hej!
Dorka wspólczuję:-(
Kate faktycznie niebezpiecznie bez zimówek
nawet te całoroczne to już lepsze.
Tosika rzeczywiście masochistka jesteś
co do spania dziecia to może tosia za długo śpi w dzien,bo z tego co piszesz 3 godziny wychodzi.Maciek mi chodzi spać przed 12 i śpi 1.5-2 godz. po czym o 20-20.30 juz zasypia.No ale wstaje po 6,nawet ostatnio śpi rano jak zabity,ale tak go musze do żłoba budzić
A jak tam Tosia w żłobku?
Survivor lepiej sie pociągiem nie wybierajcie,bo co rusz sie słyszy,ze szyny pękają przez mróz.Swoją drogą to moja mama była w tamtym tygodniu we Wrocku i strasznie jej sie wasz market na rynku podobał
Widze,ze zachodnia moda do nas wkracza;-)
Ja mam od dwóch dni zasów w robocie ,koniec roku to sie rozliczać trzeba
O właśnie znów dostałam aneks do zrobienia,ale to juz na jutro sobie zostawię.Teraz kawka i do dentysty śmigam
K ma młodego przywieźc może tez pani dentystce ząbki pokaże,bo jeszcze nigdy nie był.
Dorka wspólczuję:-(
Kate faktycznie niebezpiecznie bez zimówek
nawet te całoroczne to już lepsze.Tosika rzeczywiście masochistka jesteś
co do spania dziecia to może tosia za długo śpi w dzien,bo z tego co piszesz 3 godziny wychodzi.Maciek mi chodzi spać przed 12 i śpi 1.5-2 godz. po czym o 20-20.30 juz zasypia.No ale wstaje po 6,nawet ostatnio śpi rano jak zabity,ale tak go musze do żłoba budzić
A jak tam Tosia w żłobku?Survivor lepiej sie pociągiem nie wybierajcie,bo co rusz sie słyszy,ze szyny pękają przez mróz.Swoją drogą to moja mama była w tamtym tygodniu we Wrocku i strasznie jej sie wasz market na rynku podobał
Widze,ze zachodnia moda do nas wkracza;-)Ja mam od dwóch dni zasów w robocie ,koniec roku to sie rozliczać trzeba

O właśnie znów dostałam aneks do zrobienia,ale to juz na jutro sobie zostawię.Teraz kawka i do dentysty śmigam
K ma młodego przywieźc może tez pani dentystce ząbki pokaże,bo jeszcze nigdy nie był.
przyjechał z szypą i dobrze bo pomógł mojemu koledze z pracy odkopać się z zaspy
Bo u nas dziś ma znowu padać... wczoraj znowu godzinę ze żłobka wracali, tak wszystko przyblokowane było...
.i jeszcze mói ,ze zrzędzę,ale jak tu sie nie wkurzac jak wstanie od stołu,talerz zostawi i jak ja niesprzątne,to leży dwa dni na tym stole
Dobra,nie nakręcam się bardziej