reklama

Lipiec 2008

Izabelka, to może zapisz sobie nazwę przedstawienia jak już na nim bedziesz, żeby nam potem opowiedzieć, na czym byłaś?:-)

My już po rytualnej porannej awanturze, wrzask był większy niż zwykle, ale udało się...poszli sobie do pracy i żłobka:-p:-p

A ja nie bardzo wiem, co z sobą zrobić...ta błoga cisza wokół...żadnych nadetych domowników... normalnie raj:-D No nic, chyba się do porządków w związku z tym wezmę;-)

reklama
Survior jakoś doczekałaś tego dnia:-D I z czego ty się chcesz jeszcze odchudzać? tu mi trąbicie,ze ja szczypior,a waże jakieś 57,czyli tyle co ty prawie:dry:
Izabelka no taka waga to mój ideał,więc zazdroszczę niezmiernie.
Ale generalnie i się już nie przejmuje wagą (o ile nie wzrasta;-)),najgorszy ten cellulit,straszny mi się zrobił :szok:

A ja się dzisiaj byczę:-pWzięłam sobie 2 dni wolnego,bo jutro pod przedszkolem trza iść stać,a dzisiaj to tak przy okazji dla wydłużenia weekendu:-D Miałam się byczyć,ale mnie już opolskie bboomki wrobiły w kawę i tiramisu u jednej z nich,więc wyjścia nie mam ,zwłaszcza,ze te tiramisu będzie;-):-D
K pojechał na interview-trzymajcie kciuki!

weekend mi uczelniano minął i MASAKRA,te przedmioty,ci wykładowcy,a w ogóle plan do bani.Niby nam zrobili specjalizację drogi i mosty,a tylko jeden przedmiot z tego zakresu mamy,reszta typowo konstrukcyjne.Nie wiem po co mi projektowanie kominów czy suwnic na drogach??? zwłaszcza,ze już to kiedyś przerabiałam.Napisaliśmy już pismo do rektora ,postraszyliśmy komisją akredytacyjną, niech sobie z nas jaj nie robi:-p

Surv i jak idzie sprzątanie? ;-)
Madzia a jak wyglądaja u Was zapisy? U nas trzeba pobrać formularz z Internetu, wypełnić i przynieść do przedszkola. Myslisz, że taki tłum będzie? To kto pierwszy ten lepszy? A w związku z cellulitem, czekam na przesyłkę z kremem :-/

Kasia formularz można sobie pobrać,albo dadzą w przedszkolu.Tak czy siak trzeba osobiście pójść do przedszkola,więc ja sobie na tę okoliczność wzięłam wolne.Niby nie ma,ze kto pierwszy ten lepszy,ale a nuż,więc pójdę tak ok 9 , a później bedę miała cały dzień dla siebie;-) Kumpeli mąż chce iść czatować "na spacer z psem" ok 6 pod przedszkole:-D,bo go koś nastraszył,ze kolejki itd.
Krem to już mi nie pomoże:no:

Ale co tam...słonko świeci,wiosna idzie,K dostał pracę,to nie będę się już takimi bzurami przejmowała:-D

Madzia, wielkie gratulacje dla K! widzisz, nawet się zmartwić porzadnie jego brakiem pracy nie zdążyłaś, a już ma nową;-)A w kwestii wagi, to ja myślę, że kluczowe znaczenie może mieć wzrost;-) Ja przy dopiero od 54 kg w dół zaczynam wyglądać normalnie, no a 50 to jest etap, kiedy wyglądam bosko i wchodzę w rozmiar 34...tak to przynajmniej wyglądało 10 lat temu, teraz pewnie do osiągnięcia boskiego wyglądu będzie potrzebna dodatkowo torba na łeb, żeby zmarszczki schować:-)

Kasia, a i owszem, mimo skradającego się lenia, posprzątałam na błysk gniazdo potwora:-p Powyrzucałam wszystkie popsute zabawki, sterty gazetek sprzed roku etc., czyli wszystko to co się w jej obecności zrobić nie da, bo jest darcie szat i próby samobójcze:-p:-p

U nas też słoneczko piękne, w domu cisza, płaszcz wyprzedażowy w końcu się dopina...żyć nie umierać:-D

Witam, jestem zyjemy. Choc codzienie o 3-4 nad ranem chodze spac:baffled: Jedna siostre juz wyprawilam, a jutro druga:-(:-(:-(
To na tyle odemnie czytam Was na biezaca ale juz na odpisanie nie ma czasu. Jak Justyna poleci postaram sie odpisac na posty. Do jutra pa:tak:

Hej!
Kasia niestety jeszcze nie mam wyników, będą dopiero 6.III:dry:
Madzia gratki dla K, szybko mu z tą pracą poszło, super!:tak:
Surv no gratulacje!widzę że lecisz z tą wagą (i wymiarami) jak szalona! super:tak::happy2:
Izabelka i jak spektakl? napisz co to było i w jakich "klimatach":tak::-)
Dorka no baluje się to sie nie spi;-):-)
co do zapisów to nie wiem jak w innych miastach ale u nas kolejność zgłoszeń absolutnie nie ma nic do rzeczy, chyba że dziecko jest urodzone po 01.III. 2009r to wtedy owszem bo system odrzuca pesel takiego dziecka-wtedy składa się wniosek do dyrektora placówki poza systemem. U nas są zapisy od 01.IV chyba przez 2 tygodnie,a czemu tą stronę odblokowują o 6 to nie wiem, jakiś chory pomysł dla mnie:sorry2:no i oczywiście pierwszeństwo maja dzieci 5i6 letnie.

Hej, melduje wieczorkiem się :-D

Byłam dziś u chirurga z wynikami, zabieg będzie jak Olka wyzdrowieje, więc dokładny termin nie znany.I najgorsze że edzie musiała spędzić noc w szpitalu :-( A ja pewnie zostawię ją samą, bo co z Wiki ehhh, chyba jakoś sobie poradzimy :sorry2:

Izabelka i jak w teatrze?? już wiesz na czym byłaś?

Surv fajna taka błoga cisza w domu, ja to chyba nieprędko się doczekam :-D

Madzia gratki dla m że już znalazł pracę, no i nie ma stracha co wpisać w formularz :-D:-D. A co do przedszkola, to czasem kto pierwszy ten lepszy, bo najpierw przyjmowane są dzieci wg kryteriów 5,6 latki, dzieci rodziców pracujących i samotnych, te co już są w przedszkolu, na końcu nasze 3 latki niestety ( a rok szczególny bo pójdzie dużo 5 latków które w tym roku muszą) więc jak już zostaną jakieś miejsca to z reguły większą szansę mają ci co wcześniej złożyli podania

Dorka to czekamy na zdjęcia :tak: i odeśpij najpierw :-)

Miłego wieczoru:-)

Surv, szalejesz z wagą. Ale jest dzika satysfakcja no nie? ;-)
Madzia, przedszkole pewnie od 6 otwarte, więc wiesz... O 9 top tam może być gęsto ;-)
Sylcia, jak córcia odważna, to i sama noc przetrzyma w szpitalu. A nie ma opcji, żeby ktoś z nią został? Albo z Wiki w domu?

reklama
hej kofane, mąż odwiozl babcie, to mam chwilke, bo chce3 sie zrobiuc na bostwo po tak udanym wieczorze
"Podwójna rezerwacja"- REWELACJA; uśmialam sie po pachy!!!! komedia od poczatku do konca, szczeka mnie boli od chichrania sie; chodzilo o to,ze babka "pozyczyla" mieszkanie swoje i meza dla psiapsolki, ktora zdradza męża (on ja tez i ona o tym wie :d ) i sie okazuje, ze w tym samym czasie mąż "pozyczyl" mieszkanie na wieczor dla przyjaciela (czyt. męża przyjaciolki żony); do tego mają dekoratora (niesamowita postac) ktory ma miec rowniez zchadzke wieczorem u nich z ich gospodynia (HELGA haha niemiecka pokojowka jakby hihi ) ; po prostu wyszly jaja jak berety :) polecam gorąco!!!!
idę się szykowac :)

tutaj link
http://www.muzyczny.org/spektakle/lista,szczegoly:podwojna_rezerwacja.html

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry