Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem muszę skoczyć do Rossmana po zapas trujących sloiczków dla Bena i chyba się na jutro umówię do fryzjerki - może wynegocjuję rozjaśnianie, albo chociaż mocny balejaż;-)

Szkoda bo śliczny był Maniek :-(
) oraz po drugie wysyłam Synka od kwietnia albo jeszcze w marcu do przedszkola;-) zostawiam Go paniom i niech się martwią, najwyżej będą dzwonić
nie będę z Nim siedzieć bo jest na tyle kumaty, że wie już co chodzi w tej instytucji, więc wierzę, że da sobie radę
tylko najpierw musimy zakupić plecak z Zygzakiem bo to główny warunek pójścia do przedszkola;-) a tak żeby nie było tak optymistycznie to robiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny:-( co prawda jestem 3 dni przed terminem @ ale na teście pisało, że wykrywalność od 3 dni przed spodziewanym terminem, więc nie mogłam się doczekać i zrobiłam
od razu zaczął mnie brzuch boleć
nic trzeba próbować dalej, choć przyznam szczerze, że miałam cichą nadzieję, że walniemy tak za pierwszym razem
udanej wizyty u fryzjera;-)

długo na bezroboci nie pobył;-)
Broń Boże nie straszę Cię, tylko tak jakoś mi przyszło na myśl jak napisałaś, że Ola jest mało odważna
zawsze możesz poczekać dopóki nie zaśnie i przyjechać z samego rana po Nią;-) trzymam kciuki, żeby poszło bez zbędnych łez
pewnie coś chce;-) miełgo wieczoru
na pewno wam się uda
a co do przedszkola to zależy od miasta jakie reguły ustalają
a któraś z babć nie może zostać??ja byłam w szpitalu w gimnazjum i jakoś mi smutno było a to przecież jak miałam 12 lat
no i daj znać jak tam po fryzjerze

także wiesz
oj ten czas
i za 2 tygodnie to samo pewnie będzie
a na koniec przechodząc przez galerię weszłam do Zary aby popatrzyć na coś dla siebie i co????? Jak myśliie??? ZaraKids w mojej torbie

Wczoraj do niego z jeszcze jednej firmy dzwonili,też go chcą
Będą negocjować.