reklama

Lipiec 2008

Kate, ja własnie wczoraj zrobiłam kalendarze - dzięki, że mi przypomniałaś. Będzie jak znalazł dla męskiej części gości ;-)
Dorka, fajnie, ze sie odezwałaś

reklama
Auto kupione,oby tylko się dobrze sprawowało.
Dorka moje kondolencje.
Kate to nie złe podejście męża,sam niech sobie chodzi na nogach,albo rowerem niech jeździ.
Iza super z tym Mikołajem w przedszkolu,wytrzymał Oski?
Maks głównie dostał klocki i ubrania,no i słodycze ,które zapewne zjedzą rodzice:-)

hej ja na sekunde
Oski zachwycony! wytrzymal i nie plakal, tylko od rana chcial isc do domku; Mikolaj obudzil ich dzwonkiem, dal prezenty, fotki podobno beda; znaczki dostali, bajki ogladali i inne zajecia byly; syn zadowolony to i ja teZ:)
jutro rano popisze z wami, bo skonczylam kurs i mam czasu :) ale to jutro hehe papatki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! :-D
Nareszcie mogę popisać z własnego kompa, ufff.
Stęskniłam się okropnie.:tak:

Iza ale fajny pomysł z tym nocnym Mikołajem:tak: Bartek pewnie byłby zachwycony gdyby u niego w przedszkolu coś takiego zorganizowali.

Kamu, gratuluję nowej furki. Oby sprawowała się bez zarzutu:tak:

Dorka, współczuję.

Kate, Surv, widzę że z nocnikowaniem mamy podobnie:dry:
Na zwykły nocnik nie usiadła na 5 minut,
teraz dostała od znajomych nocnik z FP śpiewający po niemiecku:-p i jest zachwycona sprzętem ale siku leje się głównie na podłogę. Dzisiaj rano posadziłam ją po nocy bo pampers był suchy i zrobiła do nocnika. Było brawo itd.... potem po drzemce ten sam numer. Ja w nadziei że będzie wołać nie zakładałam pieluchy a ona za 5 minut zrobiła kałużę na dywan. I tak codziennie:no:
Ech, KIEDY W KOŃCU ?????

Tak samo ze smoczkiem. Małpka mała sama sobie znajdzie, wyczai gdzie chowam i cycka pół dnia. Kocha cusia teraz nad życie. No niewiem co się jej porobiło. Przecież niedawno był tylko do spania.

Co do Mikolaja to u Bartka w przedszkolu był i owszem ale prezenty beznadziejne. Kupa słodyczy i autko które juz nie ma kół :/
Na marginesie dodam że składaliśmy się po 50zł. na te cudne paczki.
Od nas dostali oboje po zestawie ciastoliny. Bartek farmę z ludzikami a Tasia foremki, takie jak do ciasteczek, wałek i takie tam. Zabawa przednia:tak:

Pod choinkę kupiłam Natalce kuchnię z Tefala (z odgłosami gotowania) a Bartkowi zestaw Bakuganów (obrzydkiwe toto jest ale wymarzone ) i komplet płyt z taka bajką edukacyjną "Rodzina Pytalskich" bo młody lubi wszystko wiedzieć.
I tyle.

Jakaś skapciała jestem, chyba przez to że siedzę dzisiaj cały dzień w domu. Odwilż jakaś taka i brzydko jak niewiem, deszcz padał.
Natasia była chora cały tydzień i nie poszłyśmy dzisiaj na spacer coby się nie doprawiła. Tak się obijamy dzisiaj po kątach. Bajki przeczytane, ciastolina wylepiona i nuuuda a chłopaki jeszcze na treningu :eek:

Idziemy chyba babeczki czekoladowe zrobić na poprawę nastroju. PA.

Izabelka
Ja mam namiary na zespół i na fotografa np :)
Oj fajnie musiało być na mikołaju
U nas tez super, dzieciaki zadowolone
mam mało czasu na tym kompie a że tu zdjecia to pędzę wrzucuć bo tym razem mam więcej :)

kochana Post napiszesz mi? albo zadzwonie:)

ja sie pochwale,ze Wercia juz nie ma pampersa na noc :) ale kazde dziecko jest inne i wierze ze macie juz dosc
na Mikolaja dla Wery kupilam 3 pieski takie male zeby w domek sie zmiescily i portfelik, bo Oskar ma, a ona nie miala gdzie wkladac drobniakow
a Oski dostal miecz z Gwiezdnych wojen hehe
od reszty kupe slodyczy

Witam i ja:-D
Kamu super, że auto kupione;-) żeby służyło jak najlepiej:-D
MamaBiN dzięki, że nie jestem sama z tym nocnikiem bo jestem przerażona:zawstydzona/y: czyli jednak ten tron FP daje jakieś efekty, chyba jednak potraktuje go jako ostatnią deskę ratunku i zakupie:sorry: a prezenty fajne na Gwiazdkę:-) zdrówka dla Kurcacka;-)
Kasia zawsze do usług:-p ja jeszcze nic nie zamówiłam bo koncepcji tysiąc a zdjęcia beznadziejne i nie ma co wkleić - Antek ostatnio na widok aparatu robi CZISSS i nie wygląda to za specjalnie:-D
dzisiaj byłam po paczkę dla Antosia w pracy i cały dzień mam pod znakiem słodyczy:szok: Mały non stop coś szamał - nie mogłam Go odciągnąć, chyba nie potrzebnie powiedziałam, że to jego prezent:-p cieszył się strasznie, ale już wszystko pochowane bo byłoby ciężko, nie sądziłam, że jest taki łakomy:-p teraz już śpi, więc mogę pobuszować po necie:-) lecę na zamknięty, może Post dodała jakieś Mikołajkowe foty:-D dobranoc;-)

U nas prezenty tez były trafione. Oczywiście za duzo słodyczy dostali i teraz jest udzielanie i targowanie się "mamuś, juz ostatniego, proszęęę":sorry2:
Mamabin Pytalscy są super :tak:- Miki bardzo lubi tę bajkę. Teraz obrabiają Toy Story 3. Co prawda Miki oglądał w kinie, ale nie znudziła mu się. Poza tym Scooby Doo i Było sobie życie (och, jak ja to lubiłam)
Izabelka, fajnie, że Oski zadowolony z przedszkolnego Mikołaja:tak:

reklama
Witam z rana w wolny dzień :) musialam wybrac opieke nad dzieckiem :d
chlopaki wyprawione z domu, Wercia bajke oglada; wypieje kawe i biore sie za okna, potem na zakupy-liste juz mam hehe
milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry