reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

U nas wiatr taki wstrętny, że wysiadam ze swoim sercem:-( I bez sensu, bo ciepło i co rusz ostre slońce, a ani ja ani Flo się na spacer nie nadajemy przez ten wiatr, więc będziemy się kisić w domu...jutro mam nadzieję, że będzie lepiej, bo chcę koniecznie do Ikei po tkaniny świąteczne pojechać:tak:

Kicrym, to może to dziewczynka? Ja z Flo miałam dziką namiętnośc do Cheesburgerów i potrafiłam piechotą 2 km na dworzec do Maca posuwać z wielgachnym brzuchem, jak mnie dopadło:-D

a rogalików w końcu nie zrobiłam, bo przegrały z ciastem czekoladowym:-p Jakieś 1000 kcl w porcji, ale skoro oficjalnie pogodziłam się z byciem grubasem, to co sobie będę żałować?:-)

reklama
Wy tu o słodkościach ,a mi ślinka cieknie:-pA na pizzę wczoraj miałam taką ochotę ,ze szok:szok:,ale ,ze dzisiaj zaczynam II fazę to nawet przepis na pizzę dukanową znalazłam,tylko ze robić mi się nie chce:-pA na wdze 3 kg mniej:tak: w sumie tyle mi starczy,ale jeszcze ze 2 tyg na II fazie pociągnę:tak:

Kicrym no żłobek prywatny,to mają prawo sobie wolne robić.Powiadamiali wcześniej:sorry2:jeśli chodzi o obiad dukanowy,to na tej stronie co Kasi wczęsniej wklejalam jest dużo przepisów,tylko nie wiem czy to wszystko zjadliwe:sorry2:

U nas też piękne slońce rano było,więc Maćka do apteki i Polo przegoniłam,ale w szoku byłam ,ze w ogóle tak ciepło jest.Teraz jak mamy iść do koleżanki to sie zachmurzyło,ale mam nadzieję,ze nie lunie,bo chciałam iść na piechotę.

A tak w ogóle to u nas rekord wszechczasów padł,bo młody dziś wstał o 7.30:szok::szok::szok::szok:,ale fakt,ze zasnął o 21.30,bo ze mną Shreka oglądał.Biedny czekał na małe Shreczki,ale zanim się urodziły to zasnął,przebudziłam go żeby zobaczył,ale już nie trybił:sorry2:

witam,
sorki że ja ostatnio tylko z doskoku i tylko o sobie, ale siedzenie przy kompie strasznie mnie męczy..
u nas w miarę ok, Lena wstaje około 08:00 - 09:00 ostatnio:-) ze spaniem w dzień różnie, ogólnie śpi, ale teraz trochę kaszle i budzi ją ten kaszel niestety.
Tak myślę że chyba zostawię ją w tym tyg w domu żeby się nie rozłozyła bardziej.
KIC - OGROMNE GRATULACJE!!!!! Tak właśnie czekałam cichutko na Ciebie:-):-D
wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!
kurcze, chyba czas pomyśleć o jakiś prezentach świątecznych, nie mam pojęcia co Lenie kupić.....

pzrepraszam,ale dopiero siadlam do kompa; do rogalikow taka wlasnie kostka drozdzy :) mam nadzieje,ze wyszly:)
aparat kupilismy i nareszcie porobie zdjec:):):) kupilismy Sony DSC HX1 i oczywiscie zaszalelismy i gre na PS3 kupilismy- Polskie Łamiglowki z Buzzami- takimi przyciskami do quziow jak w tv :) dzisiaj znajomi przychodza i bedziemy sie bawic :d tylko,ze konto wyczyszczone hehe na chlebv tylko mamy :d ale co tam, prezent na gwiazdke zrobilismy sobie; do tego maz mi ksiazke kupil najnowsza Paulo Cohello, jestem zadowolona :)
byla moja mama z ciocia na kawusi; teraz odpoczynek, bo odchorowuje jazde samochodem; nic to piwko mnie uleczy :d

Ja właśnie wróciłam z uczelni, podbudowana przez promotorkę która twierdzi ze mam jeszcze kupe czasu na napisanie pracy:-p:tak::-)
Pabla my na gwiazdke kupujemy ten najwiekszy zestaw Duplo,mysle że Kuba się ucieszy. No a od teścia ma dostać taki biegacz jak wy macie,ale to jeszcze zobaczymy:-p
Izabelka rogaliki na jutro chce zrobić więc czekają na moją wenę:-pdzisiaj było kupne na stole,ale tez dobre:-p
Surv z Kuba też miałam takie fastfoodowe smaki:-pale parka, może będzie:-p
Madzia super że dietka działa,oby tak dalej!no i przepisów też jest dużo w dukanowskiej książce:tak:

Witam, padnieta jestem po drugiej pierwszej zmianie:baffled: Dzis jest 13 i naprawde mialam pecha, maszyna mi sie co chwile psula:angry::wściekła/y: Ale z pomoca kolezanek i kolegi sobie poradzilam:tak:
Madzia gratki z utraconych kg:tak:Ja jestem na diecie od srody nie wiem ile mi zjechalo, bo nie mam wagi. Jutro idziemy do kolezanki u ktorej sie waze wiec dam wac znac:tak: Co do przepisow to robilam chleb dukanowy ale srednio smakowal, drozdzowki z serem ale takie placki bo nie mam takich foremek(pyszniutkie), a dzis zrobilam tosty ale w gofrownicy bo sandwicz nam sie popsul:baffled: dobre polecam:tak:
Kic to ogarnelas gromatke:tak:Smaka robisz tym MC i rogalikami:tak:
Iza fajne zakupy:tak:
Pabla witaj, zdrowka dla Lenki:tak:
Survi i jak lepiej sie czujesz? Zdrowka dla Flo:tak:

Misia tez ogladala ze mna Shreka:tak: Wytrzymala do konca a nawet dluzej:baffled: W koncu zmusilam ja do spania;-) Spala do 9.30:szok:, a ja juz o 5.20 musialam wsatac:baffled:
Powiem Wam nie jem slodyczy to jestem strasznie nerwowa,ale dam rade. Zobaczymy co bedzie dalej.
Milego wieczoru

:-):-)oj dieta dieta dieta
a u nas jutro urodzinki Cinkowe spóżnione dla dzieciaków..najpierw podłoga się robiła a potem po kolei choroby i tym podobnie ale mam nadzieję że jutro sie uda:-):-):-):-)
Torcik tradycynie od Surv, popełniłam, aktualnie chłodzi się w lodówce, coś kurna lukier nie bardzo wyszedł bo oszywiście coś z proporcjami pomotałam (kurna ten lukier to zawsze coś ) i jakiś kruchy wyszedł wiec walka była ostra:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
teraz czekam na m który od 20 minut kompa wyłącza:-D:-D:-D i oglądamy czas honoru

Kurcze jakis mam talent leci, po co te dzieci tam dają, biedny chlopiec:no::no::no::-:)-(
dobra to może coś podziergam
a jutro jescze caneloni machnę i rogaliki z cynamonem oraz z orzechami bo mi m łuska takie ilości że muszę choć częściowo zagospodarować:-):-):-)

nikt wiecej nie jest w ciąży:-):-):-)???

Dorka...szacun,

Post zycze udanej imprezki; dzielna jestes; ja bym sie za trot nie wziela:)
Dorka trzymam kciuki za wagę!
Kic no pewnie,ze masz duzo czasu ja zaczelam pisac pod koniec grudnia, bo zmienilam promotorke i temat hehe i obronilam sie w czerwcu na 5 :) bedzie dobrze; na jaki temat piszesz?
ide po kawke
zdjecia nowym aparatem ładnie wychodza, jeszcze nie mialam czasu sie z nim oswoic, ale mezowi sie podoba-moze nareszcie jakies zdjecia i mi zrobi
zabawa z łamigowkami na ps3 niesamowita; ubaw po pachy; pytania niektore jak z kosmosu; raz wygralam :):):) przez to poszlismy pozno spac,ale wybawilam sie niesamowicie

reklama
Do góry