reklama

Lipiec 2008

Wpadam na moment pożegnać się;) Flo zaczyna kaszleć, ale trudno, jak się ma coś rozkręcić to i w domu by się rozkręciło, więc jedziemy z nadzieją, ze w górach nei jest tak wstrętnie szaro jak tutaj:)

reklama
Survivor udanego wyjazdu!
Kicrym powodzenia u gina,oczywiście daj znać co i jak.

Ja mam dzisiaj wolne,ale zakuwać muszę.Zweryfikowałam moje pzygotowane zagadnienia-miało być 6 ,tak naprawdę mam 4 ,ale jedno na 3 tematy,więc jest 6 ;-) Teraz je jeszcze tylko wklepać do swojej pamięci,co łatwe nie jest.Cóż mamy prawie 12 a ja jeszcze nic nie zrobiłam,ale co tam mam cały dzień,bo chłopaki po pracy/żłobku jadą prosto do babci.A i tak licze na gotowce :-pNarazie w ramach przygotowań zeżarłam pół czekolady,nie wiem co jest grane,ale zawsze jak mam się uczyć to mi się jeść chce,chyba z nerwów.
Miłego dnia!

Hej!
Survi milego wyjazdu i zeby Flo sie nie rozchorowala:tak:Wypocznij!!!!
Iza zdrowia, koncza sie ferie a Wy caly czas chorowaliscie-wspolczuje:-(
Sylwia no wlasnie trzeba sie dobrze zastanowic czy poslac szybciej dziecko do szkoly:tak: Ja bedac w takiej sytulacji chyba bym nie polala wczesniej:tak:
Madzia oby zagadnienia szybko wchodzily do glowy i jak Twoi chlopcy wroca wszystko bedzesz wiedziec:tak:
Kic daj znac jak po wizycie:tak:
Pabla dawaj na to zwolnienie:tak:
Renia telefon i zmywarke mam ale suszarki i tego cuda co samo odkurza to nie:-(
Zmywarka naprawde przydatna rzecz:tak:Prasuje na bierzaco bo nielubie:baffled:
Kasia milej zabawy dla Olgi:tak:
Przed chwila upieklam chlebek mniam. Wszystkim smakuje wiec bede piekla.
Jutro idziemy na urodziny G siostrzenicy skonczyla 3 lata:tak:

Surv, miłego wypoczynku i zdrowej Florki!
Sylcia, nie zazdroszczę dylematów. Ja przy Mikołaju mam sprawę prostą, jest pierwszym rocznikiem, który nie ma opcji wyboru. Jedynie co (albo aż), to muszę musiała wybrać szkołę...
Kic, koniecznie relacja po!
Madzia, do nauki a nie BB ;-)
Dzieciaki po balu - podobno zabawa na maksa! Olga zachwycona dziećmi - całkowice znikneła w tłumie ;-) I jak tańcowała! Aga i zachwycona tymi miniaturowymi ubikacjami ;-)

witam:)
już po wizycie :) mam 3 tygodnie L4:tak:z fasolką wszystko ok, miałam USG, dzidzia rośnie,ale płci nadal nie widać:baffled:
Madzia to ja cię i tak podziwiam że ty zaczynasz dziś na jutro:-pja zazwyczaj tydzień wcześniej:tak:ale mam ok 30zagadnień:crazy::baffled:
Surv udanego wypoczynku!
lece gotowac pomidorową:tak::-)

Kasia dawaj kopa w d..ę,bo za chiny nie mogę siąść do nauki.15 a ja dopiero dwa zaganienia przerobiłam,a i tak po łebkach.Przecież się kimnąć trzeba było :-p
Super,ze Olga zadowolona,fotki poprosimy!
Kicrym to ciesze się razem z tobą twoim L4 :-D super,ze z fasolka wszystko dobrze,tylko szkoda,ze się ujawnić nie chce.
Co do nauki,to jest gorzej niż źle,nie wiem moze ja się już oduczyłam uczyć? Przecież od rana powinnam mieć to wykute na blaszkę ,a tu wielkie G.Ja sobie te zagadnienia przygotowywałam po trochę przez ostatnie dwa tygodnie,teraz musze je wykuć.

Cześć
Kic dzidziuś jeszcze nie chce się ujawnić:-)
Surv udanego pobytu.
Ja uważam że bez sensu jest ta zmiana,że dzieciaki będą musiały iść do szkoły w wieku 6 lat,ale cóż wpływu na to nie mamy.Tak samo jka głupota było to podzielenie podstawówki na podstawówkę i gimnazjum.
Kurcze u nas też tyle dzieci chorych,gdybyśmy nie mieli inhalatora to kto wiem jak by się to zakończyło,bo niby nic o oskrzelach nie mówiła,ale momentami to Maks tak charczy. Na szczęście czuje się już dużo lepiej

witam
ale mnie powaliło, idę do lekarza; nienawidzę byc chora :( zycze udanego weekendu i owocnej nauki
Kic dobrze,ze masz L4, a moze na połówkowym wyjdzie kto siedzi w brzuszku
Kasia czesto na te bale chodzicie, dzieci szaleja, fajnie

Witam rankiem:)
Kuba ma bal w żłobku 03.02:tak:znouw będzie przebrany za górala bo w wypozyczalni nie maja tak małych rozmiarów:sorry2:
Izabelka zdrówka!
Kamu no na takim starym USG to chyba i w 9 miesiącu nie będzie widać, muszę iść prywatnie:tak:dobrze że Maksiu juz lepiej:tak:
Madzia trzymam kciuki za dzisiejszy egzamin:tak::-)
Surv helo?!dojechaliście???
u nas mróz chwycił i jest mega zimno, spać mi się chce, a muszę posprzątać bo laski z uczelni do mnie przyjadą:happy2:
miłego dnia!

reklama
Wpadam na szybko.
Egzamin zdany,a nawet dwa egzaminy.Wprawdzie tylko na 3 (zaniżam średnią lipcową ;-)),ale najważniejsze,ze do przodu.
Lecę,bo mnie chłopaki gdzie s wyciągają.

Iza zdrókwka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry