reklama

Lipiec 2008

reklama
Madzia, grunt, że zdane!
Izabelka, zdróweczka
Kic, super, że z dzidziolkiem wszystko w porządku i szkoda, że nie pokazał jakiej jest płci...

Ostatnia edycja:
Melduję się ....z powrotem:-p R się pochorował i wróciliśmy parę godzin temu:-( Wczoraj Flo z kolei miała wieczorem i w nocy powyżej 39 stopni,a le to chyba od brzuszka, bo jak ją przeczyściło, to wstała dziś rześka i gotowa do zdobywania gór...za to R jak wczoraj o 18 padł, tak go dziś z trudem przed 10 półprzytomnego dobudziłam. W związku z tym poszlysmy tylko z Flo na samotny spacer po górkach, żeby miala coś z tego wyjazdu i na powrocie zaliczyliśmy restaurację ratuszową w Jaworze, wciskając dziecku że to zamek, bo miala zamek obiecany:-D Generalnie jednak i tak jestem zadowolona, w gorach zima jak z obrazka, miejsce, w ktorym byliśmy przepiękne, pensjonat fantastyczny i pewnie tam wiosną jeszcze raz pojedziemy, po upewnieniu się, że R jest idealnie zdrowy:-p Potem wrzucę jakieś zdjecia, bośmy z Flo dla tatusia nacykały, żeby coś też z tego wyjazdu miał, a na razie idę kąpać mł;odą...twierdzi, że nie może, bo 'placuje':-)

Madzia gratki zdanego egzaminu
Surv przykro,ze mąż sie rozchorowal i odpoczynek nie do konca udany; ale jeszcze sobie odbijecie
mi ciut lepiej, ale migdaly mam powiekszone i nie mogle łykac
spokojnej niedzieli wam życze

witam:)
a co tu tak cicho?
Surv ojej! zdrówka dla R, szkoda że musieliście wracać,ale fajnie że miejsce zaliczasz do udanych, ja planuję gdzies na majówkę pojechać tak na tydzień, myślałam o naszym morzu ale M kręci nosem że jak na tydzień to za daleko:dry:więc może w te górki:tak:
Izabelka oby gardło odpuściło:tak:zdrówka!

Iza zdróweczka
Madzia najważniejsze,że egzamin zaliczony - GRATULACJE!!
Surv ,szkoda ,że się R rozchorował i to akurat na wyjeździe. Dobrze, że Flo już ok.
My dziś wreszcie wyszliśmy z domu,pojechaliśmy do moich rodziców na obiad,do domu wróciliśmy dopiero o 20,fajnie było,bo jeszcze ciocia z wujkiem przyjechali to sobie miło posiedzieliśmy.
A teraz oglądamy "Szybki jak błyskawica" uwielbiam te stare filmy

Kamu, prawie kultowy film ;-) Też mam włączony
My też miło spędziliśmy dzień. Nawet do parku skoczyliśmy, ale akurat zaszło słońce i było szaro buro.Nadal utrzymuje, że chcę wiosny!!!

JA TEŻ POPROSZĘ WIOSNĘ :)
hej Dziewczyny
Wybyczone po weekendzie???
u mnie oki.
Wyjazd pracowy udany, a na weekend pojechaliśmy do teściów:-), no a jutro rano buuu do pracy...
Surv...to wyjazd pod znakiem choroby co??? hmm zdrówka życzę
Kic..Madzia...kolejne wpisy w indeksie są??? super.
Kic...no na takim badziewnym mi lekarz mój pod koniec 8 miesiąca mówił.....chłopak???? to się zaśmiałam....a to Pan ma oko...i jeszcze wątpliwości...mi lekarka widziała już w 12 tyl a potwierdziła w 18 tygodniu na bank już, wszystko jak na dłoni można zobaczyć tylko usg musi być dobrej jakości:-D i lekarz specjalistą w usg...mój gin mi powiedział właśnie że to usg to ma średnią jakość:tak:
Kurcze spać mi sie chce bo coś za aktywnie było ale jak tak iść spać wcześnie???może chociaż z rządek na drutach machnę:tak:
Surv...mój sweterek też idzie do prucia...za szeroki wyszedł...
coprawda mam dopiero malutką część więc szkoda za wielka to nie jest
oki lecę
miłego
przede mną bardzo ciężki tydzień a jutro angielski a ja zadania nie zrobiłam...może pójdę poszukać notatek
oj trzymajcie za mnie kciuki

reklama
Post to trzymam kciuki za angielski!
Survivor szkoda :-( Zdrówka dla R! no i dobrze,ze chociaż troszkę pochodziłyście i górskiego powietrza nabrałyście.A fotki już są?
Kicrym to gratuluje kolejnych wpisów! u nas sesja się dopiero dzisiaj zaczyna,a mi został tylko jeden przedmiot do zaliczenia,ale łatwo nie będzie-w sobotę egzamin:szok:
a z tym moim sobotnim egzaminem,to jednak miałam szczęście:tak:po części pisemnej poszłam na dopytke w sumie na ochotnika,bo większość się nie zdecydowała:-p Jak się okazało pan prof,chciał dać mi 4,ale zbytnio sie ustanie nie popisałam,więc dał 3.Trochę żałowałam ,ze poszłam na tą dopytkę,ale w sumie fajnie,ze zdałam.Jak się wczoraj okazało,to większość nie zdała i to Ci ,którzy na dopytke nie poszli,chociaż mieli większość napisane w sensie 2 odpowiedzi kompletne na 3 :szok: No ale to taki tym upierdliwaca dziwoląga,już kiedyś u niego zdawałam,to mi się do krzywego zęba przyczepił:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry