reklama

Lipiec 2008

Hej, u nas mróz nieco zelrzał, ale i tak ok - 10 mamy:-p Mały z Tatulkiem w terenie, niedługo mi pizzę przywiozą, a ja ogarnęłam dom, upiekłam biszkopt, który przełoże poźniej masą, powiesiłam dwa prania i musiałam w końcu usiąść bo mnie plecy zaczęły zarąbiście boleć:dry: a i dziś pierwszy raz piekłam różności z gotowego ciasta francuskiego i coś zrypałam bo mi się wszystko przykleiło do blachy i ciężko było oderwać, chyba powinnam to zrobić na pergaminie a ja położyłam wszystko na wytłuszczonej blaszce, nic następnym razem będzie lepiej:-p
Kic i Pabla ja również proszę o fotki brzuszkowe bo mi się ciąża włącza na maksa i mam nadzieję, że się wkrótce zarażę:-D
Iza ja ważę tyle samo co Ty:-) nie mam za bardzo brzucha no chyba, że się objem jak bąk, ale za to wkurzają mnie dwa wiszące flaczki, przypominające mi, że kiedyś miałam piersi:dry: błogosławić usztywniane staniki bo inaczej to byłaby maskara:-p
Post ale masz dobrze z tym basenem:-)
Renia gratuluję, że waga idzie w dół;-) oby tak dalej:-D Moja Siostra też się zaczęła odchudzać, ale jak ją znam to zaraz zrezygnuję bo coś słabo wytrwała jest, a zgubienie wagi w jej przypadku jest konieczne, zwłaszcza że chciałby drugie baby:-)
nic zmykam bo właśnie dostałam smsa że będę miała gości:tak: miłego wieczoru:tak::tak:

reklama
Kasia mam 164 cm :) mala jestem hehe
Kate u mnie nie ma zwisow,ale nic nie zostalo i dalej male :(

poszlismy do galerii- zadna rewelacja; ale kupilam dzinsy, bo mam zjechane; pani n ie mogla znalezc dla mnie rozmiaru hmm w koncu wyciagnela 27. Nie wiem co to za numeracja ...dzieci w zabawkowym wybraly po zabawce-Oskar sam uzbieral i kupil Bakugana; Werci kupila puzzle 30 elementow,ale uklada skubana, uwielbia je; najlepiej jak sa z Kubusiem Puchatkiem :)
bylismy u tesciow, bo w pn jedziemy z mojej pracy do teatru i tesciowa zostanie 7 godzin z dziecmi- dawno z mężem nie bylismy w teatrze- do Muzycznego w Gdyni mykamy,ale nie pamietam na co :) w kazdym razie pozna nareszcie moich znajomych z pracy
a jutro jedziemy do Gdanska do Makro- za 150 zl mozna narciarskie kurtki dostac i meskie i damskie i spodnie tez sa; trza wybadac
buziaczki na wieczor

dzień dobry :)
wczoraj zasnełam nad książką, nie to, żeby nie była ciekawa :d
Oski bajkę ogląda, Wercia już męczy puzzle; mąż śpi
kto napije się kawusi?

To ja dołączę z kawą, na obudzenie, bo tym razem spaliśmy za długo:-p Flo padła już o 19, a ja niedługo potem...no ale od jutra znowu wstawanie o 6 to się trzeba na zapas wyspać:tak:

Izabelka, Ty nie potrzebujesz żadnej diety, tylko ew. ćwiczeń! Jeśli można radzić, nie rób sobie uderzeniówki Dukana, bo to oprócz rozregulowania organizmu nic nie da, malo tego po jej zakończeniu, jeśli będziesz z powrotem normalnie jeść, to możesz przytyć:-p Masz świetną wagę - mniej więcej do takiej dążę - a na nadmiary brzuchowe to tylko ćwiczenia....powiedziała, ta która nie ćwiczy programowo:-D Ale może zacznę, jak do końca schudnę, bo brzuch mi już elegancko spadł,no ale fałda zostanie, jeśli jej nie wyćwiczę.

A i pochwalę się, że dziś po raz pierwszy od roku zobaczyłam na wadzę '5' z przodu ...59,9 konkretnie:-p ale to i tak sukces

Powoli zaczynam dochodzić do siebie, chociaż jeszcze kaszlę całkiem nieźle....wstrętny był ten wirus, dawno mnie tak żadna choroba nie wykończyła:sorry: No ale jutro rodzina wraca do swoich obowiązków to i ja energię odzyskam tracąc z oczu mlodą awanturnicę i męża-marudę:-D Trzeba będzie solidnie posprzątać, bo w domu jak po katastrofie jądrowej, a w czwartek Asia przyjeżdża i wylewu dostanie, jak taki syf zobaczy:-p

A Tosika, gdzie znowu zniknęła? Pewnie osobiście kafelki kładzie?:-D

witam rankiem:)
Surv ooo jak ja bym chciała z przodu 5 zobaczyć, za niedługo to 7 zobaczę jak tak dalej pójdzie:szok::sorry2::cool2:
Izabelka surv dobrze pisze, zacznij ćwiczyć i brzuchol zejdzie:tak:dobra jest Twoja Wera w tych puzzlach, Kuba takie 16 układa:tak:udanego wyjścia z M:tak:
KATE ja też mam flaki a nie biust:dry:już powiedziałam M że ma na operacje zbierać bo po 2 dziecku marzy mi się zmniejszenie (przynajmniej o 2 rozmiary) i podciągnięcie w górę:-p:tak:
my już po spacerku, pogoda fajna, trochę zimno ale słoneczko świeci i jest pięknie:tak:objadam się "kartofelkiem" mmmmm:-p
miłego dnia!

hej!
melduję się że żyję, od czwartku byłam u mamy bo u mnie malowanie, w końcu zmieniłam kolor na ścianach, jak aparat odpali to postaram się pstryknąć jakieś foty. narazie zmykam ogarnąć sajgon.

dobrze radzicie kobitki, dostosuje sie :)
Surv tak trzymac, na pewno bedzie lepiej :)
kupilismy sobie kurtki i spodnie na narty i troche zapasow jedzeniowych i tysiac poszedl :) ech... tescie zostali na obiedzie; musze dom ogarnac, bo jutro mnie nie bedzie; od razu z lekcji wsiadam w autokar i smigamy do teatru, nie moge sie doczekac
Pabla czekamy na fotki

My już wykapani :) właśnie zjedlismy kolację - robiłam zapiekankę z ziemniaków:tak:
Pabla fajnie że już remoncik:tak:czekamy na fotki jak się ze wszystkim uporacie:tak:
Izabelka fajnie tak do teatru, muszę M coś bąknąć :tak:na co idziecie? ja bym na jakąś taką komediową sztukę poszła coś ala Mayday:tak:
jutro znowu do pracy, buuu a 28 i 29.III mamy dni otwarte, trzeba coś przygotować:dry:
spokojnej nocki!

Izabelka, dziewczyny dobrze piszą. Mój m też bardzo zeszczuplał i tylko ćwiczeniami aerobowymi brzuch zgubił. Ideału jeszcze nie ma, ale widoczna poprawa. 2 razy w tygodniu chodzi na basen i chce dorzucić bieganie jak zima puści (ale w to średnio wierzę, bo nigdy nie biegał - no może złapie bakcyla)
Surv, gratki!
Kic, miałaś wyniki tego egzaminu? Czy coś przeoczyłam?
U nas wreszcie była dziś cudna pogoda. Lekki mrozik, słoneczko. Oczywiście musieliśmy to wykorzystać i pojechaliśmy do lasu. Była bitwa na śnieżki, robienie orzełków - pełen luz i super zabawa. Pies również szczęśliwy, bo wygoniony na łonie natury :-)

reklama
dzien dobryyyy
zapomnialam na co jedziemy do teatru :d
ja tez na basen chodze i jak bedzie cieplej znowu na kije ruszę-nie mogę się doczekać!
miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry