reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tosika Lipomal na przeziębienie, nacieraj jakąś maścią rozgrzewająca- Vic czy cuś; wspolczuje...obyście szybko stanely na nogi i mogly kozystac ze wszystkiego; przynajmniej spa zaliczylas:)
Kasia mialam zawsze to samo-po testach masakra-życie ze mneie uchodzilo

reklama
Hejka!
Tosika zdrowka dla Was!
Iza troche przechlapane ze w ferie dzieci chore:-(
Kic 8 wozkow:szok: Szalona kobieto:-D
Madzia oby Maciek byl zdrowy:tak:
Post super wiersze:tak:My czytamy Tuwima, Misia zachwycona:tak: Bylam dzis w Carrefour i sa fajna ksiazki "Bajki z mojego dziecinstwa" i "Wiersze z mojego dziecinstwa" za 9.99zl. Nie ogladnelam do konca bo G juz sie spieszyl:baffled:

Jutro ide na do pracy a wieczorem mam kolede. Zycze milego wieczory

Tosika zdrowiejcie i korzystajcie z wypoczynku:-)
Surv super prezenciki sobie sprawiłaś - oj jak patrze na cudeńka to normalnie chciałabym miec taki dar do robótek ręcznych ;-)
Ptaszynka no lektura ciekawa - brawa dla Ikusi, że lubuje się pięknej polszczyźnie:-) no i niebawem pewnie Mirona Białoszewskiego na dobranockę sobie zażyczy

witam w klubie @@@@@
matko jak ja nie lubie tych comiesięcznych krwawień
ale bynajmniej porządki w segregatorach porobiłam, pranie, prasowanie, sprzątnęłam w szafach - aż sama w szoku jestem ze miałam na to chęć;-)

dobrej nocki

Kic, nie chcę iść z Olgą, bo miejsca jest mało na dodatkową widownie, a poza tym to święto Mikołaja i dziadków i nie chcę im w paradę wchodzić
Tosika, serio urodę planujesz? Byle nie sąsiada ;-) Madzia, Ty sie szykuj ;-)
I zdrówka dla Was, żebyście szaleli na całego. Tak jak pisze Izabelka - daj lipomal
Renia, ale power!
Miałam dziś kolędę i powiem Wam, że jestem mile zaskoczona. Ksiądz od razu dzieciakami się zainteresował i nawiązał fajny kontakt. W szoku byłam, bo Miki, który zawsze w takich sytuacjach dzikuje i chowa się gdzieś po kątach, rozmawiał z księdzem jak ze znajomą osobą. Olga była bardziej speszona, o dziwo. Dostali po 2 obrazki więc zachwyceni ;-)

O widzę,że choróbska nie odpuszczają.
Tosika oby wam choroba urlopu nie pokrzyżowała
Iza zdrówka dla Werci
Kasia widzę że Miki taki dzik jak Maks,ostatnio to musi minąć kilka minut nim się oswoi.
Dziś mój tata pojechał do przedszkola zapisać Maksa (ma tam znajomą dyrektorkę) i szok,Maks ma nr 218 przegięcie.
A u was jak z zapisami?
Maksa też dopadło przeziębienie,tak mi się ładnie trzymał w zdrowiu a tu dziś nagle katar. Inhalację i syropki już poszły w ruch
Tosika paracetamol czy inny tego typu lek możesz podawać przez 3 dni 2 razy dziennie przeciwzapalnie (nie tylko wtedy jak jest gorączka)

hej
ale jestem niewyspana; jakies glupoty mi sie snily i mam wrazenie,ze co chwile sie budziłam

Kamu Weronika już jest przyjeta, bo bylam w grudniu; u nas jest szał pał-wiedzialam o tym; zreszta pytalam sie we wrzesniu kiedy mam przyjsc,zeby mala byla przyjeta; u nas jest kto pierwszy ten lepszy;

Kasiu moje z ksiedzem tez sie dogadali; kiedys Oskar tak sie krepowal,ale mu przeszlo:d
Renia podaje rękę z @@@, ale mi już lepiej; a co cie tak na porzadki wzielo? :) jak mi sie wolne konczy to mam takiego powera,ze nie zdażę i dopiero na wiosne posprzatam

pisze wlasnie pomoc naukowa dla dzieci z naszej szkoly i nie wiem czy to dobry pomysl; robie awans zawodowy i wypadaloby czyms zablysnac :d wiec bedzie to pomoc w gramatyce z jezyka angielskiego, a dokladniej czasy gramatyczne z opisem, cwiczeniami, ktore mozna skserowac i rozwiazac i klucz do nich; jak myslicie sprawdzi sie?

milego dnia! idę do fryzjera dzisiaj

Izabelka, poprosze takie materiały. Mi sie przydadzą;-):-D A tak serio, to gramatyka zawsze była problemem i fajnie i zrozumiałe opisanie z przykładami, ćwiczeniami to jest to!
Nie żartujcie, że takie jaja z przedszkolami... U nas zapisy chyba dopiero od kwietnia. Nie można wcześniej zapisywać. Generalnie "warunki" do otrzymania mamy dobre, bo rejon, obydwoje rodziców pracujących no i rodzeństwo w tym przedszkolu, więc mam nadzieje, że dostaniemy się.
Ja dziś w domku, bo dziadki idą na przedstawienie. Olga oczywiście juz dawno na nogach;-)

Tosika to ja się przygotuję;-) Zdrówka dla Was.Dawaj Lipomal lub Pyrosal.
Renia to chodź jeszcze do mnie poporządkuj w szafach:-D,bo ja jak swoją otwieram,to sie wysypuje:zawstydzona/y: Miałam poskładać w zeszłym tygodniu,ale nie wyszło:-p
Kasia mój Maciek też taki dzik:sorry:
Kamu u nas składanie wniosków do przedszkoli od marca,chyba przez dwa tygodnie.Nie ma kto pierwszy ten lepszy,ze np w grudniu.Wszyscy maja czas w marcu. Zobaczymy jak z miejscami,bo ja się juz obawiam.Podobno można wpisac tylko jedno przedszkole,a drugie rezerwowe i tylko jeden wniosek taki złozyc.
Iza fajny pomysł:tak:,tylko żeby to było ciekawe,co zainteresuje młodzież.

Surv Kochana, dużo zdrowia, zwycięstwa i dużo kasy w walce o zalewane mieszkania, spokojnej córci, uważającego na niespodziewane wypadki męża, pięknego rękodzieła i spełnienia marzeń! Aaaa i wydania książki, która okaże się bestsellerem! Sto lat!

reklama
No właśnie
Survivor dużo radości, spełnienia chociaz jednego marzenia oraz wielkiej cierpliwości do róznych losu przeciwności ,ale oby tych było jak najmniej!;-)

Do góry