Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jej to sprawia przyjemność a ja tego nie cierpię, twierdzi że sobie wysprząta żeby miała gdzie kawę pić
Kubuś już znacznie lepiej

a co do puszczanie wózka z lalką to bym nie pozwalała- żadna zabawa która psuje zabawki

na zęby-najgorzej przechodził 4
Kuba jak na razie nie przejawia choroby,ale ja mam więc dłuższe odległości tylko z przodu a jak w autokarze to z aviomarinem

Flo oczywiście natychmiast po wyjściu z auta chciała na ręce, ale przegnaliśmy 2 kilometry po lesie, coby nóżki nie zanikły zupełnie od nieużywania...a potem to już i mnie się nic nie chciało, więc mieliśmy dzień lenia

), oraz że dziecko chodziło wcześniej do żłobka no i zobaczymy...złoże dopiero jutro, bo podpis obu rodziców potrzebny i czekamy do końca maja na wyniki

Czas na kawę i do roboty - miłego dnia!
Ja też nie mam kiedy i siły sprzątać,więc olewam świąteczne porządki i pieczenie też,a Ty sobie chyba tego nie odpuścisz co? co pieczesz w tym roku?
.
Z młodym moze zrobimy jajka wyklejanki,bo mu to najlepiej wychodzi.
Izabelka, Surv, u nas do przedszkola musiały być zaświadczenia z zakładów pracy
W razie czego gotowa jestem zrobić awanturę łącznie z mediami, bo jestem mega nakręcona na niesprawiedliwość systemu

zaraz sobie zestawienie na brudno zrobię,a potem trochę teorii dopiszę. Oj teraz Wam będę truć co i jak robię bo mnie to nakręca przynajmniej
:-):-)

widze że Lena taki sam czort jak Kuba

zdrówka dla Mikiego. Kubie ropieją oczka z kataru