Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

fajnie że Natala zaczęła mówić
a jak tam zdówko Natasi- wszystko ok?
Ale przyjdzie i na mnie pora
Dzis zaczelam dietke, juz mi luzniej

Choc napisz ze zyjesz
Niestety mamy tylko 2 przerwy po 15min. Na produkcji nie mozemy jesc, to jemy cukierki jak nas przypili. Teraz to zastala guma albo woda
Trzymajcie kciuki, w piatek i sobote ide na pierwsza zmiane.Kasia ja to tak naściemniałam, opowiadałam o króliczkach kótre były "więzione" wszystko im kazali robić itd no i co dzieci myslą o takiej sytuacji, sami jakos doszli do wniosku że niepodległy to znaczy wolnya w przedszkolu nic Mikiemu nie mówili? w grupie zawsze raźniej takie rzeczy skumać
![]()
jak mam od 8.30 do 15.30 to "łapię" sie na wszystkie przedszkolne posiłki,a wiadomo chlebek świeży i co dzień z czymś innym, a to zupka, a to galaretka, biszkopcik, cukierek z urodzin i tak idzie
ciężko mi bardzo wszystkiego sobie odmawiać
łatwiej było w tamtyk roku bo szłam na 6 zjadałam jogurcik i do 11 miałam luz, a w domu o 11.30 to już zjadałm jakąś pierś czy pulpecika i było ok,a teraz kapa
chociaż bardzo bym chciała znowu zacząć bo wiem że jak bym się zawzięła to by poszło z górki 

spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy:-):-):-) oj ja też chcę
najlepsze jest "cieciasiam mamo" w wolnym tłumaczeniu przepraszam mamo

a Florka to rzeczywiście fenomen żłobkowy;-)
nawet niezłe takie w wersji light bo mało słodkie akurat dla Dziewczyn na diecie
Syn już śpi, od 3 dni daję Mu przegotowane krowie mleczko z kartonika i nie protestuje, więc jak wykończymy zapasy Bebiko (bo w nocy jak się budzi czy nad ranem to pije jeszcze sztuczne) to się z nim pożegnamy - dziś skonsultowałam to z panią dr i powiedziała, że można tylko żeby dołączyć jakieś witaminy
nic, zmykam poszperać na Allegro;-) miłego wieczoru:-)