survivor26
Mamy lipcowe'08
aaaaa....Madzia, co za news!!
A własnie chciałam pytać wszystkich starających się, kiedy testujecie;-) Wielkie gratulacje i odwagi! Dasz radę - a moze to śliczna, podobna do mamusi dziewczynka?;-)
nie piszę co u nas, bo się znienacka pokomplikowało, nawet pisać mi się nie chce za bardzo, może się jeszcze uda posklejać (choć ja już nie bardzo chcę) a jak nie to zyskuję dodatkowe punkty rekrutacyjne za bycie samotną matką
Lecę Flo wyszykować, bo jedziemy zaraz na urodziny siostrzenicy a pogoda w końcu piękna (u nas też śnieg wściekły w piątek był) to może i jakiś spacer zaliczymy?;-)
A własnie chciałam pytać wszystkich starających się, kiedy testujecie;-) Wielkie gratulacje i odwagi! Dasz radę - a moze to śliczna, podobna do mamusi dziewczynka?;-)nie piszę co u nas, bo się znienacka pokomplikowało, nawet pisać mi się nie chce za bardzo, może się jeszcze uda posklejać (choć ja już nie bardzo chcę) a jak nie to zyskuję dodatkowe punkty rekrutacyjne za bycie samotną matką

Lecę Flo wyszykować, bo jedziemy zaraz na urodziny siostrzenicy a pogoda w końcu piękna (u nas też śnieg wściekły w piątek był) to może i jakiś spacer zaliczymy?;-)
odezwę się wieczorem
Super gratulacjie
W koncu zasnela nie wiem o ktorej wstala bo G sie nia zajal