reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

cześć dziewczynki
niedawno wstaliśmy z młodym - taka dobra drzemka popołudniowa:-)

mieliśmy na basen jeszcze skoczyć ale już za poźno

Madzia super, że implant już wyjęty
surv fajne miejsce
Kasiu powodzenia na zaliczonku
Tosika fajna pogoda się zdrobiła więc udanego pobytu w Wiśle
Izabelka współczuję bóli kręgosłupowych

melduję, że wyniki krwi odebrane - na moje oko jest ok
w przyszłym tygodniu pewnie umówimy sie z panią dr na konsultacje bo jeszcze w środe wyniki z kupki będą:-)

miłego wieczorku

reklama
Surv - ależ leje, czasami leje czasami nie, dziś po drzemce dziennej wstała zasikana:sorry2:
więc zobaczymy, narazie pieluch nie mam, podkład pod prześcieradło założony i zobaczymy.
Renia - super że wyniki dobre!

Hej!
Survivor bardzo piękne miejsce znalazłaś :tak:
Pabla wow super z pieluchami a raczej bez wam idzie:tak:
Ja narazie odpuszczam w nocy,bo o ile jakis czas temu budził sie z suchą pielucha tak teraz zawsze się na noc opije i rano ma balona:eek:
Co do spania w dzień,to w przedszkolu też dzieci śpią,ja pamiętam ,ze spałam:tak: A i mi to na rękę ,ze młody w dzień odpada,a zwłaszcza przez ostatni tydzień jak siedzieliśmy w domu to sobie drzemki 3-godzinne urządzał,co się wcześniej nie zdarzało,więc dla mnie super,ale poszedł dzisiaj do żłoba więc tyle nie dadzą mu pospać:-p.Tak czy siak ,to ja widzę,ze on jeszcze tego potrzebuje,po 11 robi się marudny,a jak go kładę to momentalnie sam usypia:tak:
A co do spania jeszcze to ostatnimi czasy zaczął wstawać o 7.30:szok::szok::szok::tak:,ale dzisiaj wszystko poszło w niwecz,bo do żłobka trzeba było po 6 wstać i niemalże siłą go z łóżka ściągałam:eek:

Renia super,ze wyniki wyszły dobre!

No to uciekam,bo w pokoju z szefostwem łatwo nie jest:no::eek:Mam nadzieję,ze szybko wyremontują gabinet dyra,chociaż jeszcze nie zaczęli:eek:

Witam!
No i u nas zima na całego - bielutko i ślisko jak fiks.
Kic, mąż dalej pojechał - dojeżdża do Ząbkowic Śląskich i potem jeszcze kilkanaście km
Madzia, nie zazdroszczę siedzenia z szefostwem.

Kasia, To Twój R już o rzut beretem od nas bedzie - jakby co, zapraszamy na kawę:-)

myśmy dziś paskudnie zaspali, ale jak się chodzi spać po północy to takie są skutki:-p Młoda wczoraj po południu 3 godziny przespała, to i wstała o 20 rześka jak wiosenka a zasnęła nawet nie wiem kiedy, bo myśmy przez 24 padli a zasypiając jeszcze słyszałam, jak nawija:-D

Ja mam dzis huk roboty, a R pojechał na miasto różne zaleglości pozałatwiać, między innymi pogadać z obiema administracjami w kwestii opadów atmosferycznych z sufitów w obu mieszkaniach:-p Pewnie nic nie załatwi, ale przynajmniej nam humor poprawi, a komuś zepsuje sążną awanturą.

Madzia, to nielekko masz z całym szefostwem na głowie...ale oni też pewno potrzebują czasem na allegro zajrzeć, czy w tetrixa pograć, więc może nie będą Cię tak pilnowac?;-)

aaaaa i pochwalę się, że choć po 2 tygodniach diety spadek wagi minimalny, to potraciłam po 4-5 cm w obwodach, więc się jeszcze trochę pokatuję dla talii Scarlett O'Hary:-D

witam:)
Madzia oj współczuję takiego sąsiedztwa:-p oby szybko im wyremontowali i wrócili na swoje włości:-p
Surv a może akurat R coś załatwi:tak: no i gratulacje utraty cm:tak:
Renia fajnie że wyniki ok:tak:
Pabla ale jak zapalenie oskrzeli to chyba antybiotyk jednak potrzebny:tak:
Kuba leje w nocy, ja tam się na razie nie przejmuję, bo widzę że nie ma lekko "siknięty" tylko zlany na maksa:-p:sorry:
melduję że zaliczyłam seminarium na 5 i zaliczyłam tą pedagogikę porównawczą na 4.5:tak:cieszę się bo trafiłam na taką grupę że się modliłam o 3:confused2:jeszcze 2 egzaminy i kolejny semestr zaliczony uffff muszę się tylko zabrać za tą pracę bo maj już blisko a ja mam 17 stron:szok::cool2::-(
ok nie smęcę wracam do pedagogiki rodziny bo egzamin tuż tuż:confused2:
miłego dnia!

Kicrym ty kujonie!!!!! gratulacje zdolniacho,tez bym tak chciała,ale na takie stopnie niestety nie mam co liczyć.
Survivor to jednak wyrzeczenia dają wyniki i to niezłe,także powodzenia w dalszej diecie!

Kic panikaro!!! No prosze i 5 na luzaku:-)
Madzia oby remoncik sąsiada szybko sie zakończył
Kasiu Ząbkowice Śląskie to moje rodzinne miasteczko - ładna krzywa wieża:-)

oki spadam z laptopa męza
pozdrowko

Hej dziewczynki.
Melduje się po wyczerpującym ale miłym i satysfakcjonujacym weekendzie. W sobote w domu miałam przedszkole-7 dzieci w tym 4 w wieku okołoTymkowym. Tak było gośno, duuuży bałagan itp. W niedziele mieliśmy być u mojej babci ale jak podjechaliśmy to tylko ciotka mi przez okno termometr z 39,5 przez szybkę pokazała. Wszyscy chorzy.
Ale trafiliśmy za to do wujka u którego dawno nie byliśmy, wszyscy zachwyceni Tosią :]
A mnie boli gardełko :/
tosika mam nadzieje, że dobrze się tam bawicie przy tej pogodzie :)
Renia no i git :)
Madzia szef też człowiek :-p Tymciu w dzień rzadko mi ostatnio zasypia przydało by się. Zresztą Tosia jak ja na pole nie wywiozę to tez potrafi tylko 3x po 20 min sie zdrzemnąć :szok::-D
surv to tak trzymaj, ja też bym chętnie z 5 cm w ob wodzie straciła:tak: A awantura może w końcu coś da...
kic gratulejszon !
pabla też myślałam że to nasza ostatnia paczka pampków ale małż nie wiedział i kupił jak małej kupował bo promocja haha No i jakoś motywacja sie skończyła a szkoda bo w nocy jest już bez sikania.

Acha dziołuszki, ile się najdłużej czeka na okres po porodzie? Niby cały czas karmię, mam tez wyjątkowo skuteczna antykoncepcje...Brzuch pobolewa a tu dalej nic...

reklama
Hashi, ja po porodzie w ogole 'naturalnego' okresu nie dostałam, bo jakoś zimą zaczęłam brać tabletki i wtedy był sztucznie indukowany...no ale do tej zimy nie mialam, czyli parę miesięcy. Z tego co wiem rozstrzał się olbrzymi od 6 tygodni do lat;) Może idź do gina, niech sprawdzi, czy jajeczkujesz, albo zamierzasz w najbliższym czasie? może być też tak, że antykoncepcja Ci hamuje...no chyba, że chcesz nas znowu jakąś nowiną zaskoczyć?;P

Kicrym, no i bylo marudzić i biadolić?:p Nawet wyników nie trzeba bylo pisać, bo sensacja to by była, jakbyś 3 dostała, a te piątki to norma przecież;))

Ja znowu godzinkę przewaliłam na rozmowę z siostrą (darmowe minuty do Unii to przekleństwo;P), więc chyba w końcu się ubiorę, to i praca żwawiej pójdzie?

Do góry