reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Kicrym ja już nogami przebieram z niecierpliowści,szybko daj znać:tak:
Kasia na ja tez aż takiego ciśnienia nie mam na odchudzanie,ale chcę spróbować.A po dwóch dniach waże 2 kg mniej:tak: i mi juz troche lżej.
Tosiczko dzięki:zawstydzona/y: i szkoda ,ze tak daleko mieszkasz,bo normalnie bym była na każdej imprezce u Ciebie, z tego co piszesz,zawsze jest dobra zabawa,no ale w twoim towarzystwie inaczej być nie może przecież.:-D
Renia musisz do nas częściej wpadać! super prezent dla mamy:tak:

Mnie wczoraj po południu tak zmogło,ze zasnęłam na siedząco.Ale to przez odczulanie i @:sorry2:
K ma L4,bo niby chory:dry:
Młody tez pokasłuje,ale daję mu stodal i lipomal(na noc) i sanostol pije cały czas. Dzisiaj nawet pospał do 6.15:tak: ale jutro pewnie już tak fajnie nie będzie,bo przecież wolne jest.Tzn dla kogo jest dla tego jest,ja mam oficjalnie dyżur na Akcji Zima,ale póki co sniegu nie ma to i dyżury wstrzymane.Mam nadzieję ,ze mnie jutro nie ściągną,bo sie pochlastam.

reklama
Kicrym, i jak?;-) Jakby się potwierdziło, to gdzieś w okolicy urodzin Kuby, Wam się kolejne dziecię urodzi, nie?

Madzia, no patrząc za okno, to nie wygląda, żeby coś znienacka miało z nieba spaść;-) Ale jestem pełna podziwu, że już jesteście gotowi na zimę...we Wrocławiu jak co roku, śnieg w grudniu pewno zaskoczy drogowców:-D

Tosika, ja myślę, że Tosia będzie tym bardziej zadowolona, mając do wyłącznej dyspozycji całą przedszkolną ekipę...Flo najbardziej lubi przychodzić do żłobka pierwsza, bo kto jest pierwszy ten potem cały dzień rządzi i ma szansę na przechwycenie najlepszych zabawek:-) A jakby tak się dało zrobić, żeby innych dzieci nie było (no może z wyjątkiem Tymka, najnowszej 'miłości':-p) albo siedziały grzecznie w kąciku, to już by w ogóle bosko było:-D

Ja zaraz zbieram się do mamy, bo żeśmy ją zarazili i teraz ona leży złożona niemocą, a potem ...woooolne:-) Wzięłam urlop do niedzieli, bo w piątek jedziemy na wieś na dwa dni...w sumie to bym najchętniej poleżała 4 dni martwym bykiem, ale mała i tak nie da, więc pojedziemy, niech się nią przyszywani dziadkowie pozajmują:-p

Jestem:)
Odebrałam 587.40 mIU/mL czyli gdzieś 4-5 tydzień:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Ufff mam nadzieje że wszystko będzie ok, bo moja lekarka pojechała na urlop i będzie dopiero 26.11:-:)-:)-( Jak myslicie iść gdzieś wcześniej prywatnie????to sa 2 tygodnie, jakoś w pierwszej ciąży brałam to na lighcie i teżbyłam w 7 tygodniu w gina bo wcześniej terminu nie było:-p
ale ciiii na razie nic się nie chwalę:-p
No termin będzie gdzieś na 13-17 lipiec:tak:

No to już oficjalnie, gratulacje wielkie!!:-D

Ja bym poczekała gdzieś do 6 tygodnia, żeby nie stresować się brakiem serduszka na usg, czyli poczekałabym do powrotu z lekarki z urlopu. Dla pewności możesz betę powtórzyć, żeby sprawdzić czy przyrasta jak należy, i tyle.

No a termin...jak urodzisz 14-go, to masz szansę na Potwornicką, czego Ci nie życzę:-p:-)

Kic, pięknie. Gratuluję! Moja ginka robiła mi usg dopiero wtedy jak serducho powinno było być i bić jak szalone. To mi sie podoba - ciągła rotacja na forum. Ale coś czuję, że na dwójcę zaciążonych się nie skończy ;-) Nie pisze o sobie!
Surv, to się będziecie byczyć. Już życzę pięknej pogody. Miki był dziś pierwszy w przedszkolu (co się nie zdarza...) i nie był zachwycony. Ale zaraz przyszedł Michałek i było git.
Kic, co ja mam powiedzieć mojemu 4 latkowi o jutrzejszym święcie? ;-)
Madzia, 2 kg mniej??? Podeślijcie mi pliczek, plisss

Surv mój M twierdzi że dziewczynek nie robi:-p:-p:-p:-p:-p ;-);-)
Kasia ja w tamtym roku miałam 4latki i powiedziałam tylko co to niepodległość, oczywiście językiem dziecka, utrwalaliśmy na mapie gdzie jest Polska, słuchaliśmy Hymnu - tu cała procedura (nie śmiejemy się, baczność itd) no i flagę. W tym roku nic nie robię bo mam l4:-p
a co do bycia pierwszym to dzieci tego nie lubią, tak jak nie lubią być ostatnimi.

Kicrym gratulacje!!! :tak: ale się cieszę ,conajmniej jakbym sama zaciążyła:-D:-D:-D:-D:-D no i znów lipcowy dzieciaczek:tak::tak:
a i ja bym poczekała na ginkę.Mysmy byli na usg i jakichkolwiek badaniach dopiero w 11 tc ,ale wiesz to Anglia była:baffled:
To mi sie podoba - ciągła rotacja na forum. Ale coś czuję, że na dwójcę zaciążonych się nie skończy ;-) Nie pisze o sobie!
a o kim:confused::confused::confused::confused::confused:
Kasiu jak znajde maila do Ciebie to Ci prześlę:tak:

Survivor u nas też słonecznie ,więc jednak licze na wolne jutro:tak:

Kasia juz poszło :) a tu masz fajną stronke i przepisy http://www.dieta-dukan.pl/fazaPierwszaPrzepisy.html

Ostatnia edycja:
Surv ale Flo to w ogóle wyjątek:-p jak zaczęła edukację żłobkową to też szła z uśmiechem na ustach a to raczej nie spotykane:-p
Madzia i tak d*** z tą wizytą bo prywatnie ten lekarz do którego chodziłam z Kubą przyjmie mnie najwcześniej w przyszłą środę:dry:to już poczekam te 2 tygodnie:dry:
co do Dukana to na fazie uderzeniowej szybko waga leci, po dodaniu warzyw może się ustabilizować przez kilka dni a nawet 0,5 kg może przybyć, ważyć się powinno zawsze rano i nie przed @ bo wtedy ponoć jesteśmy cięższe:cool2:

reklama
Do góry