survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, zapraszam do mnie w takim razie, bo ja ani woli ani czasu, żeby szafy przegrzebać a też powinnam;-) O oknach nie wspominając....słońce wyjrzało i się okazało, że ja wyjrzeć nie mogę, bo nic nie widać:-) Ale to jak kobyłę zleceniową przepchnę to może w ramach relaksu porobię za fizycznego;-)
Renia, ale błyskawica przeleciała
Szkol się, szkol, to może potem nam na zlocie wiedzy jakiejś udzielisz (i samochodu do ćwiczeń
) A jak wyniki diety? Ja dziś zrobiłam sobie przyjemność i weszłam na wagę bez ubrania, żeby celowo zaniżyć wynik....no i się pokazało cudne 57,6
Oczywiście, że to niemiarodajne, ale jak cieszy;-)
Sylcia....nie radzę mnei zapraszać, bo ja jestem fanatyczną miłośniczką górskich okolic, i jeszcze skorzystam:-) Ale dzięki, jak mi się szwędacz okolicznościowy włączy, to skorzystam;-)
Zadzwonili z poradni psychologicznej Florki, że jednak jutro można przyjść, więc pójdziemy...oby się nie okazało, że wszyscy członkowie naszej rodziny się leczą, oprócz tej, która potrzebuje tego najbardziej, czyli mnie
no ale teraz tym bardziej ten psycholog jest potrzebny, bo się boję, że sama młodej nie okiełznam
A z tą zimą to sprawdziłam oczywiście na 5 serwisach i chlodniej ma być tylko w weekend, a potem tak jak Pabla pisze...na jednym nawet wieszczą 22 stopnie
Renia, ale błyskawica przeleciała
Szkol się, szkol, to może potem nam na zlocie wiedzy jakiejś udzielisz (i samochodu do ćwiczeń
) A jak wyniki diety? Ja dziś zrobiłam sobie przyjemność i weszłam na wagę bez ubrania, żeby celowo zaniżyć wynik....no i się pokazało cudne 57,6
Oczywiście, że to niemiarodajne, ale jak cieszy;-)Sylcia....nie radzę mnei zapraszać, bo ja jestem fanatyczną miłośniczką górskich okolic, i jeszcze skorzystam:-) Ale dzięki, jak mi się szwędacz okolicznościowy włączy, to skorzystam;-)
Zadzwonili z poradni psychologicznej Florki, że jednak jutro można przyjść, więc pójdziemy...oby się nie okazało, że wszyscy członkowie naszej rodziny się leczą, oprócz tej, która potrzebuje tego najbardziej, czyli mnie
no ale teraz tym bardziej ten psycholog jest potrzebny, bo się boję, że sama młodej nie okiełznam
A z tą zimą to sprawdziłam oczywiście na 5 serwisach i chlodniej ma być tylko w weekend, a potem tak jak Pabla pisze...na jednym nawet wieszczą 22 stopnie

Ostatnia edycja:
:-)nago i rano nadczczo
nosz k...a przecież Mały ma antybiotyk, inhalacje z Pulmikortu, Mucosolvan do picia, Rutinacea i teraz takie numery, przecież leczymy go od piątku
zanim dostał leki nie miał nawet gorączki tylko katar i kaszel

co ja mam robić???