reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

jestem
uffff
urodziny sie odbyło, goście dotrali było miło:tak::tak::tak:
ale ja normalnie zasypiam
Kic ale miałaś fajny dzień
ja właśnie zdjęcia zgrywam, może coś wkleję nawet
dzieciaki sie pobawiły razem, teraz śpią, padli normalnie w sekundzie
nie no ja tez odpadam
dobranoc

reklama
Witam rankiem:)
Piszę póki net mam bo znowu leje:angry:
Kuba zrobił "święto lasu" i wstał 7.20. Liwka zjadła po 5 i jeszcze śpi. Dziś teoretycznie Kuba by mógł iść do żłobka ale jakoś nie chce mi się go prowadzić:sorry2:no i znowu mocz powinnam zrobić Liwce, a tam tak pada:crazy:Normalnie psychika mi siada z tą pogodą:confused:
Post super że dzieciaki wybawione:tak:lecę na zamknięty pooglądać:happy2:
miłego i słonecznego dnia!

Wpadam przelotem, bo wszystko w biegu: dziś kolejne urodziny Flo (tak dla odmiany:-p), potem urodziny jej koleżanki, w międzyczasie jedziemy do żłobka się pożegnać, i trzeba by parę stron machnąć, bo jutro jedziemy szukać domu znowu.

Post, czy ja dobrze liczę, że na dwóch kopenhaskich 15 kilo schudłaś?:szok::szok: Gratulacje, laska:-D:-D

Pogoda u nas jak zwykle....kasztan za oknem do połowy rudy, Flo chodzi w kurtce jesiennej, czas pomyśleć o prezentach gwiazdkowych, bo to już tuż tuż:-p:-p

zmykam, może wieczorem uda mi się tu zajrzeć:tak:

Kic, łącze się z Tobą w bólu - u nas kolejny dzień pochmurny, pada i znów tylko 15 na termometrze. Wymiękam po prostu...
Surv, to juz ostatnie przyjęcie, czy jeszcze jakieś urodziny będą;-)Pieknie świętujecie1 Co będzie jak córka osiemnastke będzie miała:-D
Post, lecę zdjęcia oglądać!

jakie święta!!! od jutra ma byc ciepło:tak:
Survivor które to juz urodziny Flo? tzn w tym roku które ;-)
Post super ci idzie z tymi dietami,to trzeba mieć silną wolę.Ja to miętka jestem ;-)

ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po 3 tyg laby.Ale lipaaa.....
Najgorsze,ze od rana mi słabo.Mam taką przypadlość,ze jak coś zjem to mi słabo,muszę się położyć,a że rano zjadłąm kromke chleba przed wyjściem do pracy to na wejściu myslałam,ze polegnę na biurku.O co chodzi???:baffled: a w ogóle mi niedobrze i jakoś miejsca nie umiem sobie znaleźć.
idę w czwartek do gina,ale ten pewnie nic nie zaradzi,przeciez ciąża to nie choroba:wściekła/y:

Ale ciepło i bez deszczu??bo u nas obecnie ciepło jest (tzn jakieś 20st) ale non stop pada:angry:więc czarujcie żeby i deszcz przestał padać:-p
Madzia ja tego nie rozumiem, źle się czujesz to chyba masz prawo do zwolnienia:sorry2:tym bardziej że chodzisz prywatnie, pewnie że ciąża to nie choroba ale jeśli coś się dzieje to pora odpocząć:happy2:
Surv no słońca nie uraczymy a już śnieg będziemy podziwiać:sorry2:
Mama przyszła dziś do Kuby i oczywiście już jest larmo:wściekła/y:2 dni było spokoju,chodził normalnie spać, ładnie jadł i się zachowywał ok a teraz znowu swoje fochy i wrzaski odprawia. Jeju jeszcze 2 tygodnie i mama wraca do pracy:-pw środę jadą na wieś jak się pogoda poprawi, zobaczymy:happy2:
Dziś na obiad robię buchty z sosem truskawkowym i żurek na kilka dni:)
ok mały powoli zasypia więc idę Liwcie nakarmić i też lulu:happy2:

a u nas raz pada raz słońce.
ale byliśmy na spacerze, na rowerach, potem jak dzieci zasnęły to poszliśmy na basen.
mieliśmy dzisiaj wyjechać ale chcieliśmy odsapnąć po imprezie no i poczekać na pogodę.
Jutro rano definitywnie wyjeżdżamy, będziemy w sobotę, przepakować się i przyjąć gości w niedzielę a potem jedziemy dalej.to do soboty

Post coś mi uciekło, gdzie jedziecie?:happy:w tym tygodniu ma być pogoda także udanego wyjazdu:tak:
A u nas owszem było słońce przez jakieś 3 min po czym lunęło:sorry2:teraz nie pada ale też słońca nie ma:sorry2:
Kuba wstał, zjedliśmy obiadek i coś musimy wykombinować, moze pojdziemy na boisko pograć w piłkę:happy2:

reklama
hejj
troszke pozno, dzieciaki szajby dostaja i nerwy mi puszczaja; wlasnie skonczylam poprawiac jakiejs studentce 1 rozdzial pracy magisterskiej, kaski nigdy za wiele
:)
Surv niezle imprezujecie :)
u nas nawet troszke slonka bylo, za to czulam sie okropnie przez zmiany pogody
ale w ekspresowym tempie kupilismy patelnie i buty Werci, bo zjechala od jezdzika (nie chce sie z nim rozstac)
Post udanych wojaży
Madzia moze cos innego zjedz, jogurt czy cos lekkiego?

Do góry