reklama

Lipiec 2008

Dzieki kochane za rady,bo ja niby juz w ciąży byłam,ale kompletnie nie wiem co robic tu w Pl.Dzwoniłam do poradni i tam dali mi termin na 8.04 czyli to bedzie końcówka 7 tygodnia,a w innej przychodni do tego samego lekarza zapisałam się na jutro,ale tak jak piszecie to chyba nie ma sensu.
chyba zadzwonię i odwołam.
A tą bete w kazdym laboratorium robią?

Survivor tak termin ok 24.11 sobie wyliczyłam,oczywiście są rozbierznośći,bo niby wiem kiedy była owulka i przytulasy,ale to był mój pierwszy cykl po wyjęciu implantu i za bardzo to nie wiem ile by trwał jakby sie skończył@

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, ja kawy nie pije bo ide na kawe do kuzynki.
Survi nie pobije Cie bo Misia obudzila sie o 8 a to i tak dla nie za szybko, bo juz jeczy:happy: Gratulacje ze spadku kawy:tak:
Madzia ja tez bety ie robilam tylko czekalam na wizyte u lekarza:tak:
Post trzymam kciuki za diete:tak:, Ja osobiscie tez bym chyba nie dala rady Kopenhadzkiej:no:
Tosika dawaj zdjecia domuku:tak: Na parapetowe wirtualna tez wpadne:-D Jak Toska sie czuje?
Kic ja mialam to samo z Misia wilczy apetyt i skonczylam z +25:eek: Mam nadzieje ze kiedys to zrzuce:tak:Ty tez dasz rade:tak:
Kasia a jak u Ciebie? Juz lepiej? U nas tez slonce swieci ale tylko kilka kresek nad zerem:tak:
U nas juz lepiej. Wczoraj jakos nie moglam zasnac:eek: Jestem niewyspana:tak:

Madzia, no panic! ;-) Ani z Mikim ani z Olgą bety nie robiłam, tylko wizyta u lekarza i moja słuchała serduszka dopiero wtedy jak książkowo jest pewne, że bić powinno. A pierwsze usg zrobiła mi dopiero w 12 tygodniu

surv...czyli jednak jest potrzebna ta kostka?, dzisiejsze moje śniadanie jest bez :):)
może skoczę szybko do kuchni i machnę tą łyżeczkę na sucho:-)
Kic..pójde w tą wersję :)
Kasia...no jak narazie głodna nie jestem ale to dopiero 2 dzień....powiem tyle na śniadanie miałam Kawę :):):)
w sumie mało mniej bo zazwyczaj jadłam jeszcze jogurt:-)
Madzia, ja byłam w okolicach właśnie 7 tygodnia a betę sama możesz sobie zrobić betahcg:-), powinna rosnąć, :tak::tak::tak: a przerwa conajmniej 2 dniowa powinna być, ale równie dobrze możesz zrobić samą betę, z cinkiem do ogromną miałam bo się późno dowiedziałam:-D:-D
dobra
wracam do pracy
miłego

Ha, mam pita zrobionego za darmo:-) Egocentrycznie uznałabym, że to dzięki mrocznemu urokowi kobiety porzuconej tudzież świeżo odzyskanej talii osy, ale niestety mój nadal nieprzyzwoicie przystojny księgowy wyjawił z rozbrajającą szczerością, że chodzi o to, że im w zeszłym roku za prowadzenie firmy za dużo zapłaciłam:-p

ja piję herbatkę z cytrynką i zagryzam czekoladą jogurtową :-)
zrobiłam porządek z ciuchami po Lenie, posegregowałam wielkością i już mi lepiej. Teraz trochę relaksu z książką zanim pójdę do młodą.

Witam, u nas dość ładna pogoda, aż z radości sobie 3 okna umyłam bo już się tego intensywnie domagały:-p jeszcze 2 zostały, ale to na później bo planuje kupić nowe firanki to wtedy umyję:-) Mały dzisiaj miał wyjca w przedszkolu aż mi się serce kroiło, ale zostawiłam płaczka i poszłam, pani mówiła, że trochę popłakał i przestał:tak: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej gdyż jutro zaprowadza go teściowa:confused2: myślę, że te humorki to przez to, że w piątek Mały nie był w przedszkolu bo kasłał i tatulek zrobił mi jazdę, że chore dziecko wysyłam do "siedziska zarazków" ( ja bym wysłała bez żadnego ale bo oprócz kaszlu, który nota bene powodował spływający do gardła katar to nic mu nie było), więc siedział w domu jak czapla, a po południu byliśmy u lekarza i pow że nic takiego Małemu nie jest, ale kazała robić inhalacje według zaleceń pulmonologa plus Bactrim:cool2: tak więc dziecko rozwydrzyło sie przez 3 dni a tatuś triumfował bo było po jego myśli:cool:
Madzia ja robiłam bete chyba z tydzień po terminie @, ale u nas nie podają wartości liczbowych tylko jest napisane pozytywne lub negatywne a płaciłam chyba 20zł;-) usg bym chyba nie robiła bo jak znam życie naschizowałabym się konkretnie a wiadomo, że w tak wczesnym etapie ciąży to różnie bywa:-) może poczekaj cierpliwie do wizyty a co najwyżej skuś się na bete:tak:
Surv mówisz przystojny księgowy:-D trzymaj się dzielnie, choć widzę, że poczucie humoru Cię nie opuszcza:-)
Tosika czekam na fotki domku i na ten zawał serca, który dostanę po obejrzeniu owych fotek:-p
i tyle pamiętam:zawstydzona/y: wczoraj byliśmy u Małej ślicznej Dziewczynki i oczywiście włączyło mi się światełko na dzidziusia:laugh2: pożarłam karpatkę, teraz trzeba wtrącić coś poważniejszego bo zupa, którą ugotowałam jakoś do mnie nie przemawia:-p miłego dnia:-D

reklama
Madzia ja z Kubą bety nie robiłam, bo nie wiedziałam że coś takiego jest:-pzrobiłam 2 testy ciażowe i w 7 tygodniu byłam u lekarki która potwierdziła ciąże, z obecną fasolą robiłam betę bo chciałam być pewna że jestem w ciąży - dostałam anginy i musiałam wziąć antybiotyk. Z bety wyszło że 4/5 tydzień, u gina byłam w 7 tygodniu, zrobiła mi USG i też potwierdziła ciążę. Zresztą prowadzi mnie całkiem inaczej niż ta która prowadziła Kubę, obecna na każdej wizycie robi USG:tak:chodzę państwowo, bo stwierdziliśmy z M że jeżeli nic się nie dzieje to nie będziemy kasy na wizyty wydawać:tak:
Surv a to księgowy jeszcze by ci za PIT policzył osobno gdyby nie fakt nadpłaty?? księgowy M robi zawsze za darmo, uważam że to do jego obowiązków należy:sorry:
Pabla widzę szalejesz z wiciem gniazdka;-)
KATE pewnie że przedszkole jest siedliskiem zarazków tak jak piaskownica, rurapark, lekarz i inne zbiorowiska dzieci/ludzi:-pale Antoś musi się wychorować, dzieci które chodzą do przedszkola i chorują w maluchach mają praktycznie 100% frekwencji w starszakach:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry