reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Post no no wierszyki całkiem, całkiem:tak:o niedźwiadku super!
Madzia rozkłada się praktycznie na płasko :) tu masz linka do mojej galerii Użytkownik pomilak1 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
mały w żlobku, M poszedł do lekarza, a ja siedzę i mam zamiar zacząć coś robić na uczelnie:-pale mi się baaaardzo nie chce i chyba pójdę spać:-p
u nas zimno okropnie,oj ciągnie mnie w góry choć na jeden dzień:-p muszę z M pogadać:tak:
miłego dnia!

reklama
Kicrym, jeśli Ci się nie chce tak jak mnie, to nie zazdroszczę:-p Mam 2 godziny roboty, a robię już 3 i końca nie widać....muszę się w tyłek kopnąć, bo znowu pół dnia zmarnuję...

Post, a z jakiej książeczki te wierszyki?? Właśnie planuję kupić jakieś, bo Brzechwę mamy sczytanego do krwi ostatniej i czas na plodozmian:tak: choć ostatnio młoda domaga się bajek opowiadanych z głowy czyli z niczego i matka musi tworzyć jakieś glupoty o pieskach, kotkach i świnkach:-p A sweter...cóż...bulwa wyszła:-p Z glowy robiłam i bardziej dla zajęcia rąk, bo ze starej włóczki, ale kupię nowe, jak tylko przyjdzie mój prezent urodzinowy - zaszalałam na Amazonie i takie piękności kupiłam:
Knitted Lace of Estonia: Techniques, Patterns, and Traditions: Amazon.co.uk: Nancy Bush: Books
200 Crochet Blocks for Blankets, Throws and Afghans: Crochet Squares to Mix-and-Match: Amazon.co.uk: Jan Eaton: Books
Knitting Block by Block: Amazon.co.uk: Nicky Epstein: Books

Tosika, oj grasz nam na nerwach, kobieto, tymi luksusami:tak: to może jeszcze jakieś zdjęcia z pobytu, zebyśmy Cię serdecznie znienawidziły?:-D

Madzia, to może na zwolnienie jakieś? Dawno już chyba nie bylaś, a może byś się podkurowala?

I nie pamiętam co jeszcze...to wracam do pasjonującej instrukcji gaśnic:-p

Surv oj właśnie mi się tak nie chce, dlatego znowu tu jestem:-p:-p
Madzia obecnie jeżdżę ósmym,ale planuję kupić coś innego ale ciiiii:-D a Onyx'em jeździłam krótko bo kupiłam na zimę (taki pretekst dla M dla kolejnego wózka:-p) BJ, kupiłam go za 419zł +koszty wysyłki, na forum wózkowym wystawiłam za 300zł+wysyłka :happy2:
przyszły puzzle dla Kubusia z SamSam'em pewnie się ucieszy:tak::-) nic idę drukować dalej:dry::baffled:

Kicrym bój się Boga ile?? :d
Tosika odpocznij i wybaw sie za mnei tyż :) zazdroszcze i czekam na widoczki z gór

Wercia chora- infekcja, gardlo chore, zapalenie spojowek i antybiotyk :( siedzimy drugi tydzien feriii w domu; cholera jasna!

Izabelka...no to kicha, zdówka życzę

Surv my mamy takie
Wiersze - Ludwik Jerzy Kern - Ludwik Jerzy Kern - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
zresztą mamy duzo książek bo bajki to sa na chwilę, młody też dużo ogląda i targa czasem :)
polecam serię dla dzieci w wieku szkolnym ale my z Ika czytamy, takie moralne wierszyki, że pomagać trzeba że nie zawsze wwszystko wychodzi że trzeba miec własne zdanie,
Rady nie od parady czyli wierszyki z morałem - Małgorzata Strzałkowska - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
ale to wam kiedyś polecałam
moje dziecko lubi bardzo :)
a ta druga część jest o ekologii
Raj na Ziemi, czyli rady nie od parady. Część 2 - Małgorzata Strzałkowska - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

no nic wracam do pracy

surv...bulwa powiadasz...hmmm..wklej coś... ja mojej zmierzę dzisiaj i zobaczę definitywnie proporcje bo się za duze wydaje.
a włóczki oglądnę później w domku :)
paa
http://merlin.pl/Wiersze-Ludwik-Jer...00.html;jsessionid=C6C9582D909EF0C52BA7E0286D

Kicrym pogadam z K na temat wózka i dam znać.
Survivor jak to nie byłam,w zeszłym tygodniu miałam L4 na Maćka:sorry2: nie będę przeginać. No i piękne prezenty sobie fundnęłaś,teraz czekamy na nowe robótki.
Iza zdrówka dla Werci!

Dotarłam, wypompowana... Zeszlo ze mnie napięcie przedtestowe ;-) Napisałam, ale oczywiście mam zastrzeżenia i wiem, że parę głupkowatych błędów zrobiłam, brrr
Izabelka, no to piękne ferie, nie ma co :-/
Tosika, wklej zdjęcia, co mi tam i tak bardziej Ci zazdrościć juz nie mogę ;-)
A propos wolnego, to na jutro buiorę urlop, bo dziadki na występy do przedszkola idą, więc zostanę z Olgutkiem w domu

Izabelka zdrówka dla Werci!oj to was choróbsko dopadło:baffled:
Madzia spoko mi się nie spieszy:happy2:
Kasia weź Olgę ze sobą:tak:
Mały zachwycony puzzlami:tak:
ide obiadek zjeść:happy2:

reklama
cześć dziewuszki
a więc ciag dalszy::-p
chyba trochę przecholowaliśmy, bo ja i mała się rozłożyliśmy:-( mala 37,2 9czyli nie tak strasznie) ale strasznie marudna i zakatarzona, a ja mam zawalone gardlo i katar i w związku z tym zero nart:no: szkoda....:-( zobaczymy co jutro...a Tosi zakupiłam narty ale takie na razie dzieciowate, troche pojeździła ale szalnstwa nie bylo;-) nie to co Kornel, normalnie jak widzi stok to ślinotok:-p Tośka chyba w ojca pójdzie (najfajniejsze w górach to ...grzańce:-D:-D:-D)
i obiecuje dzisiaj coś wkleić, a co by Pat podenerwować:-p:cool2:
Kasia to jutro laba, co?:-)
Madziula obiecuję po powrocie wziąść się za robotę tylko będę potrzebowała trochę Twoich danych, ale to za momencik;-) bo wiesz ja to robię z precyzją nawet co do wyboru urody (czy po tatusiu czy po mamusi:cool2:)
Kic jesteś niemożliwa:-D:-D:-D:-D:-D ja cybexa to też mam ale takiego czarnego ze zlotą nitką;-) a jesteśmy tutaj Hotel Gołębiewski**** w Wiśle
Iza zdróweczka dla Werci:tak:
Surv chcicy przez ciebie nabrałam na dzierganie, chyba też sobie coś zakupię;-)
Post cudne bajki, takie jakby tu rzec dla inteligentnych dzieci (mój Kornel takie uwielbial, a Tosik coż, urodą będzie nadrabiać:sorry2:)
a ja dzisiaj w ramach rekompensaty, za chorobę wypuścilam się na spa i czuję jakbym miala na twarzy cere niemowlaczka:-p
dziewczyny co małej mogę dać? bo mam paracetamol w syropie (ale jeszcze nie dalam, bo uważam, że za niska temp.) mam krople do nosa (otrim) i wit.c, czy coś jeszcze można? bo jescze nie kaszle więc syropków nie daje.

Do góry