reklama

Lipiec 2008

czesc mamusie
ja na sek, bo gora zmywania czeka- mąż strajkuje chyba za brak seksu :d a zaraz niania przyjdzie
Dorka życzonka dla synka :):):)
ja już lepiej sie czuje, ale gardlo boli jeszcze; przychodzi niania do Wery, żebym polezala i wygrzala sie; a ja czytam hehe
wczoraj musialam isc na rehabilitacje- czekalam na wizyte ponad 2 miechy i nikogo by nie obchodzilo, ze chora jestem iznowu kolejka-same wiecie; pani powiedziala,ze jak bede plywac i cwiczyc to nie powinno mi sie pogorszyc; dostalam pakiet- 5 masazy, jakies naswietlanie i 10 wizyt u rehabilitanta, ktory mnie nauczy cwiczyc;l zawsze to cos, mam nadzieje,ze mnie zapal nie opusci

wlasnie leci jazda figurowa - ulubiony sport mojej mamy, opowiadam Werci o nim a ona "mama ja tupie łyby (łyżwy) i naucze jezdzic babcie, mame i Oskara :d" i będzie fajnie :)

a ptak nasz sie oswaja, wczoraj wyszedl z klatki ku "uciesze " mojego męża hahahaha wariat zamiast byc spokojnie to chcial pomoc papudze i zaczela latac po salonie hihi musialam niezle sie naglowkowac zeby ja zagonic z powrotem :)
to tyle co u nas, mam nadzieje,ze pozniej poczytam, bo juz ogolnie dobrze sie czuje
papatki

reklama
witam rankiem :)
odprawiłam mojego małego górala na bal:tak:właśnie jem śniadanko i zabieram się za ustawy z przedszkola, dyrekcja mnie poprosiła i tak głupio odmówić,zresztą relacje są między nami dość koleżeńskie więc jak potrzebuje coś tam zanieść do miasta to czuję się zobowiązana:tak:potem muszę poczytać na egzamin i jeszcze do Smyka musze lecieć bo kupiłam wczoraj małemu buciki na wiosnę, (u nas jest wyprzedaż butów-wszystkie są za 40zł:tak:)wzięłam 2 pary bo M nie mógł ze mną iść no i na miejscu nie umiałam zdecydować:-p
Izabelka dobrze że juz lepiej:tak:no a basen to chyba na wszystko dobry, sama bym chodziła ale u mnie na osiedlu jest ogólnie dostępny od 21:dry:
Dorka spóźnione życzenia dla Seby:tak:
Madzia zdrówka dla rodzinki:tak:
kurcze u nas nadal mróz trzyma, chciałabym już piękną wiosnę:tak::-)
miłego dnia!

Hej!
Iza idzie ku lepszemu!
Kicrym jak nauka? kiedy masz egzamin?
Dorka 100 lat dla Seby.Poważny chłopak już z niego.

u nas sypie strasznie, a zapowiadali ocieplenie.Oo a teraz to jużchyba śnieg z deszczem bleee.
Ja sie zaraz zwijam do domu i mam ambitny plan żeby sie pouczyć.Wczoraj niestety mi sie nie udało,bo jak juz oporządziłam gospodarstwo domowe to sama padłam:-p Mam nadzieję,ze dziś mi lepiej pójdzie.No i jutro sobie wzięłam wolne.Mam zamiar w ogóle kompa nie włączać,aby mnie nie kusiło klikanie,więc pewnie dopiero w poniedziałek sie tu zjawie.Trzymajcie za mnie kciuki w sobotę.
Paaa

a co tu tak cicho?
Madzia jutro mam:tak:coś tam się dzisiaj uczyłam,ale jeszcze w przedszkolu byłam bo mieli dzień babci no i oddać tą uchwałę:tak:u mnie komp włącza rano M i tak "chodzi" przez cały dzień więc jakoś tak zawsze zajdę do Was:-p;-)
Buty wymieniłam, miałam oddać ale stwierdziłam że jak już kasę wydałam to na coś innego wymienię:-p
jak pstryknę fotkę to wkleje:tak:
ok idę kotleciki usmazyć bo mi się znowu mięsko zepsuje:cool2:

Kasia z tego co opowiada to super:tak:mama tam zaglądała to się bawili, robili pociąg na korytarzu:tak:"ciocie" też były poprzebierane, bardzo śmiesznie było jak rano po Kubę wyszły:tak::-D:-D ogólnie jest zadowolony, nie to co ten poprzedni bal,może dlatego wtedy płakał bo była moja mama (a on przy niej się rozczula nad sobą:-p), ja i M i moja siostra, było bardzo głośno i w sumie tych dzieci nie znał:dry:no i czekam na zdjęcia to wam wkleje:tak:

Brzmi fajnie! Zdjęcia wklej koniecznie!
Ale mam cisze w domu. Dzieciaki poszły spać, m na basenie... Nie muszę sie nic uczyć... No miodzio z boczkiem!

hejka
Kic ale fajnie, ze bal udany:)
Wercia wlasnie maluje, pije kawusie, dzisiaj sama z mała juz jestem; juz mi ok; gardlo wreszcie przestalo bolec
najdziwniejsze jest to, ze niania prosila zeby nie przychodzic! mimo,ze ledwo wiąże koniec z koncem, mowi,ze sobie dom ogarnie :) dla mnie to jak najbardziej, bo zaoszczedze; a dopiero byly ferie i tez mniej przez to dostala; ludzi do konca nie zrozumiem chyba...
aa chodził za mną kaszak- wczoraj zrobiłam i się zajadam mmmm lubicie?moge poczęstować :)

reklama
Izabelka, a co to kaszak? Da się uznać, ze to jest dietetyczne? bo jeśli tak to ja poproszę:-D

Dorka, spóźnione życzenia dla Sebastiana! Do mnei też nie dociera, że mam 14-letnią siostrzenicę...przecież sama miałam niedawno 14 lat:-)

Kicrym, no to fajnie, że Kubuś się dobrze bawił, widać dorósł chłopak do imprezowania;-)

Ja wczoraj nei mialam czasu zajrzec, bo cały dzień coś tam, mnóstwo roboty, do tego mama wpadła powyrzekać na los i niedobre dzieci, potem siostrzenica powyrzekać na los i niedobrych rodziców, a na koniec Flo w upiornym humorze powydzierać się na los i niedobrych rodziców:-p Znowu dziewczynce trybiki przeskoczyły i jest trudna...nic to, przywykłam już i mam chwile niespodziewanego szczęścia jak przez godzinę Młoda nie wrzeszczy:-D Za to dziś zaspaliśmy i dzięki temu humor dużo lepszy, wstała, obudziła nas i oznajmiła, ze trzeba iśc do żłobka, bo króliczek na nią czeka...no to poszła:-p R ma wolne na podkurowanie się, a od poniedzialku 2 tygodnie rehabilitacji powypadkowej popołudniami, więc czeka nas sam na sam z Flo....muszę zapasy nerwosolu odnowić;-)

A pogoda u nas tak paskudna, że mimo uwielbienia dla zimy, to ja już chyba wiosnę chcę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry