witajcie
zaczynam pisać posta z myślą, iz będę go "tworzyć" z godzinę i na raty, ponieważ mała zbojkotowała łóżko i spanie, i w tej chwili siedzi i uklada klocki i ogląda Barwy Szczęścia

do tego ja pytam Kornela z biologii (kurcze co za ambitne dziecko, ja mu mowię "na pewno umiesz, nie będę pytała" a on "mamo no spytaj mnie, będę się lepiej czuł"

więc ja jedno pyatnie i basta, a on, ze za mało i czuje niedosyt pytań;-) no i weź

ja to w jego wieku kombinowałam, żeby tylko rodzice przypadkiem mnie nie spytali
Kic musze zaraz na fotki skoczyć, bo normalnie aż mi się zachciało dla malej nart;-) ale mam głębokie postanowienie, ze wejdę na prywtny jak swoje zdjęcia wkleje, bo tak to nigdy ich wam nie zarzucę

a tak z ciekawości to ile takie mini narty kosztuje i gdzie można je kupić? bo my 21szego ruszamy do Wisły:-)
Kasia oj są i nawet już fajne przeceny i w przecenie jest taki fason. który osobiście bardzo lubię (nie pamięatm jak się nazywa) ale dżins jest pokryty żywicą i mają fajoski kolor, jak chcesz to mogę jutro cenę sprawdzić
Surv bo wszystkie Moniki to fajne dziewczyny
Dorka oj uśmiałam się jak napisalaś, że G musial kolegi pilnować

Madzia oj ja też będę musiała kierunek nach Ikea wybrać

tylko my do najbliższej mamy 160 km

oj zazdroszczę Twojej konsekwencji i wielkiej przychylności syna

bo my do 18tki nie wyzbędziemy się tej pieluchy:-( dzisiaj nawet fajnusie majtusie kupiłam w h&m (Kic przeceny są już spoczko

) takie bokserki ale na dziewczynie wrażenia nie zrobiły i po 5 min były juz zasiusiane
Kamu to wy też macie fajną brygadę:-)
Haszia skąd ja to znam

moja mama jest identkio, super gotuje ale to co robi wokół siebie, to torando tyle nie wyrządza

a ja dzisiaj upiekłam samiusieńka pizzę

i jestem z siebie dumna:-) całe szczęście, ze po szkole zajechałam i młdoemu kupilam hamburgera, a Tośkka zupkę zjadła, bo jak zaczęłam robić tą pizzę o 14.30 to zasiedliśmy do jej konsumpcji o 18tej

najpierw mi drożdże nie urosly więc zrobiłam druga zaprawę poźniej ciasto mi coś rosło i rosło no i tak się zleciało

no ale wyszła pyszna

więc jutro ambitnie zrobię drugą