KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej, u nas mróz nieco zelrzał, ale i tak ok - 10 mamy
Mały z Tatulkiem w terenie, niedługo mi pizzę przywiozą, a ja ogarnęłam dom, upiekłam biszkopt, który przełoże poźniej masą, powiesiłam dwa prania i musiałam w końcu usiąść bo mnie plecy zaczęły zarąbiście boleć
a i dziś pierwszy raz piekłam różności z gotowego ciasta francuskiego i coś zrypałam bo mi się wszystko przykleiło do blachy i ciężko było oderwać, chyba powinnam to zrobić na pergaminie a ja położyłam wszystko na wytłuszczonej blaszce, nic następnym razem będzie lepiej
Kic i Pabla ja również proszę o fotki brzuszkowe bo mi się ciąża włącza na maksa i mam nadzieję, że się wkrótce zarażę
Iza ja ważę tyle samo co Ty:-) nie mam za bardzo brzucha no chyba, że się objem jak bąk, ale za to wkurzają mnie dwa wiszące flaczki, przypominające mi, że kiedyś miałam piersi
błogosławić usztywniane staniki bo inaczej to byłaby maskara
Post ale masz dobrze z tym basenem:-)
Renia gratuluję, że waga idzie w dół;-) oby tak dalej
Moja Siostra też się zaczęła odchudzać, ale jak ją znam to zaraz zrezygnuję bo coś słabo wytrwała jest, a zgubienie wagi w jej przypadku jest konieczne, zwłaszcza że chciałby drugie baby:-)
nic zmykam bo właśnie dostałam smsa że będę miała gości
miłego wieczoru

Mały z Tatulkiem w terenie, niedługo mi pizzę przywiozą, a ja ogarnęłam dom, upiekłam biszkopt, który przełoże poźniej masą, powiesiłam dwa prania i musiałam w końcu usiąść bo mnie plecy zaczęły zarąbiście boleć
a i dziś pierwszy raz piekłam różności z gotowego ciasta francuskiego i coś zrypałam bo mi się wszystko przykleiło do blachy i ciężko było oderwać, chyba powinnam to zrobić na pergaminie a ja położyłam wszystko na wytłuszczonej blaszce, nic następnym razem będzie lepiej
Kic i Pabla ja również proszę o fotki brzuszkowe bo mi się ciąża włącza na maksa i mam nadzieję, że się wkrótce zarażę

Iza ja ważę tyle samo co Ty:-) nie mam za bardzo brzucha no chyba, że się objem jak bąk, ale za to wkurzają mnie dwa wiszące flaczki, przypominające mi, że kiedyś miałam piersi
błogosławić usztywniane staniki bo inaczej to byłaby maskara
Post ale masz dobrze z tym basenem:-)
Renia gratuluję, że waga idzie w dół;-) oby tak dalej
Moja Siostra też się zaczęła odchudzać, ale jak ją znam to zaraz zrezygnuję bo coś słabo wytrwała jest, a zgubienie wagi w jej przypadku jest konieczne, zwłaszcza że chciałby drugie baby:-)nic zmykam bo właśnie dostałam smsa że będę miała gości
miłego wieczoru

No ale jutro rodzina wraca do swoich obowiązków to i ja energię odzyskam tracąc z oczu mlodą awanturnicę i męża-marudę