reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam wszystkich z kawką. Która mi potowarzyszy?
MamaBiN to faktycznie trochę roboty masz
U nas Maks też wczoraj i dziś wstał o 6.30:cool: trochę poleżał z nami,a potem ładnie się bawił,my jeszcze do 8 leżeliśmy.
Ja jeszcze dziś tylko idę do pracy potowarzyszyć naszej stażystce a od poniedziałku jest już sama. Zobaczymy jak to będzie
Izabellka witaj w klubie u mnie też taki bałagan,a wczoraj pół dnia sprzątałam.

reklama
Ja dołączę na kawę, choć przelotem. Flo w domu została, żeby się tego kataru do końca pozbyć, więc nie mam za wiele czasu, no i strach ja samą zostawić, żeby znowu matce w porządkach nie zaczęła pomagać:-p

Na wieś jednak nie jedziemy, bo się boję, że młoda sie doprawi, a kolejny tydzień na chorobowym nas zniszczy:-p W zamian może gdzieś na spacer dłuższy pojdziemy, choc dziś tak wieje, że łeb urywa...

Izabelka, dzięki za przepis, całkiem możliwe, że też skorzystamy, bo chodzi za mną coś kalorycznego:-)

Nic lecę sprawdzić co oznacza ta podejrzana cisza w pokoju i biorę się za sprzątanie kuchni, bo R wczoraj pomalował i nawet szafki pomył, ale resztę bałaganu poupychał po kątach, jak to facet:-p

Kic ogromne gratki.

Sorki że mnie tyle nie było, czytałam Was dzielnie, ale do odpisywania sił brakło tak mnie choróbsko jakieś dorwało, ale już jest w miarę :tak:

Izabelka narobiłaś smaka tymi rogalikami, ale napisz co z drożdżami zrobić??

Miłego dnia i sorki że nie odniosę się do wszystkich :zawstydzona/y:

hej!
My dzisiaj wszyscy w domu.Ja mam urlop,żłobek nieczynny,a K L4:dry:
Pogoda u nas dość fajna,wprawdzie trochę wieje,ale głów nie urywa,za to słońce fajnie grzeje.Byłam z młodym na poczcie i w sklepie,oczywiście mnie zagiął przy wyborze szczoteczki do zębów,bo dałam mu trzy do wybory,a on do mnie z pretensjami,że "ta jest rózowa dla dziewcynek!" :szok: no fakt:sorry2:
Młody zasnął własnie ,ja idę ziemniory obierać,a później obiecałam salę zabaw w nagrodę za suche majteczki-tak sobie chłop wziął do serca,ze faktycznie ani razu się wczoraj nie posikał:-D

Izabelka aż mi ślinka pociekła:-p
Dorka wytrwałości w diecie:tak:

Ja póki co 2,5 kg mniej od poniedziałku i dzielnie się trzymam dalej.Wczoraj upiekłam placki i chleb dietetyczny (zakalec ale zjadliwy:-p) i pierć z kuraka też wg dukana.Tak się tym objadłam,ze od wczoraj waga stoi:-p

Madzia trzymaj sie dzielnie z Dunkanem; ja lubilam wedlinke zawijac z twrogiem:)
Sylcia drozdze pokroilam troszke,zeby lepiej je bylo zagniesc; ogolnie skladniki przed uzyciem mialy byc godzine w lodowce!
bylam u fryca, sciemniam włosy :dkonwersacje mam odwolane i kuzyni na piwko przychodza;ide ogarnac domek

hejka:)
Ja pracę odbębniłam, uczelnię też :p A tak serio to podziwiam te n-lki które mają takie grupy mieszane, w sensie 3,4,5,6 latki, ja miałam dzisiaj z racji "dyżuru" i jest to dla mnie lekka katastrofa, fakt byłam sama, a zazwyczaj jest pomoc ale i tak przeprowadzenie zajęć było cudem:-paaa no i miałam ich wszystkich 14 a nie 25:-pale wyszły cudne misie kosmici i było git:-p
Izabelka no widać dzień miałaś luzacki:-p:-p
Madzia jak to żłobek zamknięty??:shocked2:super że dietka działa:tak:
Surv oby Flo pozbyła się kataru:tak:
Sylcia zdrówka!
Kuba zasypia, ja powoli też idę do wanny i kładę się spać,ale mam smaka na Macdonalda chyba wyślę M:-p:-D
spokojnej nocki!

Kic, już masz smaki? No nieźle:-D Twoje n-lki z telewizją n mi się kojarzą:-D
U nas rano było paskudnie, ale po południu, jak wychodziłam z pracy, całkiem fajnie. Dzieciaki zostały dzis z tatkusiem w domu i podono były "przeniedobre" ;-) Chłop się umęczył bardzo. Teraz wypoczywa na basenie ;-) Dzieciaki padnięte śpią a ja relax:tak:
Madzia, no jak można było mężczyźnie dawać różową szczoteczkę:shocked2:

czesc;) niewyspana,ale zyje
Oski maruda od rana, dobrze,ze odstawimy dzieci do tesciow i jedziemy do Gdanska. odmieni mu sie
Kasia to mąż mial przeprawe
Kicrym podziwiam, ze wytrzymalas; u Oskara tez byly mieszane grupy; mowi- mamo ja bylem dzisiaj w maluchach!!!!caly dzien :)
do moich rodzicow przyjechala ciocia z Czestochowy, pojechalam wieczorem zeby sie przywitac; uwielbiam ją :) ja to jest, ze z niektorymi ludzmi mozna od razu się zaprzyjaznic, posmiac jakby sie znalo od dawna...pol mojego zycia sie nie widzialysmy, a nie chcialo mi sie do domu wracac:)
u nas wieje i zimno...ide na kawke, potem jedziemy kupic aparat-mam nadzieje,ze znajdziemy cos ciekawego

Witam rankiem:)
Oczywiście jak na weekend przystało pobudka 6.36:angry:jakas niewyspana jestem,albo się już senność pojawia:dry:
Kasia e tam od razu zachcianki:-pod dawna za mną chodził puszysty Big Mac:-p;-):-D:-D:-D
Izabelka a no tak czasami jest, jednych kochamy po 1 minucie innych nienawidzimy:tak:
A jaki aparat planujecie kupić?
My dzisiaj sprzątaniowo-zakupowo:dry:muszę ogarnąć mieszkanie (a jest co) i na jutro na obiad coś wymyśleć, bo moja "durna" siostra ważąca 53kg jest na Dukanie:angry::dry:aaa no i te rogaliki chcę zrobić:tak:ciekawe czy zdążę i czy mi wyjdą:-p
miłego dnia!

reklama
Izabelka ile ma być tych drożdzy???w sensie kupiłam taka małą kosteczkę 100g to ją całą mam dać??? ja z tych "nie pieczących" wiec nie wiem na ile taka kostkę się daje:zawstydzona/y:

Do góry