survivor26
Mamy lipcowe'08
Witajcie! Wczoraj nei miałam sil nawet nic napisać, bo cały dzień w odwilży ganiałam... trzy razy przejechałam miasto wzdłuż i wszerz i stwierdzam, że informacje o ataku zimy są przesadzone, bo komunikacja kursuje sprawnie
U nas z sikaniem na nocnik jest totalny regres - w żłobku też już nie chce i nie wiem co z tym robić:-( Już nawet wprowadziłam represje w postaci zakazu oglądania bajek ale Flo to zlewa... w ramach działań ostatniej szansy chcę kupić nakładkę z Kubusiem na WC, a jeśli i to nie pomoże, to czas wziąć dodatkowy etat, żeby zarobić na przedszkole prywatne, w którym przyjmą trzylatkę lejącą w gacie
Nasze mikołajowe slodycze też wyżerają rodzice...matka głównie, bo gruba i tak, to już jej wszystko jedno
Kamu, gratuluję zakupu! Ale nie piszesz, jakie auto kupiliście...maybacha i wstydzisz się pochwalić?
Dziś w końcu siedzę w domu i dzięki Bogu, bo za oknem widze, że jakaś kasza deszczowo-śniegowa pada
na szczęście od wieczora śnieg zapowiadają

U nas z sikaniem na nocnik jest totalny regres - w żłobku też już nie chce i nie wiem co z tym robić:-( Już nawet wprowadziłam represje w postaci zakazu oglądania bajek ale Flo to zlewa... w ramach działań ostatniej szansy chcę kupić nakładkę z Kubusiem na WC, a jeśli i to nie pomoże, to czas wziąć dodatkowy etat, żeby zarobić na przedszkole prywatne, w którym przyjmą trzylatkę lejącą w gacie

Nasze mikołajowe slodycze też wyżerają rodzice...matka głównie, bo gruba i tak, to już jej wszystko jedno

Kamu, gratuluję zakupu! Ale nie piszesz, jakie auto kupiliście...maybacha i wstydzisz się pochwalić?

Dziś w końcu siedzę w domu i dzięki Bogu, bo za oknem widze, że jakaś kasza deszczowo-śniegowa pada
na szczęście od wieczora śnieg zapowiadają
otóż okazało się, że po tym jak zęby się przemieszają na piatce znalazła się próchnica, której wcześniej nie było wcale widać
ząbek zrobiony na szczęście na Fundusz, ale pani dr poprawiła mi humor bo narzekałam jej, że przez aparat strasznie mi żółkną zęby, a ona na to, że to żaden problem i jak go zdejmę to ona mi pieknie wszystko wyczyści
ale pamiętam, że Kama kupiła chyba porsche
Kate szlaje z prezentami, a Iza ze sprzątaniem;-) Kasia coś dobrego do jedzonka robila (poproszę ja bardzo o przepis;-)) a Pat rozdawała "wszystkim" prezenty
w sobotę impreza była udana, goście się pomieścili (każdy z krzeselkiem musiał przyjść