reklama

Lipiec 2008

Tosiczko a może weź Tosię do sklepu, żeby sama sobie wybrała jakieś majteczki, które sie jej spodobają i wtedy będzie chciała założyć?
To kto chętny na kawusię? ;-)

reklama
Na kawę to ja oczywiście! Po porannej awanturze z ubieraniem, nawet kawa z prądem może być:-p
Tosiko, Kasia ma dobry pomysł! Flo zdecydowanie przekonała się do noszenia gatek jak dostała pakę ze świną peppą, kubusiem i myszką miki:tak: No i pomy6ślałabym o kupnie jakiś bylejakich pampersów, takich w których pupa raz dwa mokra, to może dyskomfort zniechęci Tosię do ich noszenia?

Lecę, bo za godzinę koleżanka na spóźnioną kawę urodzinową przychodzi i muszę muffinki upiec...pewnie sama też zgrzeszę zjedzeniem, bo po 3 tygodniach diety jestem w wagowym punkcie wyjścia:wściekła/y: Nie ma ratunku dla mnie jak widać... jedyna pociecha, ze w zamian za wielką d*** dostałam w spadku po porodzie zdrowe zęby - wczoraj u dentysty znowu nie było nic do leczenia!:-) Choć gdyb dano mi prawo wyboru, to bym chyba jednak wolała borowanie co miesiąc i rozmiar 36:-p

witam rankiem :)
Tosika no zachęcać i tyle:tak:sama musi się przekonać,a pomysł z majtkami od Kasi super!może jakaś nakładka na sedes:tak:
KATE sporo dostaliście tych leków, oby kolejne badania wyszły prawidłowo:tak:
Renia udanego szusowania w weekend:tak:
a ja dziś się już muszę zabrać na poważnie za notatki,a znowu mi się nic nie chce:-p
miłego dnia!

Kicrym, to może się zamienimy? Ja mam 20 stron pracy magisterskiej siostry do przetłumaczenia ....na angielski czego nie lubię i nie umiem robić...tak sobie myślę, że szybciej by mi poszlo z czymś zupełnie odmiennym, to może ja Twoje notatki a Ty mi parę stron machniesz?:-D

Hej!
Kicrym widze ,ze masz zacięcie do nauki identycznie jak ja;-)
siedze na dyżurze od 6, z tego popracowałam moze godzinę,a resztę czasu w necie i zeszytu ani razu nie otworzyłam,chociaż ambitnie połozyłam przed sobą:sorry2:
Co mam się zabrać do nauki,to głodna jestem,bożeeee ja w tej sesji chyba 5 kg do przodu bedę miała:szok:
Tosika a wiesz już jaki prezent bys chciała? dobrze ci z ta mamą:tak:Co do majtek,to faktycznie idźcie razem do sklepu i niech sobie Tosia wybierze.
Maciusiowi to w sumie wszystko jedno,ale jak ma majty z Bobem to uwaza,zeby go nie posikac:-D No to teraz mamy wszystkie z Bobem,Tomkiem albo Scoobi Do,ale wpadki się zdarzają,no bo ciężko tak na wszystkich uważać ;-)
Kate no to macie niezły ładunek apteczny!! oby następne badania były w porządku!

U nas zaczęło sypać,zimno okropnie.
Moi rodzice i siostra załatwieni leżą z 40 stopniowa gorączka w domu,mam zakaz przyjeżdżania,ale po awizo musze się zjawić,chyba przez okno mi rzucą,bo nie mam zamiaru zdychać.Co to za swiństwo lata w powietrzu? Troche się boję,bo siostra była u nas w poniedziałek,a we wtorek już ja zmogło,a przeciez to na początku choroby sie prątkuje:szok:My tylko zakatarzeni i ma nadzieję,ze się więcej nie rozwinie.

Hej.
Survi super ze wszystkie zeby zdrowe- tez bym tak chciala:tak: U mnie niestety po ciazy sie psuja:-(
Kic, Madzia zycze duzo zapalu do nauki:tak:
Tosika dziewczyny maja racje idz z mala do sklepu niech sama wybierze majtki:tak:
Kate duzo lekow macie oby pomogly:tak:
Wyobrazcie sobie ze moj syn skonczyl wczyl 14 lat:szok:Impreza bedzie dopiero na koniec lutego,kiedy przyjada moje siostry:tak: Wczoraj zrobilam na szybko biszkopt zaspiewalismy "Sto lat".
Jutro na rano i pojutrze tez a tak fajnie jest w domu siedziec:tak: Bylam z mala u lekarza ma tylko zaczerwienione gardlo. Dzis rano chyba z pol godziny kaszlala, potem spalysmy do 10:-)

Cześć
Dorka nie źle 14 lat,to już poważny wiek, pamiętam jak ja tyle miałam:)
Tosika,musisz ją delikatnie zachęcać u nas w końcu Maks pewnego dnia siadł na nocniku i jakoś to poszło.
Madzia oby was nie dopadło bo okropne są te wirusy
Surv to cię czeka konkretna praca,nie ma co.tyle tłumaczyć.
U nas nic ciekawego D w trasie,ja wróciłam niedawno z pracy,a w sklepie nuda straszna,ludzi zero

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry