dorka28
Mama Seby i Misi
Witam,
Sylcia to neiciekawie, trzymam kciuki za szybki zabieg i za udana rehabilitacjie. Olka na pewno wyrosnie na piekna kobiete!!
Kate brawo dla Antosia ZUCH CHLOPAK!!
a Ty wykuruj sie porzadnie, ja wlasnie daltego poszlam na zwolnienie choc mi to nie na reke bylo
Kasia brawo dla Mikusia, dla Ciebie zdrowia oby bol gardla szybko mina
Post to brawo dla Cinka. U nas tak jak Flo Misia to jest mala gadula
gada za dwoch
Renia u nas tez bedzie padac
Iza zeby bol szybko przeszedl
To macie wesolo z tym ptakiem
Survi nastepny dzidzius pewnie bedzie spokojniejszy
Dacie rade
Misia jest na spacerze z niania, zaraz pewnie wroca bo jest zimno. Ostatnio zaczela bawic sie sama, a jak przy tym gada i spiewa
Zabawa ze zwierzakami Misia mowi "Czesc jestem Misia Sipek bardzo mi milo"
Dzis u Seby znalazlam papierosa, takiego do polowy spalonego:-( Nie wiem czy to jego czy kuzynki syna co byl u nas niedawno. Smutno mi z tego powodu, ostatnio w pracy rozmawialismy o paleni popierosow przez dzieci. Jak wroci ze szkoly musze z nim porozmawiac:-(
Sylcia to neiciekawie, trzymam kciuki za szybki zabieg i za udana rehabilitacjie. Olka na pewno wyrosnie na piekna kobiete!!

Kate brawo dla Antosia ZUCH CHLOPAK!!
a Ty wykuruj sie porzadnie, ja wlasnie daltego poszlam na zwolnienie choc mi to nie na reke bylo
Kasia brawo dla Mikusia, dla Ciebie zdrowia oby bol gardla szybko mina

Post to brawo dla Cinka. U nas tak jak Flo Misia to jest mala gadula
gada za dwoch
Renia u nas tez bedzie padac

Iza zeby bol szybko przeszedl
To macie wesolo z tym ptakiem
Survi nastepny dzidzius pewnie bedzie spokojniejszy
Dacie rade
Misia jest na spacerze z niania, zaraz pewnie wroca bo jest zimno. Ostatnio zaczela bawic sie sama, a jak przy tym gada i spiewa

Zabawa ze zwierzakami Misia mowi "Czesc jestem Misia Sipek bardzo mi milo"
Dzis u Seby znalazlam papierosa, takiego do polowy spalonego:-( Nie wiem czy to jego czy kuzynki syna co byl u nas niedawno. Smutno mi z tego powodu, ostatnio w pracy rozmawialismy o paleni popierosow przez dzieci. Jak wroci ze szkoly musze z nim porozmawiac:-(
a jeszcze jeden semestr przede mną więc nie kracz mi tu o 2
Kuba mało ogląda zazwyczaj Noddy wieczorem i świnkę Peppę
No mojemu bynajmniej daleko do tego i w sumie sie tym nie martwiłam.A z czym Flo ma problem? no i jak trafiłyście do logopedy? myśmy jeszcze u żadnych specjalistów nie byli,no i wstyd się przyznać,ale nawet na bilasn dwulatka żeśmy nie doszli,bo akurat nam sie szczepienie zdarzyło i jakieś tam choroby i młody wpadał w szał po wejściu do gabinetu,więc nawet nie dałoby się zrobić.