kamu
Mamy lipcowe'08
Madzia ja dowiedziałam się że mechanik nas oszukuje jak zalogowałam się na elektrodzie i tam jeden miły pan o wszystkim jasno i rzeczowo mnie poinformował, dzięki niemu już się w balona nie daliśmy robić, no ale kasy nie odzyskaliśmy.
Co do sałatki to tak marchewka ugotowana i wszystko starte na grubych oczkach na tarce i przekładane warstwowo ( jest lepszy smak) tuńczyk w kawałkach w sosie własnym, jest najlepszy do tej sałatki.
Surv zdróweczka dla Flo, fajnie że z prezentów zadowolona.
Kic u nas Maks też uwielbia sanki, aniołkó na śniegu jeszcze mu nikt nie pokazywał.
Iza wyrównają się włoski, moja siostra jak była mała to miała takie lichutkie a potem jej tak zgęstniały.
Dziewczyny trzymajcie kciuki D pojechał dziś po samochód ( ten dla siebie) mam nadzieję że go kupi, trzymajcie kciuki
Co do sałatki to tak marchewka ugotowana i wszystko starte na grubych oczkach na tarce i przekładane warstwowo ( jest lepszy smak) tuńczyk w kawałkach w sosie własnym, jest najlepszy do tej sałatki.
Surv zdróweczka dla Flo, fajnie że z prezentów zadowolona.
Kic u nas Maks też uwielbia sanki, aniołkó na śniegu jeszcze mu nikt nie pokazywał.
Iza wyrównają się włoski, moja siostra jak była mała to miała takie lichutkie a potem jej tak zgęstniały.
Dziewczyny trzymajcie kciuki D pojechał dziś po samochód ( ten dla siebie) mam nadzieję że go kupi, trzymajcie kciuki

,no ale obiecałam ,ze Mikołajowi nie powiem;-)
Niereformowalne jest to dziecko kompletnie...myślę, że nie dożyję jej pełnoletności, bo mnie stresy wychowawcze zabiją
za nic na świecie nie usiądzie na nocnik i tyle, potrafi ze 3 godz wytrzymać w majtkach, ale nie usiądzie nawet na sekundę tak płacze
chyba odpuszczę na jakiś czas, albo kupię tron z Fisher Price bo strasznie mu się podoba i może to zadziała już sama nie wiem
zmykam poszukać kalendarza (takiego ze zdjęciem pociechy) na Allegro bo czas najwyższy zamówić, żeby do Świąt doszedł bo nie będzie prezentów dla rodzinki:-) miłego wieczoru;-)