reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam rankiem:)
My na nogach od 6.45 tzn Liwicia jeszcze śpi po porannym cycku:tak:
uwaga, szał u nas jest słońce, jakoś dziwnie się z tym czuję:-p
miłego dnia!
edit słońca brak, nadeszły chmury :/

Ostatnia edycja:
reklama
a co tu tak cicho?
U nas lekka poprawa pogody:tak:po deszczu wyszło piękne słońce i jest fajnie cieplutko, dzieciaki śpią a ja robię spagetti. Potem idziemy oglądać tourDePologne bo jadą koło nas, a później Kuba idzie z mamą do kulek, a my z Liwicią do parku na prawdziwy, długi spacer:happy:nareszcie :)
Izabelka ja też już czasami dostaję szału z Kubą. Fajnie że dodatkowa kaska wpadnie:tak:

Ano cisza niemal jak makiem zasiał. Niedawno wróciliśmy z działki, bo ... deszcz nas przegonił, ale znów wyszło słońce. Dzieciaki dzisiaj jak nakręcone a ja dostaję przez to korby. Dobrze, że idę na fitnesy (latino!) to się wyszaleję :-)

Cześć,ale was zaniedbuje ostatnio,mało siedzę,przy necie i to dlatego .
Kasia my też byliśmy dziś na działce i też deszcz przegonił.
Kic fajnie,że już na dłuższe spacery wychodzicie.
Madzia powinien ci dać wolne,jak się tak źle czujesz. Bez sensu się męczyć w pracy

witaj nowa koleżanko EwaFoto, super zdjecia robisz :)

jestem w trakcie zapraw-ogorki robie; lubicie przetwory,zaprawy itp ??

Izabelka, ja lubię jeść ;-)
Dziewczyny nie macie namiarów na jakaś "noclegownię" w Gdańsku w rozsądnej cenie? To jest kwestia jednej nocy
Słoneczko!!!

No nas to nie było, a laptop jeszcze nieskonfigurowany, więc z trasy pisać nie mogłam:zawstydzona/y: Urąbaliśmy się znowu jak konie po westernie, ale dobra wiadomośc jest taka, że chyba znaleźliśmy dom:-) Tzn. znaleźliśmy na pewno, bardzo nam się podoba, choć jest do sporego remontu, ale o ile po oględzinach rzeczoznawcy nie wyjdzie, że dom się zaraz zawali, to myslę, że go kupimy;-) Jutro jedziemy jeszcze pro forma obejrzeć kilka domów pod Wrocławiem, na wypadek, gdybyśmy podobne cudo znaleźli tuż pod miastem, a jak nie to zaczynamy ostrą promocję sprzedaży naszego mieszkania...nie wiem, jakieś bannery w rynku, może kota gratis dorzucimy, żeby potencjalnego nabywcę zachęcić?:-D

Aaaa....dom ma 7 pokoi plus gigantyczny strych do przerobienia na pokoje, więc jak nam się uda, to możemy za rok robić tam zlot lipcówek:-D

Zmykam chałupę ogarnąć bo mimo, że nas nie było, to się jakiś automagiczny bałagan i tak zrobił:-p

aaaa...i też u nas slońce...już wczoraj zaczęło grzać, pod wieczór 27 stopni było, więc chyba lato wraca;-)

Surv, świetna wiadomość! jednak kota nie dorzucałabym, bo znając jego upodobania do nocnych ekscesów nowy właściciel gotów was ścigać po całej Polsce ;-)
A jakie okolice nowego obiektu?
Co do pogody, to nie byłam jednak tak entuzjastycznie nastawiona. U nas weekend podobnoż ma być niezbyt ładny:dry:

reklama
Kasia, tuż pod Lwówkiem Śląskim...a że wiem, że to nic nikomu nie mówi, oprócz takich znawców lokalnej geografii jak my:-p, to w przybliżeniu 40 km na północ od Jeleniej Góry i 20 km na południe od A4 - do centrum Wrocławia 2 godziny się jedzie, jakbyśmy zapragnęli obcowania z wypasioną cywilizacją :-)(aczkolwiek do Drezna bliżej;-)) A sam dom wygląda tak:
chmielno.jpg

Staram się za bardzo nie nakręcać, żeby ponownie nie przezyć rozczarowania....ale to silniejsze ode mnie:-p

Do góry