reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam i ja:)
Młody znowu urządził pobudkę po 6 ale M go wziął a ja dospałam do 8:tak:
Izabelka piszę "czas wolny w rodzinie a zainteresowania dzieci 5-6 letnich" na początku mi sie podobał a teraz nie koniecznie, dość stara literatura nt. temat niestety,ale jakos dam radę :p miałam propozycję żeby mi ktoś napisał za 1000zł ale zarzekam się i mówię nie, muszę to sama zrobić:-p:tak:
Post mmmm rzuć kawałkiem tortu, a no i rogalika chętnie, bo uwielbiam wszytsko co z orzechami:tak:

reklama
Hejka!
Iza super domek, w dziecinstwie zawsze o takim marzylam:tak: Zdjecia jak zrzucisz na kompa to pochwal sie nam:tak:
Kic rzuc tymi przepisami:tak:
Post udnej imprezki:tak:Ja jak robie tort to tylko takie proste( np. spody bezowe z smietana kremowka dekoracja wg uznania ja dawalam zelki, lentynki, biszkopt z smietana kremowka i ozdoby jak z bezowym) Post a Ty tez bez slodyczy?

Dzis znowu zaslab moj tesciu:-( Jest juz coraz slabszy, tesciowa ma ciezko z nim:-(
Milej niedzieli

Ostatnia edycja:
hejka,
my pospałyśmy do 08:00, M zrobił jajecznicę na śniadanie i dopiero nas obudził:-)
moja młoda ostatnio sporo je, dziś na śniadanie zjadła cały talerz płatków z mlekiem, potem sporo jajecznicy i chlebek z 2 kromki....gdzie jej się to mieści:sorry2:
potem M pojechał na mecz i my zostałyśmy same.
Na szczęście do ostatni mecz w tym sezonie, więc w końcu w weekandy spędzimy trochę czasu wspólnie.
Poszłyśmy z Lenką na zajęcia lepienia z masy solnej a potem zrobiłyśmy sobie mega spacer z Saskiej Kępy do domu, nogi mi w d.... wlazły.
Teraz dzięcię zasnęło a ja mam chwilkę dla siebie - też pewnie zaraz przysnę.
Iza - super domek! chociaż moja Lena to niszczycielska moc i długo by u nas miejsca nie zagrzał w całości
Kic - ja też myślę o Duplo, też chyba kupimy.
Post - udanej imprezki urodzinowej!!! co do Twojego przyjazdu do wawy to napisz coś więcej - będziesz sama czy z rodzinką, kiedy masz czas wolny itp....bo ja akurat wtedy w robocie jestem do 18:00, ale coś wymyślę żeby się wyrwać i z Tobą spotkać obowiązkowo.

Hej, hej!
My cały weekend na miejscu, ale chyba przez te niespotykanie wysokie temperatury, głowa boli mnie drugi dzień :-/ Dzieciaki roznosi nadal. dziś wprowadziliśmy system plusów i minusów za zachowanie i jak na razie działa - tzn. Miki bardziej sie tym przejmuje, bo Olga nieraz wszystko ma w ... ;-)
Post, jak imprezka się udała?
Izabelka super domek, ale moje też bardzo niszczą niestety. Pod choinkę Mikiemu chcemy kupić grę o piraniach a Oldze tego słonika co dmucha motylki i łapie się je w siateczkę. Na Mikołaja dużo różnych pierdołek.

oj dziękuję
imprezka się udala, dzieciaki się fajnie razem bawiły:-):-):-)
Paba, spoko luz, jestem na szkoleniu, które trwa do 16:30, potem musze się do hotelu zameldować i myślałam coby zerknąć do tarasów i tam może mogłybyśmy się spiknąć:-)
Sama będę :):)
dorka..no jasne ze tak, i to od dłuższego czasu już, czasem coś skubnę ale generalnie zero
chyba idę spać, jutro mam wolne, babcia chora:-:)-:)-(, jutro musi do lekarza iść bo coś ją w plecach boli:-(
jakaś taka ostatnio zmęczona jestem i nie mam siły na nic tylko na przytulenie mojej szeleszczącej gorczycowej poduchy:-D:-D:-D:-D
to dobranoc
jeszcze tylko winko dopiję
paaa

Hej! witam po długim weekendzie,ale jeszcze jeden dzień wolny by sie przydał nie?:tak:

Post oj faktycznie chyba spadek formy,bo ta pora to dośc wcześna jak na Ciebie;-) no chyba,że winko tak podziałało.
Kicrym i jak rodzina przyjęła wiadomość?
Izabelka super domek:tak:
Dorka i jak tam dieta? ja w sobotę byłam u koleżanki a tam ciasta takie były,ze myślałam,ze się nie pozbieram,ale nie tknęłam:tak: Chyba powinnam byc z siebie dumna:-D Teściowa wczoraj z ciotką też jakieś ciasta przywiozły i pyszną sałatkę,ale też nie jadłam.

Post, Madzia, Wyście adwentu z Wielkim postem nie pomyliły? Nie dośc męki odchudzania to jeszcze katujecie się widokiem pyszności?:-D

Kicrym, i jak poszło z przekazywaniem więsci - duże zaskoczenie było?

Pabla, z Twojego postu wnioskuję, że świetnie ciążę znosisz, takie spacery:szok: Ja i bez ciązy bym wysiadła:-p No i Twój suwaczek mknie jak wściekły, dopiero, żeśmy świętowaly 2 kreski a tu już 1/3 za Tobą:tak:

Izabelka, fajny domek! też przemyśliwuję o domku dla Flo, ale to chyba dopiero na urodziny i pewnie znowu sami zrobimy, bo frajda jest wtedy dla nas równie wielka, co dla niej:tak: A wczoraj kupiłam jej w ikei zestaw filcowych ciastek i tortów, jako że obecnie na topie jest urządzanie przyjęć i pikników dla maskotek...wiem, powinnam uszyć sama, ale kurczę słabo to opłacalne, mnie by ze 2 tygodnie zajęło, a mały Chińczyk trzaska hurtowo za jedyne 20 zł:-p

Przez tę dziwaczną pogodę, do kupy pozbierać się nie mogę...nie znoszę przedzimia i przedwiosnia, bo się czuję jak staruszka na ostatniej prostej:sorry2: A tu wcale śniegu nie zapowiadają...no i jak na 5 grudnia nei wpadnie, to się bedę przed dzieckiem gęsto tłumaczyć, jakim cudem mikołaj przyszedł, skoro śniegu nie ma:-p Kupiłam jej lekturę uświadamiającą, o taką: Święty Mikołaj - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl i obie jesteśmy zachwycone. Naprawdę polecam, ksiązka jest przepięknie wydana, ma kolorowe obrazki z mnóstwem szczegółów i choć treśc trochę jeszcze za poważna dla 2-latka to można dokonać swobodnej interpretacji...my ją czytamy średnio 10 razy dziennie:-p:-)

Nic, zbieram się pakować allegrowe sprzedaże...ne był to najlepszy pomysł wystawić wszystko naraz, bo teraz mam 30 paczek do wysłania:baffled:

Hej
Kic no wlasnie jak tam reakcja rodziny?
Survi to Flo ma teraz zabawe z ciastkami:tak:
Post fajnie ze imprezka udana, moze masz przesilenie jesienne?
Madzia wczoraj zaczelam dobrze, ale na obiad G zrobil pieczone ziemiaczki i zjadlam 4:zawstydzona/y:
Potem bylismy u G kuzyna i zjadlam kilka ciastek maslanych i kostke czekolady:zawstydzona/y: :-(Dzis znowu bez slodyczy mam nadzieje ze wytrzymam:tak:Gratuluja Tobie wytrwalosci:tak:
Kasia pewnie Olga do konca nie rozumie o co chodzi w tych + i -:tak: Fajnie ze Miki sie stara:tak:
Wczoraj tesciu zostal w szpitalu, pewnie beda mu robic wiecej badan:-(G pewnie pojdzie pozniej zmienic mame.
Ja dzis ide na nocke, nie chce mi sie ale mowie ze szybko zleci i chce mi sie isc to jakos lepiej:tak:Misia wstala o 9 wiec nie narzekam na niewyspanie:tak:
Jutro moze nie bedzie mi se chcialo wlaczac kompa wiec odezwe sie w srode:tak:

Post, a zdjęcia z bibki są? Z resztą zaraz sobie sprawdzę ;-)
Kic, pisz jak tam reakcja!
Surv, no i ja dołożyłam swoją cegiełkę do tego hurtowego wysyłania:-p

reklama
hej
wlasnie siadla z kawą; dopiero korki mam na 20 wiec posiedze i odpoczne; Dorka wytrzymalosci w diecie!!!
Madzia masz silna wolę!
Surv ale sie napakujesz hihi a ksiazka ciekawa, my serwujemy na obiady i deserki kasztany, żoledzie i klocki; :)
pogoda tez mnie powala; bylam u pielegniarki i nawet ona zauwazyla,ze sie kiepsko czuje; spac spac spac

Do góry