Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witaski popołudniowe :-)
Madziu super wieści, gratulacje i czary mary na dziewczynkę
Ja betę robiłam tylko raz , ale to przy plamieniu było. Poza tym dziewczyny dobrze piszą , lepiej iść na wizytę w później jak serduszko bije już na pewno, żeby się nie denerwować 
Surv oby poukładało się Wam jak najlepiej i po twojej myśli. Nie znam Was osobiście, ale z Ciebie to fajna babka jest, więc dasz radę jak by nie wyszło, i jak coś zawsze masz Nas :-)
Tosika to pisz kiedy parapetówka, i na zdjęcia czekamy. I koniecznie napisz jak Tosia i czy wrócił jej apetyt.
Kasiu zdrówka, dziś chyba lepiej?
Post to wytrwałości w diecie, a kawa bez cukru bleee

Dorka ja też dziś niewyspana. Ale ja chyba schizuję przed zabiegiem Olki
Kic, Pabla to czekamy na wieści z usg
I nie wiem co jeszcze
My raczej zabieg, 4 lekarzy w tym ordynator chirurgii dziecięcej twierdzą to samo.Ale mam jeszcze za tydzień wizytę u doktor od rehabilitacji, zobaczymy co ona powie.
Spokojnego wieczoru
Madziu super wieści, gratulacje i czary mary na dziewczynkę
Ja betę robiłam tylko raz , ale to przy plamieniu było. Poza tym dziewczyny dobrze piszą , lepiej iść na wizytę w później jak serduszko bije już na pewno, żeby się nie denerwować 
Surv oby poukładało się Wam jak najlepiej i po twojej myśli. Nie znam Was osobiście, ale z Ciebie to fajna babka jest, więc dasz radę jak by nie wyszło, i jak coś zawsze masz Nas :-)

Tosika to pisz kiedy parapetówka, i na zdjęcia czekamy. I koniecznie napisz jak Tosia i czy wrócił jej apetyt.
Kasiu zdrówka, dziś chyba lepiej?
Post to wytrwałości w diecie, a kawa bez cukru bleee

Dorka ja też dziś niewyspana. Ale ja chyba schizuję przed zabiegiem Olki

Kic, Pabla to czekamy na wieści z usg

I nie wiem co jeszcze
My raczej zabieg, 4 lekarzy w tym ordynator chirurgii dziecięcej twierdzą to samo.Ale mam jeszcze za tydzień wizytę u doktor od rehabilitacji, zobaczymy co ona powie. Spokojnego wieczoru
Niestetyż w związku z okolicznościami mam dziką panikę finansową, więc muszę robolić dla uspokojenia;-)