• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Izabelka, to może zapisz sobie nazwę przedstawienia jak już na nim bedziesz, żeby nam potem opowiedzieć, na czym byłaś?:-)

My już po rytualnej porannej awanturze, wrzask był większy niż zwykle, ale udało się...poszli sobie do pracy i żłobka:-p:-p

A ja nie bardzo wiem, co z sobą zrobić...ta błoga cisza wokół...żadnych nadetych domowników... normalnie raj:-D No nic, chyba się do porządków w związku z tym wezmę;-)

reklama
Survior jakoś doczekałaś tego dnia:-D I z czego ty się chcesz jeszcze odchudzać? tu mi trąbicie,ze ja szczypior,a waże jakieś 57,czyli tyle co ty prawie:dry:
Izabelka no taka waga to mój ideał,więc zazdroszczę niezmiernie.
Ale generalnie i się już nie przejmuje wagą (o ile nie wzrasta;-)),najgorszy ten cellulit,straszny mi się zrobił :szok:

A ja się dzisiaj byczę:-pWzięłam sobie 2 dni wolnego,bo jutro pod przedszkolem trza iść stać,a dzisiaj to tak przy okazji dla wydłużenia weekendu:-D Miałam się byczyć,ale mnie już opolskie bboomki wrobiły w kawę i tiramisu u jednej z nich,więc wyjścia nie mam ,zwłaszcza,ze te tiramisu będzie;-):-D
K pojechał na interview-trzymajcie kciuki!

weekend mi uczelniano minął i MASAKRA,te przedmioty,ci wykładowcy,a w ogóle plan do bani.Niby nam zrobili specjalizację drogi i mosty,a tylko jeden przedmiot z tego zakresu mamy,reszta typowo konstrukcyjne.Nie wiem po co mi projektowanie kominów czy suwnic na drogach??? zwłaszcza,ze już to kiedyś przerabiałam.Napisaliśmy już pismo do rektora ,postraszyliśmy komisją akredytacyjną, niech sobie z nas jaj nie robi:-p

Surv i jak idzie sprzątanie? ;-)
Madzia a jak wyglądaja u Was zapisy? U nas trzeba pobrać formularz z Internetu, wypełnić i przynieść do przedszkola. Myslisz, że taki tłum będzie? To kto pierwszy ten lepszy? A w związku z cellulitem, czekam na przesyłkę z kremem :-/

Kasia formularz można sobie pobrać,albo dadzą w przedszkolu.Tak czy siak trzeba osobiście pójść do przedszkola,więc ja sobie na tę okoliczność wzięłam wolne.Niby nie ma,ze kto pierwszy ten lepszy,ale a nuż,więc pójdę tak ok 9 , a później bedę miała cały dzień dla siebie;-) Kumpeli mąż chce iść czatować "na spacer z psem" ok 6 pod przedszkole:-D,bo go koś nastraszył,ze kolejki itd.
Krem to już mi nie pomoże:no:

Ale co tam...słonko świeci,wiosna idzie,K dostał pracę,to nie będę się już takimi bzurami przejmowała:-D

Madzia, wielkie gratulacje dla K! widzisz, nawet się zmartwić porzadnie jego brakiem pracy nie zdążyłaś, a już ma nową;-)A w kwestii wagi, to ja myślę, że kluczowe znaczenie może mieć wzrost;-) Ja przy dopiero od 54 kg w dół zaczynam wyglądać normalnie, no a 50 to jest etap, kiedy wyglądam bosko i wchodzę w rozmiar 34...tak to przynajmniej wyglądało 10 lat temu, teraz pewnie do osiągnięcia boskiego wyglądu będzie potrzebna dodatkowo torba na łeb, żeby zmarszczki schować:-)

Kasia, a i owszem, mimo skradającego się lenia, posprzątałam na błysk gniazdo potwora:-p Powyrzucałam wszystkie popsute zabawki, sterty gazetek sprzed roku etc., czyli wszystko to co się w jej obecności zrobić nie da, bo jest darcie szat i próby samobójcze:-p:-p

U nas też słoneczko piękne, w domu cisza, płaszcz wyprzedażowy w końcu się dopina...żyć nie umierać:-D

Witam, jestem zyjemy. Choc codzienie o 3-4 nad ranem chodze spac:baffled: Jedna siostre juz wyprawilam, a jutro druga:-(:-(:-(
To na tyle odemnie czytam Was na biezaca ale juz na odpisanie nie ma czasu. Jak Justyna poleci postaram sie odpisac na posty. Do jutra pa:tak:

Hej!
Kasia niestety jeszcze nie mam wyników, będą dopiero 6.III:dry:
Madzia gratki dla K, szybko mu z tą pracą poszło, super!:tak:
Surv no gratulacje!widzę że lecisz z tą wagą (i wymiarami) jak szalona! super:tak::happy2:
Izabelka i jak spektakl? napisz co to było i w jakich "klimatach":tak::-)
Dorka no baluje się to sie nie spi;-):-)
co do zapisów to nie wiem jak w innych miastach ale u nas kolejność zgłoszeń absolutnie nie ma nic do rzeczy, chyba że dziecko jest urodzone po 01.III. 2009r to wtedy owszem bo system odrzuca pesel takiego dziecka-wtedy składa się wniosek do dyrektora placówki poza systemem. U nas są zapisy od 01.IV chyba przez 2 tygodnie,a czemu tą stronę odblokowują o 6 to nie wiem, jakiś chory pomysł dla mnie:sorry2:no i oczywiście pierwszeństwo maja dzieci 5i6 letnie.

Hej, melduje wieczorkiem się :-D

Byłam dziś u chirurga z wynikami, zabieg będzie jak Olka wyzdrowieje, więc dokładny termin nie znany.I najgorsze że edzie musiała spędzić noc w szpitalu :-( A ja pewnie zostawię ją samą, bo co z Wiki ehhh, chyba jakoś sobie poradzimy :sorry2:

Izabelka i jak w teatrze?? już wiesz na czym byłaś?

Surv fajna taka błoga cisza w domu, ja to chyba nieprędko się doczekam :-D

Madzia gratki dla m że już znalazł pracę, no i nie ma stracha co wpisać w formularz :-D:-D. A co do przedszkola, to czasem kto pierwszy ten lepszy, bo najpierw przyjmowane są dzieci wg kryteriów 5,6 latki, dzieci rodziców pracujących i samotnych, te co już są w przedszkolu, na końcu nasze 3 latki niestety ( a rok szczególny bo pójdzie dużo 5 latków które w tym roku muszą) więc jak już zostaną jakieś miejsca to z reguły większą szansę mają ci co wcześniej złożyli podania

Dorka to czekamy na zdjęcia :tak: i odeśpij najpierw :-)

Miłego wieczoru:-)

Surv, szalejesz z wagą. Ale jest dzika satysfakcja no nie? ;-)
Madzia, przedszkole pewnie od 6 otwarte, więc wiesz... O 9 top tam może być gęsto ;-)
Sylcia, jak córcia odważna, to i sama noc przetrzyma w szpitalu. A nie ma opcji, żeby ktoś z nią został? Albo z Wiki w domu?

reklama
hej kofane, mąż odwiozl babcie, to mam chwilke, bo chce3 sie zrobiuc na bostwo po tak udanym wieczorze
"Podwójna rezerwacja"- REWELACJA; uśmialam sie po pachy!!!! komedia od poczatku do konca, szczeka mnie boli od chichrania sie; chodzilo o to,ze babka "pozyczyla" mieszkanie swoje i meza dla psiapsolki, ktora zdradza męża (on ja tez i ona o tym wie :d ) i sie okazuje, ze w tym samym czasie mąż "pozyczyl" mieszkanie na wieczor dla przyjaciela (czyt. męża przyjaciolki żony); do tego mają dekoratora (niesamowita postac) ktory ma miec rowniez zchadzke wieczorem u nich z ich gospodynia (HELGA haha niemiecka pokojowka jakby hihi ) ; po prostu wyszly jaja jak berety :) polecam gorąco!!!!
idę się szykowac :)

tutaj link
http://www.muzyczny.org/spektakle/lista,szczegoly:podwojna_rezerwacja.html

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry