post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no to jestem
dzieciaki śpią, małżonej pojechał odebrać samochód z warszratu a ja laptopik i zaglądam do Was
ostatnio strasznie aktywnie u nas.
Wczoraj byłam na kolacji z działem, przyjemnie
Kate:: no dziwny ten pediatra,, przecież w szpitalu neonantologo ogląda dziecko 2 razy dziennie...no chyba że ta choroba nie jest widoczna odrazu..trzymam kciuki za pomyślną diagnozę
Izabelka....miłego szusowania..zaraz Ci wysyłam na priva namiary:-)
Pabla...och pogłaskaj maluszka od Cioci

jak tam kopanie, czujesz???
my narazie z pieluchami nocnymi czekamy:-):-):-) choć wiem że niedługo szkolenie czas zacząć ale to może na wiosne
no nic muszę poszukać jak sie robi krochmal na koronkowe dziergania, muszę przetestować
acha jeszcze jedno
dzisiaj z młodą zrobiłyśmy ciasto na pierniczki i jutro jedziemy do znajomych grupowo piec i malować...oj będzie się działo będzie

miłego weekendu
dzieciaki śpią, małżonej pojechał odebrać samochód z warszratu a ja laptopik i zaglądam do Was
ostatnio strasznie aktywnie u nas.
Wczoraj byłam na kolacji z działem, przyjemnie

Kate:: no dziwny ten pediatra,, przecież w szpitalu neonantologo ogląda dziecko 2 razy dziennie...no chyba że ta choroba nie jest widoczna odrazu..trzymam kciuki za pomyślną diagnozę
Izabelka....miłego szusowania..zaraz Ci wysyłam na priva namiary:-)
Pabla...och pogłaskaj maluszka od Cioci

jak tam kopanie, czujesz???my narazie z pieluchami nocnymi czekamy:-):-):-) choć wiem że niedługo szkolenie czas zacząć ale to może na wiosne
no nic muszę poszukać jak sie robi krochmal na koronkowe dziergania, muszę przetestować

acha jeszcze jedno
dzisiaj z młodą zrobiłyśmy ciasto na pierniczki i jutro jedziemy do znajomych grupowo piec i malować...oj będzie się działo będzie

miłego weekendu

M dzisiaj 4 razy odśnieżał, tak ostro padalo
trzymam kciuki
,bo K zdjął w celu zakupienia nowej i ani nowej ani starej nie założył
u nas ciągle do bani
Już było tak fajnie nawet w nocy nie sikał i pielucha sucha była,a teraz sobie ubzdurał,ze przed spaniem jeszcze napić się musi i rano wstaje z balonem