kamu
Mamy lipcowe'08
Witajcie!!!
Widzę,że część z was na dietach:-) ja też się trzymam na razie na tym atkinsie:-)
Tosika dobrze,że z Tosią już lepiej.
Kate to Antoś zdolny chłopak jak tak puzzle układa:-)
Renia to działajcie,będziemy trzymać kciuki aby była córeczka
Haszi ty to jesteś na pełnych obrotach,ja przez naszą obecną beznadziejną sytuację to na nic nie mam ochoty ani siły.
A ja siedzę sobie w pracy,nudy straszne. Tamten tydzień był nawet fajny,końcówka to nawet super bym powiedziała,ale teraz znowu do kitu.
Ale co się dziwić.Ludzie na jedzenie nie mają to gdzie będą ciuchy kupować.Nawet po marketach już w ogóle nie ma kolejek
Widzę,że część z was na dietach:-) ja też się trzymam na razie na tym atkinsie:-)
Tosika dobrze,że z Tosią już lepiej.
Kate to Antoś zdolny chłopak jak tak puzzle układa:-)
Renia to działajcie,będziemy trzymać kciuki aby była córeczka
Haszi ty to jesteś na pełnych obrotach,ja przez naszą obecną beznadziejną sytuację to na nic nie mam ochoty ani siły.
A ja siedzę sobie w pracy,nudy straszne. Tamten tydzień był nawet fajny,końcówka to nawet super bym powiedziała,ale teraz znowu do kitu.
Ale co się dziwić.Ludzie na jedzenie nie mają to gdzie będą ciuchy kupować.Nawet po marketach już w ogóle nie ma kolejek

rozdział teoretyczny prawie skończony jeszcze tylko o rozwoju dziecka i finito,a gadzie tam reszta
na prawdę jakoś okazji nie ma, nawet próbowałam sama sobie zrobić ale ten mój mały aparat jakiś tempy (albo ja taka głupia) i wszystkie zdjęcia rozmazane wyszły
jutro M poproszę bo dziś w pracy
wyślę dziś lub jutro może się babka nie kapnie