KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Renia, ale Wam fajnie! Wyszalejcie się porządnie. Koelżanka też była na takiej szkole jazdy i mówiła, że rewelacyjne wrażenia
Zazdroszczę
Post, damy radę? Tak! Damy radę!
I tego sie trzymaj
Madzia, to wcześnie zaczęłaś dzień
Moi też wstali w nocy, ale nie wiem która była godzina. Poszli razem zrobić siku, przy czym Olga przytargała nocnik do sypialni i jeszcze położyli się. Ale jak wychodziłam do pracy, to lga już była na nóżkach
Tosiko Kochana, spełnienia marzeń! Przekucia pomysłów i planów w miliony! No i zdrowia, bo bez tego ani rusz
Zazdroszczę
Post, damy radę? Tak! Damy radę!
I tego sie trzymajMadzia, to wcześnie zaczęłaś dzień
Moi też wstali w nocy, ale nie wiem która była godzina. Poszli razem zrobić siku, przy czym Olga przytargała nocnik do sypialni i jeszcze położyli się. Ale jak wychodziłam do pracy, to lga już była na nóżkach
Tosiko Kochana, spełnienia marzeń! Przekucia pomysłów i planów w miliony! No i zdrowia, bo bez tego ani rusz

R znowu mówi, ze koniecznie musi pracę zmienić...i znów nic nie robi...skończy się na tym, że go wywalą zanim on zdąży sobie pracę znaleźć i d*** blada będzie
;-)
I daj znać po wizycie.
Bylismy tam w sobote na urodzinach i zalozylam jej pampersa,a ona nawet nie wyrazala checi zeby usiasc na sedes
ja i siedzenie w domu, szczególnie że teraz spraw na głowie full