reklama

Lipiec 2008

reklama
To ja chętnie dołączę. Właśnie skończylam ekspres, wstawiłam obiad i czekam na komisję nr 586 w sprawie sufitu:-p Potem muszę skoczyć do Rossmana po zapas trujących sloiczków dla Bena i chyba się na jutro umówię do fryzjerki - może wynegocjuję rozjaśnianie, albo chociaż mocny balejaż;-)

Madzia, jak polowanie na przedszkole? U nas wisi na serwerze wielki czerwony napis, że info podadzą w połowie marca, ale i tak co rano sprawdzam, żeby w razie czego szybko się zapisać:-p

Izabelka, no to nieźle się rozerwaliście! Ja w teatrze, wstyd pisać publicznie, ale ostatni raz byłam 5-6 lat temu:-p

Dorka, no to czekamy, aż się odeśpisz:tak:

Hej, z kawką chętnie dołączę :tak:

Izabelka fajnie że w teatrze się dobrze bawiłaś :tak:

Kasiu Ola moja mało odważna, ale powiedziała, że na noc sama zostanie,a ja wrócę do Wiki. A żeby ktoś został z Wiki na noc, albo z Olką, to iestety brak takiej osoby :sorry:

Surv no to po fryzjerze zdjęcie prosimy :tak:

A my kupiliśmy chyba chorą świnkę morską , tydzień temu, i dziś nam zdechła.Olka popłakuje, i chce szybko nową :sorry: Szkoda bo śliczny był Maniek :-(

Ale pomimo wszystko, miłego dnia:-)

hejka
właśnie skonczyłam czytac niesamowita ksiazke "Żona podróżnika w czasie"Audrey Niffenegger, ktora polecam :)
Sylcia wspolczuje, szkoda dzieci juz sie zdarzyly przyzwyczaic; kupicie nową?

Wercia już przyjęta,więc mam z głowy; u nas kolejność skladania podań wplywa na przyjęcie; ale to prywatne przedszkole

Hej, u nas dzisiaj iście wiosennie było i aż się chciało żyć:-) wobec czego podjęłam dziś dwie ważne decyzje : po pierwsze jadę za tydzień sama autem do miasta (jak mam rok prawko tak jeszcze sama tam nie byłam bo przeraża mnie miejski ruch:zawstydzona/y:) oraz po drugie wysyłam Synka od kwietnia albo jeszcze w marcu do przedszkola;-) zostawiam Go paniom i niech się martwią, najwyżej będą dzwonić:-p nie będę z Nim siedzieć bo jest na tyle kumaty, że wie już co chodzi w tej instytucji, więc wierzę, że da sobie radę:-D tylko najpierw musimy zakupić plecak z Zygzakiem bo to główny warunek pójścia do przedszkola;-) a tak żeby nie było tak optymistycznie to robiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny:-( co prawda jestem 3 dni przed terminem @ ale na teście pisało, że wykrywalność od 3 dni przed spodziewanym terminem, więc nie mogłam się doczekać i zrobiłam:baffled: od razu zaczął mnie brzuch boleć:-p nic trzeba próbować dalej, choć przyznam szczerze, że miałam cichą nadzieję, że walniemy tak za pierwszym razem:-p
Iza moja Mama ma tego "Podróżnika" ale jeszcze nie czytałam muszę się skusić;-) a co do przedszkola to u mnie na wsi na szczęście nie ma z tym problemu bo przyjmują wszystkich - byle tylko dzieciaki chciały zostać;-)
Surv super, że Towarzystwo poszło do pracy i żłoba:-D udanej wizyty u fryzjera;-)
Madzia gratki dla M:-D:-D:-D długo na bezroboci nie pobył;-)
Sylcia mam nadzieję, że jakoś Oleńka przeżyje popyt w szpitalu, choć powiem Ci szczerze, że ja miałam 6 lat i byłam z siostrą 2 dni w szpitalu na jakiś badaniach, mimo że nic takiego nam nie robili, to i tak wspominam to jako największy dzieciecy dramat:zawstydzona/y: Broń Boże nie straszę Cię, tylko tak jakoś mi przyszło na myśl jak napisałaś, że Ola jest mało odważna:sorry: zawsze możesz poczekać dopóki nie zaśnie i przyjechać z samego rana po Nią;-) trzymam kciuki, żeby poszło bez zbędnych łez:tak:
zmykam bo M ogrzał mi pierogi normalnie się psuje:-D pewnie coś chce;-) miełgo wieczoru:tak:

hejka wieczorkiem:)
KATE mi przy Kubie też wyszło że niby "nie" a teraz siedzi i je danio:-pna pewno wam się uda:tak:
Izabelka o to muszę M powiedzieć że coś fajnego grają, ciekawe czy u nas też to jest:tak:a co do przedszkola to zależy od miasta jakie reguły ustalają:tak:
Sylki zawsze możesz podejść do sklepu i zapytać:tak:a któraś z babć nie może zostać??ja byłam w szpitalu w gimnazjum i jakoś mi smutno było a to przecież jak miałam 12 lat:zawstydzona/y:
Surv mój Kuba się wychował na tych trujących słoiczkach - żyje i ma się dobrze;-):-pno i daj znać jak tam po fryzjerze:happy:
jutro sie porywam "z motyką na słońce" i będę robić z dzieciakami kukiełki/pacynki ze skarpetek, kazałam przynieść igłę i nitkę więc wiecie:-p
spokojnej nocki!

Czy ja coś przeoczyła - Madzia m dostał tę pracę?
Kate, powtórz za kilka dni, może @ jednak nie przyjdzie? Zygzak to ważna sprawa!
Ja też dzis papiery do przedszkola zlożyłam
Surv daj znać jak po fryzjerze. Zobaczymy, czy jesteś urodzoną negocjatorką. I napisz co komisja orzekła ;-)
Co ja miałam jeszcze pisać... Aaaa Kic - igła i nitka? O mój Boże:szok::-D
Sylcia, z tymi małymi zwierzątkami tak właśnie bywa:-(

Hej Hej

Surv....gratulacje.....u mnie coprawda waga stoi w miejscu, ale może wkońcu znowu pójdzie w dół, na co bardzo liczę, moja bratowa po Dukanie niemożliwie chuda jest już:-):tak: także wiesz
zdjęcie po fryzjerze mile widziane
Kate...o majgad wszystkich przyjmują??? myślałam że nie ma takiego przedszkola w Polsce nieprywatnego... u nas podobno kolejność zgoszeń zaczęła mieć znaczenie, Trzymam kciuki, ruszaj w miasto, ja nie jeździłam ho ho i Cię rozumiem jak niewiem, ale w ramach roku przełamywania swoich słabości postanowiłam od wiosny zaprzyjaźnić się z autem znowu:tak:
koleżanka mi wniosek wzięła więc jutro będę dzwonić i dopytywać ale Madzia...mam wolne w poniedziałek więc biorę namiot i Karimatę i będę koczować chyba:-):-):-)...normalnie komuno wróć...
Izabelka...bosko
Surv...właśnie próbuję sobie przypomnieć kiedy byłam w teatrze i trudno mi a myślę cały czas żeby pójść i tak schodzi..:tak: oj ten czas
a ja byłam dzisiaj u Dentysty 150 zeta nie moje:baffled: i za 2 tygodnie to samo pewnie będzie:baffled: a na koniec przechodząc przez galerię weszłam do Zary aby popatrzyć na coś dla siebie i co????? Jak myśliie??? ZaraKids w mojej torbie:-D
normalnie chyba spać pójdę bo przez tego zęba (któy się dzisiaj zdrowym okazał:-)) nie sypiam od czwartku bo dziad boli tylko wtedy kiedy się położę...więc generalnie jestem jak z innego świata:-)

heloł
czytam i w żołądku ściska na myśl o tym przedszkolu
kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że alternatywy prywatnej nie wzięłam pod uwagę:szok:
zaczyna się mamusiny stres związany z edukacją
a na śląsku zapisy od kwietnia i ponoć nie ma znaczenia kolejność zgłoszeń

MADZIA super ze K już znalazł zatrudnienie
surv motywujesz mnie z tym dukanem
Sylcia masz super odważną córcię, a świnki morskiej szkoda
Kate to owocnych starań życzę:-)
Post to taki standardzik już, ze czlowiek idzie sobie coś kupić a w torbie jakiś mikro rozmiar i to w moim przypadku jak na chłopca;-)

oj u nas katar a miał byc dziś basen
nocka srednio przespana ale idę na kawkę - jest chętna?
miłego słonecznego

reklama
Kasia a no dostał pracę:tak:Wczoraj do niego z jeszcze jednej firmy dzwonili,też go chcą:szok: Będą negocjować.
Kate K w ogóle na bezrobociu nie był,bo póki co jest na urlopie,a jak skończy,to odrazu idzie do nowej pracy.
No i postanowienia pierwszorzędne,to czekam na sprawozdanie i z przedszkola i z jazdy ;-) Co do testu,to się nie przejmuj,będzie co ma być.A najlepiej jak przestaniesz o tym myśleć,bo jak człowiekowi bardzo zalezy to przeważnie nie wychodzi.Odpuśc i poczekaj,zwłaszcza ,ze m taki dobry ostatnio:-D
Survivor u nas wnioski były do ściągnięcia już wczoraj i przyjmowali je tez od wczoraj,ale wyniki dopiero pod koniec kwietnia,jak się rodzice 6-latków zdecydują czy je posyłają do szkoły.
Ulala fryzjer się szykuje,oczywiście rezultaty chcemy zobaczyć.
Sylcia szkoda świnki,na pocieszenie kupcie kolejną:tak:

jejku jaka ja dzisiaj zakręcona.Taki przedłużony weekend chyba mi nie słuzy.Wszyscy coś ode mnie chcą.Ale za to w chacie posprzątane,okna umyte i z tego wszystkiego zapomniałam na odczulanie wczoraj iść.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry