...nareszcie
Wy macie ten etap dawno za sobą więc dla was żadna atrakcja a ja się tu jaram umiejętnościami mojej dziołszeczki jak niewiem.

OKI laseczki, wracam do roboty bo jeszcze cały październik mam do opisania,no i początek listopada, uffff.
POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO< BUZIAKI>Pa.
Kasia ja to tak naściemniałam, opowiadałam o króliczkach kótre były "więzione" wszystko im kazali robić itd no i co dzieci myslą o takiej sytuacji, sami jakos doszli do wniosku że niepodległy to znaczy wolny
a w przedszkolu nic Mikiemu nie mówili? w grupie zawsze raźniej takie rzeczy skumać
MamaBiN ale masz roboty
fajnie że Natala zaczęła mówić
a jak tam zdówko Natasi- wszystko ok?

MamaBiN ale masz roboty

Hejka!
KIC OGROMNE GRATULACJE!!!! Troche Ci zazdroszcze
Ale przyjdzie i na mnie pora
Dzis zaczelam dietke, juz mi luzniej
MamaBiN oby szybko poszly sprawy papierkowe, super ze Kurcacek zaczal wiecej nawijac. Misia tez jak zacznie gadac to jest smiechu
Iza zagladaj czesciej
Choc napisz ze zyjesz
Survi jak tam praca skonczona? To teraz wypoczywaj
Troche mam stresa z to dieta, szczegolnie jak wytrzymam w pracy
Niestety mamy tylko 2 przerwy po 15min. Na produkcji nie mozemy jesc, to jemy cukierki jak nas przypili. Teraz to zastala guma albo woda
Trzymajcie kciuki, w piatek i sobote ide na pierwsza zmiane.
KIC OGROMNE GRATULACJE!!!! Troche Ci zazdroszcze

MamaBiN oby szybko poszly sprawy papierkowe, super ze Kurcacek zaczal wiecej nawijac. Misia tez jak zacznie gadac to jest smiechu

Iza zagladaj czesciej

Survi jak tam praca skonczona? To teraz wypoczywaj

Troche mam stresa z to dieta, szczegolnie jak wytrzymam w pracy

Kasia ja to tak naściemniałam, opowiadałam o króliczkach kótre były "więzione" wszystko im kazali robić itd no i co dzieci myslą o takiej sytuacji, sami jakos doszli do wniosku że niepodległy to znaczy wolnya w przedszkolu nic Mikiemu nie mówili? w grupie zawsze raźniej takie rzeczy skumać
![]()
No widzisz, nie wpadłam na takie teksty... Nic mi nie mówił, więc może nie...
Dorka, powodzenia na diecie!
Dorka ja szczerze mówiąc to dlatego teraz tej diety nie zaczęłam
jak mam od 8.30 do 15.30 to "łapię" sie na wszystkie przedszkolne posiłki,a wiadomo chlebek świeży i co dzień z czymś innym, a to zupka, a to galaretka, biszkopcik, cukierek z urodzin i tak idzie
ciężko mi bardzo wszystkiego sobie odmawiać
łatwiej było w tamtyk roku bo szłam na 6 zjadałam jogurcik i do 11 miałam luz, a w domu o 11.30 to już zjadałm jakąś pierś czy pulpecika i było ok,a teraz kapa
chociaż bardzo bym chciała znowu zacząć bo wiem że jak bym się zawzięła to by poszło z górki 

KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej,
Kic ogromne gratulacje

spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy:-):-):-) oj ja też chcę
MamaBiN super, że Kurcątko się rozgadało:-) u nas w końcu też Syn się rozgadał i podobnie jak Ty cieszę się z każdego słowa, ba a nawet zdania
najlepsze jest "cieciasiam mamo" w wolnym tłumaczeniu przepraszam mamo
Dorka powodzenia w diecie;-)
Surv wypoczywaj, wypoczywaj

a Florka to rzeczywiście fenomen żłobkowy;-)
właśnie sobie zajadam ciacho co niedawno upiekłam
nawet niezłe takie w wersji light bo mało słodkie akurat dla Dziewczyn na diecie
Syn już śpi, od 3 dni daję Mu przegotowane krowie mleczko z kartonika i nie protestuje, więc jak wykończymy zapasy Bebiko (bo w nocy jak się budzi czy nad ranem to pije jeszcze sztuczne) to się z nim pożegnamy - dziś skonsultowałam to z panią dr i powiedziała, że można tylko żeby dołączyć jakieś witaminy
nic, zmykam poszperać na Allegro;-) miłego wieczoru:-)
Kic ogromne gratulacje

MamaBiN super, że Kurcątko się rozgadało:-) u nas w końcu też Syn się rozgadał i podobnie jak Ty cieszę się z każdego słowa, ba a nawet zdania

Dorka powodzenia w diecie;-)
Surv wypoczywaj, wypoczywaj

właśnie sobie zajadam ciacho co niedawno upiekłam

beaa
Mamy lipcowe'08
Kicrym- gratulacje!!!
Chyba nie gratulowalam jeszcze Pabli wiec
Pabla- gratulacje!!!
Wieki mnie tutaj nie bylo.
U mnie wszystko po staremu, praca i praca.
Zainab nadal jest w domu, zajmuje sie nia babcia i tak na razie pozostanie.
Ide dalej czytac co u was.
Chyba nie gratulowalam jeszcze Pabli wiec
Pabla- gratulacje!!!
Wieki mnie tutaj nie bylo.
U mnie wszystko po staremu, praca i praca.
Zainab nadal jest w domu, zajmuje sie nia babcia i tak na razie pozostanie.
Ide dalej czytac co u was.
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
witajcie
Kicrym bardzo sie ciesze, zycze,zeby ciąża przebiegla bez problemow
Madzia śliczny avatar, tez zmienilam, bo jakos znudzilo mi sie
Dorka trzymam kciuki za diete
Tosika fajnie, ze impreza sie udala; moja kolezanka z pracy tez urzadza party rodem z bollywood; wesolo mają
Kate ja tez podaje od jakiegos tygodnia malej mleko zwykle,ale kurcze wlasnie ja ubieralam i cala jest w drobnych czerwonych kropeczkach; do tego podziębiona; pytanie-wysypka czy różyczka?? nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy czekac na gorączkę...
życze milego dnia
dzisiaj pieczemy rogaliki-kolezanka z pracy dala przepis prosty i podobno smaczny
Kicrym bardzo sie ciesze, zycze,zeby ciąża przebiegla bez problemow
Madzia śliczny avatar, tez zmienilam, bo jakos znudzilo mi sie
Dorka trzymam kciuki za diete
Tosika fajnie, ze impreza sie udala; moja kolezanka z pracy tez urzadza party rodem z bollywood; wesolo mają
Kate ja tez podaje od jakiegos tygodnia malej mleko zwykle,ale kurcze wlasnie ja ubieralam i cala jest w drobnych czerwonych kropeczkach; do tego podziębiona; pytanie-wysypka czy różyczka?? nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy czekac na gorączkę...
życze milego dnia
dzisiaj pieczemy rogaliki-kolezanka z pracy dala przepis prosty i podobno smaczny