Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
u nas na razie -15 st, więc zachęcająco nie jest a muszę z domu wyjść
nic, poodpisuję później bo teraz muszę lecieć napalić w piecu - jeny jak ja tego nie lubię
Mały namiętnie układa wszystkie puzzle w domu i jest w tym coraz lepszy dosłownie szybciej układa od M, który ponoć na wszystko jest taki mądry
:-)
pozdrawiam i miłego dnia
Tjaaa tylko jeszcze trzeba zmusić Tosię do butli- a to i tak próbuje ostatnio bo dziewczyn ka dalej jeść nie chce i nie przybywa. W przyszłym tyg. idę na szczepienie to coś z lekarzem pogadam.
A tak mażyłam o dniu bez prania i złożeniu suszarki...
. No ale na L4 można częście na spacerki z wózkiem chodzić...
Napisz co tam u Was, co do zimna u nas też tak okropnie, i sporo śniegu 

wszystko będzie ok!

Kuba też fajnie układa puzzle
zresztą z tego co czytam to wszystkie Tosieńki dbają o linie

może Ci szalona feministka rośnie

delektuj się ciążą
a o egzamin to ja się nie martwię bo jako rasowy Kujon dostaniesz min 4:-);-)
u nas nawet nieźle, wczoraj byliśmy na konsultacji u laryngologa i Antek nie ma przerośniętego 3ego migdała, więc dobre i to
za to uwaga ma ciała obce w uszach tzn jakieś paprochy z woskowiną a wszystko przez używanie pałeczek
normalnie szczęka mi do ziemi opadała
patologia w domu bo używamy pałeczek
dostaliśmy krople do ucha, żeby wszystko wyleciało a jak nie wyleci to mamy iść do przychodni na usunięcie
mało stresów jeszcze to
w domu spokój (odpukać) M czasem mnie wkurza, ale to już standard, pracy sporo, do tego zimno, w samochodzie szyby mi tak zamarzają, że czasem ledwo je odskrobie
Mały bardzo ładnie siusia na nocnik, ostatnio nawet sam siada:-) z kupą jest gorzej, ale pracujemy
zmykam bo musze coś przetrącić:-) miłego wieczoru:-)

A wiosenki to i ja już chcę