Hej caly czas Was czytam ale brak czasu na odpisywania
Kic ty kujonie;-) Wszystkie wiedzialy ze bedziesz miala 5
Madzia, implat wyjety a kiedy bedzie dzidzia?
Szybkiego remontu u dyrka zebys znowu miala spokoj
Haszi ja po urodzeniu Misi dostalam @ po 4 miesiacach, a jak urodzilam Sebe to po roku
Ale Misie zadziej karmilam i w nocy mi przesypiala, a Seba to jak maly cielaczek caly czas byl przy piersi. Nawet jak mial rok to budzil sie w nocy na cycka
Survi u nas tez noc nie najlepsza, Misia nam zasnela po 17 spala chyba z godzinke i zasnela ok 23 bez pampersa a ze spala z nami to ja sie co chwile budzilam i sprawdzalam czy sie nie posikala
Trzymam kciuki za pomyslne zalatwienie spraw przez R
Wlasnie Tosika mialas sie odzywac a tu cisza
Renia super ze wyniki ok
Pabla to trzymam kciuki za Lenke
Ogladalyscie wczoraj skoki? Ja przypadkiem ogladalam bo zazwyczaj tego nie robie. Malysz zle wyladaowal, groznie to wygladalo ale chyba jest ok.
Mamy na feriach corke kuzynki wiec nie raz nie mam sie jak dopchac do kompa. Nasz stacjonarny komp odmowil posluszenstwa
Mala spala juz kilka razy bez pampka dwa czy trzy razy sie sikala, ale wtedy nie mielismy jeszcze dobrej ceratki i wszystko mokre. Teraz zaczynamy od nowa
Wczoraj bylismy u naszej chrzesniaczki i ona sie zsikala na podloge a Misia poszla i nasikala w to samo miejsce

Kic ty kujonie;-) Wszystkie wiedzialy ze bedziesz miala 5

Madzia, implat wyjety a kiedy bedzie dzidzia?
Szybkiego remontu u dyrka zebys znowu miala spokoj
Haszi ja po urodzeniu Misi dostalam @ po 4 miesiacach, a jak urodzilam Sebe to po roku
Ale Misie zadziej karmilam i w nocy mi przesypiala, a Seba to jak maly cielaczek caly czas byl przy piersi. Nawet jak mial rok to budzil sie w nocy na cycka
Survi u nas tez noc nie najlepsza, Misia nam zasnela po 17 spala chyba z godzinke i zasnela ok 23 bez pampersa a ze spala z nami to ja sie co chwile budzilam i sprawdzalam czy sie nie posikala
Trzymam kciuki za pomyslne zalatwienie spraw przez R
Wlasnie Tosika mialas sie odzywac a tu cisza

Renia super ze wyniki ok

Pabla to trzymam kciuki za Lenke

Ogladalyscie wczoraj skoki? Ja przypadkiem ogladalam bo zazwyczaj tego nie robie. Malysz zle wyladaowal, groznie to wygladalo ale chyba jest ok.
Mamy na feriach corke kuzynki wiec nie raz nie mam sie jak dopchac do kompa. Nasz stacjonarny komp odmowil posluszenstwa

Mala spala juz kilka razy bez pampka dwa czy trzy razy sie sikala, ale wtedy nie mielismy jeszcze dobrej ceratki i wszystko mokre. Teraz zaczynamy od nowa

Wczoraj bylismy u naszej chrzesniaczki i ona sie zsikala na podloge a Misia poszla i nasikala w to samo miejsce

z wujkiem
no ale mlody zaliczył dosyć duży upadek i spasowal (na szczęscie) ale coś się boję o niego, bo głos mu zabrało i taki niewyraźny jest:-( chyba zaraz go grzancem potraktuje
;-) ogolnie bardzo mi odpoiwada ten hotel, bo jest wielkasny i najważniejsza rzecz, ma przecudny i ogromniasty plac zabaw a tam są doslownie cudawianki