• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam, jestem padnięta:eek: nasprzątałam się wariatka i niby lwia część już zrobiona, ale jeszcze sporo pracy, nie ma jak urlop:-p
Dorka super, że będziesz miała tyle wolnego;-) zdrówka dla Misi:-D
Madziu współczuję atmosfery w pracy, koniec roku to zawsze bieganina i niestety ktos musi oberwać:eek: uszy do góry;-)
Tosika mówisz domek dla lalek:-D:-D:-D ja chrześniaczce zamierzam kupić lalkę-główkę do czesania to sobie porobię fryzury:-p
Haszi a u Ciebie jak zawsze wiele się dzieje, matko Kobito kolejny raz napiszę - jesteś moim guru w ogarnianiu wszelkiego chaosu:-)
Surv co do mojego aparatu to efekty są zarąbiste - wrzuciłabym fotki, ale nie będę Was paszczą straszyć;-) w sumie okupuje to sporym bólem przez te moje nawrotowe afty, ale polecam każdemu kto ma kompleksy na tym punkcie:-) jeszcze żeby ten interes był tańszy to byłoby super, ale pomimo efektów nie zdecyduje się na dolny aparat bo szkoda mi kasy, a poza tym najważniejsze już zrobiłam:-)
spadam bo ledwo zipię:sorry: miłego wieczoru;-)

reklama
Dorka, ale urlopu! Zazdroszczę. U Was śniegi, u nas roztopy, choć mróz chwycił i jest ślizgawica :-/
Kate, dajesz fotę paszczy ;-)
Haszi, jesteś niesamowita! Kolejny po Tosice wulkan energii!
Madzia, głowa do góry!
Ja jakaś nieogarnięta jestem...

Wstali, ale też nieogarnięci są:-D Ta pogoda mnie rozkłada, moje serce lubi tradycyjny podział pór roku i odwilży nie lubi... w związku z tym lecę szukać zimy w centrum handlowym, może jak się napatrzę na sztuczny śnieg i dmuchane renifery to mi się organizm zasugeruje:-p Odezwę się potam - miłego dnia!

Hej.
Ja nie spie od 7:wściekła/y: Kladlam sie o 6.30 a Misia sie obudzila i nie chciala dalej spac a na 18 do pracy:eek: G przyjdzie szybciej z pracy to sobie pospie. Opiekunka nie mogla dzis przyjsc.
U nas pelno sniegu ale mrozu nie ma, a ja ucze sie prowadzic samochod po sniegu:tak:
Sorki ze tylko o mnie ale zaraz G przyjdzie i ide spac:tak:

Witam, co tu się ostatnio dzieje??? tłok straszny, nie ma gdzie posta wcisnąć:eek::-p
u nas dzisiaj zimno strasznie, wcale nie wyszliśmy z domu i przyznam szczerze oboje mamy dość tej chałupy:-p postanowiłam, że strajkuje ze sprzątaniem bo wczoraj przefolgowałam i dzisiaj ledwo łażę:sorry2: poza tym nie mam na nic humoru bo dzwoniła do mnie kumpela, która 2 miesiące temu urodziła córcie (prawie miesiąc przed terminem) i wiecie co mi powiedziała, że była dziś na szczepieniu i pediatra podejrzewa u Małej zespół downa:szok::szok::szok::szok::szok: zdiagnozował to po skośnych oczkach Małej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rzeczywiście ma skośne oczki, ale ja myślałam, że po prostu podobna jest do ojca a tu taka rewelacja:eek: koleżanka załamana bo wizyta w poradni genetycznej dopiero po nowym roku:no::no::no: normalnie siedzę cały dzień na necie czytam i czytam o zespole downa, oglądam fotki Małej i już sama nie wiem:-( mam wyrzuty sumienia, że jeszcze u nich nie byłam i we wtorek jadę choćbym musiała sama pchać pociąg:wściekła/y: najgorsze jest to, że dopiero teraz znajdują tak istotną sprawę, przecież to skandal, nie wierzę, że położne w szpitalu nic nie zauważyły:szok: a ten konował co prowadził ciążę:wściekła/y: ordynator, chodzili do niego prywatnie, na każdej wizycie usg - paranoja:no: nerwy mam konkretne, aż mi chęć do życia odchodzi:zawstydzona/y: przepraszam, że tylko o mnie i tu na ogólnym:-( miłego wieczoru;-)

Kate, ale ten pediatra to też niezły numer...po samych skośnych oczkach diagnozuje ciężką chorobę genetyczną?:szok: nie martwiłabym się więc na zapas, bo skoro i przy urodzeniu i potem nikt malej o zespół Downa nie podejrzewał, to moim zdaniem to raczej ten ostatni pediatra moze się mylić...

Dorka, ale fajnie taki dlugi urlop:tak: Ja oficjalnie nie biorę, ale mam nadzieję, że zleceń w okresie świątecznym nie będzie...teraz się już aż do 22-go zawalilam robotą, więc potem wolałabym chwilę oddechu... No i R sam zaproponował, żeby w styczniu gdzieś na parę dni wyskoczyć...w sumie urlopu w ogole nie mieliśmy w tym roku, więc fajnie by było:tak:

A ja kupiłam dziś resztę prezentów, miła pani w Smyku naliczyła mi rabat z kuponu...po czym kupon oddała, mówić, że może jeszcze mi się przyda:szok: Bardzo fajnei z jej strony, aczkolwiek już go pewnie nie wykorzystam. Kupilam też deskę kiblową z Kubusiem i mamy maly sukces - dziś ani razu siku w gacie, za to 3 razy na kibelek:tak::tak: Mała jest podekscytowana nieludzko, sama deskę kladzie, wchodzi na stołeczek i siada....aczkolwiek już zgłosiła zapotrzebowanie, że teraz chce nocnik z peppą:szok: Owszem, widziałam dziś w Mothercare, ale bez przesady...i tak już młoda, jak czegoś w domu nie ma to mówi "to jutlo kupimy":-p

jutro siedzimy w domu same, bo R na cały dzień jedzie robić meble w wynajmowanym mieszkaniu...niby nie musimy zapewniać wysokiego standardu, ale w końcu lokatorzy sumienni sie znaleźli, to warto o nich zadbać. Ma być wicher i odwilż z deszczem, więc pewnie nosa z domu nie wychylimy i kolo 12 zabraknie mi pomysłu na zabawy:-p
Miłego wieczoru!

witam z rana, znwu sie nie wyspalam, juz nie wiem o co chodzi, chyba o pogode; oczy mi sie same zamykaja
mąż w pracy, maluchy sie bawia; snieg sypie-tak tak za oknem mamy snieg haha idziemy dzisiaj na sanki na górke :)
wczoraj bylam na malym kursie jak robic prezentacje multimedialne, podobalo mi sie :d a dzisiaj sprzatania ciag dalszy

Kate ja bym poczekala na badania bo przeciez dziecko moze miec skosne oczka... ale rozumiem jaki to stres
Surv dbajcie o lokatorow, to dlugo zostana :)
Dorka ja tez sie ucze jazdy, ale strach mam ogromny; w niedziele jade na basen znwou sama matko juz mnie brzuch boli z nerwow

milego dnia!

reklama
ja też melduje że żyję ale siedzenie przy kompie mnie rozwala, nie mam siły.
ogólnie ok, u nas z sikaniem nie ma problemu, w dzień już zapomniałyśmy o pieluchach a od niedzieli pozbywamy się nocnych, po prostu zdejmuję, cerata pod prześcieradło i zobaczymy...
postaram się później coś więcej napisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry