Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
R się pochorował i wróciliśmy parę godzin temu:-( Wczoraj Flo z kolei miała wieczorem i w nocy powyżej 39 stopni,a le to chyba od brzuszka, bo jak ją przeczyściło, to wstała dziś rześka i gotowa do zdobywania gór...za to R jak wczoraj o 18 padł, tak go dziś z trudem przed 10 półprzytomnego dobudziłam. W związku z tym poszlysmy tylko z Flo na samotny spacer po górkach, żeby miala coś z tego wyjazdu i na powrocie zaliczyliśmy restaurację ratuszową w Jaworze, wciskając dziecku że to zamek, bo miala zamek obiecany
Generalnie jednak i tak jestem zadowolona, w gorach zima jak z obrazka, miejsce, w ktorym byliśmy przepiękne, pensjonat fantastyczny i pewnie tam wiosną jeszcze raz pojedziemy, po upewnieniu się, że R jest idealnie zdrowy
Potem wrzucę jakieś zdjecia, bośmy z Flo dla tatusia nacykały, żeby coś też z tego wyjazdu miał, a na razie idę kąpać mł;odą...twierdzi, że nie może, bo 'placuje':-)
więc może w te górki
zdrówka!
i lekarz specjalistą w usg...mój gin mi powiedział właśnie że to usg to ma średnią jakość

po części pisemnej poszłam na dopytke w sumie na ochotnika,bo większość się nie zdecydowała
Jak się okazało pan prof,chciał dać mi 4,ale zbytnio sie ustanie nie popisałam,więc dał 3.Trochę żałowałam ,ze poszłam na tą dopytkę,ale w sumie fajnie,ze zdałam.Jak się wczoraj okazało,to większość nie zdała i to Ci ,którzy na dopytke nie poszli,chociaż mieli większość napisane w sensie 2 odpowiedzi kompletne na 3
No ale to taki tym upierdliwaca dziwoląga,już kiedyś u niego zdawałam,to mi się do krzywego zęba przyczepił