KATE23
Lipcowa Mama:)
Kurde, Dziewczyny Mały ma chyba jakiegoś rotawirusa bo robi takie wodnite, żółte, zarąbiście śmierdzące kupki oraz wymiotuje tak chlustająco (normalnie 4 pawie pod ciśnieniem pod rząd
)

dałam Mu jeszcze jeden Lakcid oraz Nifuroksazyd, mam nadzieję, że pomoże
na szczęście wypił butlę wody ze śladową ilością herbaty
dzwoniłam do kumpeli co ma 3 dzieci co mam robić, ale powiedziała że na wymioty to nic nie wymyślę bo lepiej żeby wszystko z siebie wyrzucił, a na kupki mam dać to co dałam, no i mam nie dawać żadnego jedzonka tylko wodę plus deczulko herbaty
jeszcze na noc go napoję bo ja mam cholerną nockę i M z nim zostaje, chyba da sobie radę
jeny u nas to jak nie urok to sraczka:-( lecę bo już słyszę, że wali w pampersa , niech te leki zaczną działać
miłej nocy, zazdroszczę szamania pierogów i pizzy:-)
)

dałam Mu jeszcze jeden Lakcid oraz Nifuroksazyd, mam nadzieję, że pomoże
na szczęście wypił butlę wody ze śladową ilością herbaty
dzwoniłam do kumpeli co ma 3 dzieci co mam robić, ale powiedziała że na wymioty to nic nie wymyślę bo lepiej żeby wszystko z siebie wyrzucił, a na kupki mam dać to co dałam, no i mam nie dawać żadnego jedzonka tylko wodę plus deczulko herbaty
jeszcze na noc go napoję bo ja mam cholerną nockę i M z nim zostaje, chyba da sobie radę
jeny u nas to jak nie urok to sraczka:-( lecę bo już słyszę, że wali w pampersa , niech te leki zaczną działać
miłej nocy, zazdroszczę szamania pierogów i pizzy:-)

Ech...