Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bartek pewnie byłby zachwycony gdyby u niego w przedszkolu coś takiego zorganizowali.

i jest zachwycona sprzętem ale siku leje się głównie na podłogę. Dzisiaj rano posadziłam ją po nocy bo pampers był suchy i zrobiła do nocnika. Było brawo itd.... potem po drzemce ten sam numer. Ja w nadziei że będzie wołać nie zakładałam pieluchy a ona za 5 minut zrobiła kałużę na dywan. I tak codziennie

czyli jednak ten tron FP daje jakieś efekty, chyba jednak potraktuje go jako ostatnią deskę ratunku i zakupie
a prezenty fajne na Gwiazdkę:-) zdrówka dla Kurcacka;-)
ja jeszcze nic nie zamówiłam bo koncepcji tysiąc a zdjęcia beznadziejne i nie ma co wkleić - Antek ostatnio na widok aparatu robi CZISSS i nie wygląda to za specjalnie
Mały non stop coś szamał - nie mogłam Go odciągnąć, chyba nie potrzebnie powiedziałam, że to jego prezent
cieszył się strasznie, ale już wszystko pochowane bo byłoby ciężko, nie sądziłam, że jest taki łakomy
teraz już śpi, więc mogę pobuszować po necie:-) lecę na zamknięty, może Post dodała jakieś Mikołajkowe foty
dobranoc;-)
- Miki bardzo lubi tę bajkę. Teraz obrabiają Toy Story 3. Co prawda Miki oglądał w kinie, ale nie znudziła mu się. Poza tym Scooby Doo i Było sobie życie (och, jak ja to lubiłam)