reklama
Ewafoto
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Przyłączam się do Was bo moja córka też jest z lipca 2008
miała urodziny 5 dni temu.
Ma na imię Amelka i właśnie rozrabia w przedszkolu a mamuśka ma czas na forumowe pogaduchy
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Przyłączam się do Was bo moja córka też jest z lipca 2008
Ma na imię Amelka i właśnie rozrabia w przedszkolu a mamuśka ma czas na forumowe pogaduchy
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
a co tu tak cicho?
U nas lekka poprawa pogody
po deszczu wyszło piękne słońce i jest fajnie cieplutko, dzieciaki śpią a ja robię spagetti. Potem idziemy oglądać tourDePologne bo jadą koło nas, a później Kuba idzie z mamą do kulek, a my z Liwicią do parku na prawdziwy, długi spacer
nareszcie 
Izabelka ja też już czasami dostaję szału z Kubą. Fajnie że dodatkowa kaska wpadnie
U nas lekka poprawa pogody

Izabelka ja też już czasami dostaję szału z Kubą. Fajnie że dodatkowa kaska wpadnie

Ano cisza niemal jak makiem zasiał. Niedawno wróciliśmy z działki, bo ... deszcz nas przegonił, ale znów wyszło słońce. Dzieciaki dzisiaj jak nakręcone a ja dostaję przez to korby. Dobrze, że idę na fitnesy (latino!) to się wyszaleję :-)
Cześć,ale was zaniedbuje ostatnio,mało siedzę,przy necie i to dlatego .
Kasia my też byliśmy dziś na działce i też deszcz przegonił.
Kic fajnie,że już na dłuższe spacery wychodzicie.
Madzia powinien ci dać wolne,jak się tak źle czujesz. Bez sensu się męczyć w pracy
Kasia my też byliśmy dziś na działce i też deszcz przegonił.
Kic fajnie,że już na dłuższe spacery wychodzicie.
Madzia powinien ci dać wolne,jak się tak źle czujesz. Bez sensu się męczyć w pracy
survivor26
Mamy lipcowe'08
No nas to nie było, a laptop jeszcze nieskonfigurowany, więc z trasy pisać nie mogłam
Urąbaliśmy się znowu jak konie po westernie, ale dobra wiadomośc jest taka, że chyba znaleźliśmy dom:-) Tzn. znaleźliśmy na pewno, bardzo nam się podoba, choć jest do sporego remontu, ale o ile po oględzinach rzeczoznawcy nie wyjdzie, że dom się zaraz zawali, to myslę, że go kupimy;-) Jutro jedziemy jeszcze pro forma obejrzeć kilka domów pod Wrocławiem, na wypadek, gdybyśmy podobne cudo znaleźli tuż pod miastem, a jak nie to zaczynamy ostrą promocję sprzedaży naszego mieszkania...nie wiem, jakieś bannery w rynku, może kota gratis dorzucimy, żeby potencjalnego nabywcę zachęcić?
Aaaa....dom ma 7 pokoi plus gigantyczny strych do przerobienia na pokoje, więc jak nam się uda, to możemy za rok robić tam zlot lipcówek
Zmykam chałupę ogarnąć bo mimo, że nas nie było, to się jakiś automagiczny bałagan i tak zrobił
aaaa...i też u nas slońce...już wczoraj zaczęło grzać, pod wieczór 27 stopni było, więc chyba lato wraca;-)

Aaaa....dom ma 7 pokoi plus gigantyczny strych do przerobienia na pokoje, więc jak nam się uda, to możemy za rok robić tam zlot lipcówek

Zmykam chałupę ogarnąć bo mimo, że nas nie było, to się jakiś automagiczny bałagan i tak zrobił

aaaa...i też u nas slońce...już wczoraj zaczęło grzać, pod wieczór 27 stopni było, więc chyba lato wraca;-)
Surv, świetna wiadomość! jednak kota nie dorzucałabym, bo znając jego upodobania do nocnych ekscesów nowy właściciel gotów was ścigać po całej Polsce ;-)
A jakie okolice nowego obiektu?
Co do pogody, to nie byłam jednak tak entuzjastycznie nastawiona. U nas weekend podobnoż ma być niezbyt ładny
A jakie okolice nowego obiektu?
Co do pogody, to nie byłam jednak tak entuzjastycznie nastawiona. U nas weekend podobnoż ma być niezbyt ładny

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kasia, tuż pod Lwówkiem Śląskim...a że wiem, że to nic nikomu nie mówi, oprócz takich znawców lokalnej geografii jak my
, to w przybliżeniu 40 km na północ od Jeleniej Góry i 20 km na południe od A4 - do centrum Wrocławia 2 godziny się jedzie, jakbyśmy zapragnęli obcowania z wypasioną cywilizacją :-)(aczkolwiek do Drezna bliżej;-)) A sam dom wygląda tak:

Staram się za bardzo nie nakręcać, żeby ponownie nie przezyć rozczarowania....ale to silniejsze ode mnie

Staram się za bardzo nie nakręcać, żeby ponownie nie przezyć rozczarowania....ale to silniejsze ode mnie