Hej!
MamaBiN ale Cię zmogło
Dobrze,ze już po.
Tosika i jak Tosia? dziewczyny już wszystko napisały.U nas też Stodal,Lipomal i pulmex króluje i ładnie nam to choroby hamuje.
Co do przedszkoli to chyba wszędzie 3 -latki juz od września idą
No i pierwszeństwo mają 5 latki, rodzeństwo i dzieci osób pracujących.
My dosłownie pod blokiem mamy dwa przedszkola,tylko,ze o jednym słyszałam złą opinie i sie łamię czy dac je jako rezerwowe czy wybrac inne dalej.Znowu na te przedszkole drugie koło naszego bloku,co niby jest fajne,to też znajoma znajomej narzekała,ze co po dziecko przyszła to tv oglądali i nic kreatywnego nie robili
No i nie wiem,któreś wybrać muszę.
Kamu zdrówka dla Maksia!
Renia to jest takie cóś co samo odkurza
? To ja ciągle w średniowieczu,bo ani suszarki ani zmywarki...eh...a podwyżki nie chcą dać
Survivor no to R się na medal spisał,pochwal sie biżuterią
Izabelka o to ja bardzo jestem chętna na taka ściągę z angielskiego
Zwłaszcza,że sama takiego 9-latka uczę i z pewnością nam sie przyda
Dyra nie ma ,więc luz.O 13 się zmywam na odczulanie,a jutro wolne,ale uczyć się mam,bo w sobotę egzamin
MamaBiN ale Cię zmogło
Dobrze,ze już po.Tosika i jak Tosia? dziewczyny już wszystko napisały.U nas też Stodal,Lipomal i pulmex króluje i ładnie nam to choroby hamuje.
Co do przedszkoli to chyba wszędzie 3 -latki juz od września idą
No i pierwszeństwo mają 5 latki, rodzeństwo i dzieci osób pracujących.My dosłownie pod blokiem mamy dwa przedszkola,tylko,ze o jednym słyszałam złą opinie i sie łamię czy dac je jako rezerwowe czy wybrac inne dalej.Znowu na te przedszkole drugie koło naszego bloku,co niby jest fajne,to też znajoma znajomej narzekała,ze co po dziecko przyszła to tv oglądali i nic kreatywnego nie robili
No i nie wiem,któreś wybrać muszę.Kamu zdrówka dla Maksia!
Renia to jest takie cóś co samo odkurza
? To ja ciągle w średniowieczu,bo ani suszarki ani zmywarki...eh...a podwyżki nie chcą dać
Survivor no to R się na medal spisał,pochwal sie biżuterią

Izabelka o to ja bardzo jestem chętna na taka ściągę z angielskiego
Zwłaszcza,że sama takiego 9-latka uczę i z pewnością nam sie przyda
Dyra nie ma ,więc luz.O 13 się zmywam na odczulanie,a jutro wolne,ale uczyć się mam,bo w sobotę egzamin

Ostatnia edycja:
) a to że im się tv włącza po południu,albo że latają same i się bawią to jest to normalne bo nigdy w życiu o tej godzinie nic byś z nimi nie zrrbiła...uffff to się napisałam
U nas niestety metraż taki, ze nawet jakbym chciała to ani suszarki ani zmywarki nie zmieszczę...w związku z tym R robi za zmywarkę a ubrań nie prasujemy