reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wypad na działkę zaliczony. Objadłam się jak bąk. Deszcz również spadł, ale nie trwał długo, a dzieciaki miały straszną radochę jak wybiegały spod zadaszenia.
Nie wiem, czy ciśnienie jakieś nieziemsko niskie, czy co, ale strasznie chce mi się spać

reklama
Kasiu - spóźnione życzenia na Mikiego z okazji 5 urodzin!!!!
jakoś tracę rachubę czasu ostatnio......
u nas nocka jak zwykle w miarę ok, ale od rana maruda, pewnie zaśnie za jakąś godzinkę dopiero.

czesc wam:)
Surv jestem chetna, masz moj numer tel? jak nie to wysle na priva i sie zgadamy jak juz zajedziesz; ale sie ciesze
zrobilismy mega zakupy-boje sie zobaczyc na konto :-) ale mamy wszystko do malowania, troche ubran, zaslony, buty i klapki za 1zł :) w Ikei pare drobiazgow, bo kupony trzeba bylo wykorzystac
synek odsypia (wrocilismy po 21), Wercia bajki oglada; zapraszam na kawusię

Ostatnia edycja:
Cuda się zdarzają- Tosia jeszcze śpi.
powiem wam dziewczyny, że u mnie chyba to przedszkole wychodzi najtaniej. 5 godzin jest bezpłatnych ale to tylko w oddziałach przyszkolnych bo w zwykłych są platne "przerwy" w trakcie zajęć.
Ja młodego wstępnie zapisałam na 8 więc w sumie wyjdzie koło 230 zł
Kamu nie ma po co się dla nadziei męczyć. I jak po podjęciu decyzji? Zobaczysz teraz będzie tylko lepiej.
ocho potw,,ór wstał i mi laptopa z łózka chce zrzucić :sorry:

Hej. Z nad morza wrocilismy wczoraj bo lalo przez caly dzien a dzis od rana slonce:angry:
Survi ja tez z przyjemnoscia sie z Wami spodkam:tak:No wlasnie co to za krwotoki z nosa Flo?
Haszi trzymam kciuki zeby wszystko wypalilo:tak:
Iza no klapki za 1zl :szok:fajnie. Ja tez sie boje zagladac na konto po zakupach:eek:
Pabla widac ze juz ustalilas plan dnia Sonki bo masz wiecej czasu i mozesz z nami popisac:tak:
Kasia to imprezowy wekeend mieliscie:tak:
Kic jak babcia chetna zeby brac wnusia to ja bym sie cieszyla i odpoczywala:tak:
Post u nas to po dwoch dniach z Misi z G nie moge nic znalesc:-DBrawo dla Iki za jezdzenie na rowerze bo u nas jeszcze z tym kiepsko:sorry:
Kamu to D mieszka niedleko Surv,bedziesz miala relacje na biezaco;-)
Madzia sliczna nozka i corka fajna:tak:

Nad morze pojechalismy w piatek, ja po nocce spalam chyba z 2,5godziny. W samochodzie jakos nie chcialo mi sie spac:tak:Poszlismy nad morze a tam goraco:szok: Posiedzielismy troche nie wzielismy na plaze zadnych zabawek(od domku do morza ok 800m) ale Misi nie przeszkadzalo,bo moczyla nogi:tak: Fajnie bylo a rano juz lalo i tak caly dzien wiec stwierdzilismy ze bezsensu w domku siedziec i wrocilismy do domu. Dzis juz swieci slonce tem ok 15stpni:wściekła/y: Szkoda bo bym sobie jeszcze tam posiedziala:tak:
Dzis jedziemy po G mame do jego brata tesciow. Mieszkaja na wsi i zaliczymy grilla:-)
Dobra spadam.Milej niedzieli:tak:

Witam:)
Oj u nas jak zwykle pobudka wczesnym rankiem
confused8gj.gif
, już się boje jak to będzie z 2, chociaż mama się zdeklarowała że zabierze małego po porodzie na wieś, więc może te pierwsze 2 tygodnie będę miała większy luz. Od sierpnia niby znowu żłobek czynny ale wątpię by mały chodził bez płaczu więc pewnie będzie ze mną w domu...
Kasia i ja się dołączam do urodzinowych życzeń dla Mikiego, nie było widać suwaczka to nie pamiętałam
embarrassed.gif

Izabelka wow to zrobiliście zakupy. Ja też zamierzam coś kupić bo grusza ma przyjść i nie chcę znowu wszystkiego "przejeść" chociaż przydałoby się coś odłożyć
sorry2.gif

Pabla to Sonia Ci całą noc śpi?u nas z Kubą było raczej odwrotnie, w nocy pobudki a w dzień ok, w sumie nie wiadomo co lepsze
sorry2.gif

Dorka i tak zazdroszczę że macie tak blisko nad morze,udanej pogody na dzisiejszego grilla:tak:
Haszi no to mniej więcej jak u nas opłaty:tak:oby Tosia coraz częściej robiła takie prezenty:-p:tak::-)
W nocy popadało i to dość mocno, więc jest chłodniej,zaraz pójdziemy gdzieś na plac zabaw, bo w domu to mały za bardzo wariuje
p.gif

miłego dnia!

U nas teraz nie pada i trochę sie ociepliło, bo z rana było tylko 15 stopni i deszcz. Spacerek zaliczony, ale pewnie później jeszcze gdzieś wybędziemy.
Dziewczyny, czy któraś z Was kupuje soczewki na Allegro?

Hehe udało mi się dorwać do kompa :-) Znaczy się spitoliłam towarzystwu na góre usypiać i mam nadzieje ze Tośka uśnie w wózku kołysanym wieloczynnościowa stopą. Ale się cholercia podzielna uwaga wykrztałca. Mój m zdolny chłop ale chyba by jednocześnie pisać i kołysać wózka popijając przy okazji herbate nie dał rady. Aha ale babe zesłał Bóg no nie?
Ehh a która za mnie naczynia pozmywa? Miał m ale jak zobaczyłam to jego prawie 190 zginające się nad naszą umywalka 70 cm, pojękujące żałośnie nad śmiertelnie rannym krzyżem...i tak mnie coś trafie jak widzę ile mu to schodzi :-p więc stwierdziłam, że niech lepiej naprawi szafki. Pognał niczym rączy źrebak.
Jak córa wstanie mam zamiar zabrać potwory trzy na rowery-tylko mam nadzieje, że już nie będzie kałuż.
kasiu ja nie kupuje ale mi się ten pomysł b podoba. Sto lat dla Mikiego!
kic na pewno się poukłada ze snem.
Co prawda u mnie Tymek budził się po urodzeniu Tosi ale m się zgodził, ze on wstaje do chłopaków i jakoś przeżyliśmy.
dorka morza zazdroszczę straszliwie ale snu już nie :-p Ehh pewnie Misia nawdychała się jodu :) Kurcze kończe bo na dole podejrzanie cicho...brr

Surv D mieszka na ul. Żelaznej
Haszi ja Cię podziwiam z trójką, ostatnio Maks jest ciężki do okiełznania jak jest sam.
Kic współczuję tych wczesnych pobudek,my z Maksem dziś do 9.45 pospaliśmy:-)
Iza to faktycznie wypasione zakupy.
Dorka ,zazdroszczę wam,że macie tak blisko do morza, ja uwielbiam morze
Post jeszcze się zlotem nie zajmowałam,brak czasu.
U nas fajnie minął weekend, jutro od nowa do pracy. A w czwartek wyjaz

reklama
u mnie dziś ciężki dzionek, mała marudna na maksa....
ale teraz już obie śpią i ja też idę spać.
Kic - mała się budzi na jedzenie, ale jak zaśnie przed 21:00 to budzi się tak 1:00-2:00, potem 04:00-05:00 i potem około 07:00 już nie śpi. Więc się w miarę wysypiam.

Do góry