• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Pabla, to chyba przez tę pogodę....mnie się też nic totalnie nie chce...roboty nie ma, sprzątać się boję, żeby się nie przeforsowac, a ile można farmę uprawiać?:-p

Dorka, no to mamy wizyty o tej samej godzinie:tak: Mam nadzieję, ze po powrocie zobaczę tu od ciebie same dobre wieści:tak::tak: Flo już z nami regularnie sypia...nie mam siły z nia nad ranem walczyć o ewakuację i już tylko mam nadzieję, że może jak pójdzie do liceum to w końcu zacznie sama spać?:-p

A mnie stres zabije jednak chyba...byłam po betę, a wyniku nie ma, bo stężenie jest tak duże, że muszą rozcieńczać:szok:...no i teraz zagadka, bylo większe i powoli spada, czy nadal rośnie? No własnie z takich powodów nie chcę sobie robić nadziei, a z drugiej strony, dobija mnei, że nadal nic nie wiem...mniejszym stresem jest dla mnei potencjalne poronienie, niz takie bycie trochę w ciąży:baffled: Do tego bajzel z kredytem, bo się rzeczoznawca upierdliwy trafił i po 3 razy dziennie wydzwania, że jeszcze jakichś papierow potrzebuje, a własciciele-luzacy papiery mają porozrzucane po 3 domach na terenie całego województwa...

nic, chyba pojde w papierach posprzatać, albo co?;-)

reklama
heloł
Surv ale jazda. Czekam na wieci od lekarza
Dorka Ty oczywiście też zaraz po wizycie daj znać

A moje dziecko dziś z uśmiechem na ustach szło do przedszkola. Oby już mu tak zostało, to jeden stres z głowy.
rano poleciałam na bete i progest i jutro wyniki
brzuch mi wywaliło i zdecydowanie po tych lekach się czuję paskudnie - surv podejrzewam, że to po nich też tak masz

a nauka poszła w las - w sobotę egzam a j bardziej czekam na piątkową wizytę
normalnie nie umię się za nic zabrać
miłego dnia

Pabla no mi stokke się bardzo podoba :) w rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej :) ale ja lubię "inne" wóżki :P u mnie odpadają za to wózki klasyczne, chociaż mają wiele zalet:)
Surv koniecznie daj znać, może pęcherzyk po lekach się wzmocnił, oby wszystko było dobrze!no i trzymam kciuki za kredyt, oby jak najszybciej:tak:
Dorka zdrówka dla Misi:tak:
Renia super że Tymi tak przyjął przedszkole:tak:
oh mi się też nic nie chce, postawiłam zupę, byłam na mieście, w zusie, zahaczyłam o H&M:-p:-pzaraz się zbieram po Kubę, a o 16 na usg z Liwią, pogoda paskudna więc i samopoczucie do bani:sorry2:

Hej, witam i ja :-)

Surv, Dorka czekamy na wieści po ginowe :-D
Surv może wszystko jeszcze się wydarzyć, ja z Wikusią też plamiłam, brałam te same tabletki, i wiadomo :tak: A serducho późno było widać.
Dorka , Renia musi być dobrze, kciuki zaciśnięte :tak:
Tosika, toś ładnie poszalała, to teraz na co czekamy, aby było czy raczej nie :-D:-D
Kasia fajny taki wypad w góry, moje ładnie spacerują, ale po równym, poszłabym dalej ale samej to tak średnio, a m nigdy nie ma :-( Może w pszyszłym roku się uda, a na nieduże górki, to do nas zapraszam :tak: I tłumów takich jak w Zakopcu nie ma ;-)
Kic brzydka pogoda?? U mnie jeszcze ciepło, i słonecznie, może wysłać trochę do Ciebie? I co wyhaczyłaś w H&M? Są jakieś promocje?? :-D
Kate i jak imprezka , udała się?
A ja też obiad już zrobiony, niedługo po Olkę do szkoły, i dzień prawie z głowy :baffled: Zdecydowanie za szybko dni ostatnio mijają :sorry2:

Miłego popołudnia :-)

Survi jak tam?Ja sie stresuje, ide po 16:tak:
Sylcia mi tez szybko mijaly dni jak Misia chodzila do przedszkola:tak:Teraz jest w domu to mi sie dluzy:baffled:
Kic u nas tez pogoda sie popsula co chwile pada:wściekła/y: Z Liwka idziesz na USG bioderek?
Renia nie dziewie Ci sie ze nie mozesz sie skupic, ja tez nie moge o niczym innym myslec:tak:
Dobra ide sie szykowac dam znac jak po:-) Trzymajcie kciuki:tak:

Survivor,Dorka trzymam kciuki za wizyty ginowe &&&&

U nas chorobowo,tzn narazie bez antybiotyku,ale siedzimy w domu.W środę do kontroli.Już się boję co to będzie w przedszkolu za tydzień,a tak dobrze nam szło.
Ja też jakas nie ten teges-ta pogoda dzisiaj mnie dobija.Mam nadzieje,ze jeszcze będzie cieplej ,bo ja musze przecież pranie małej zrobić i gdzie mi to poschnie????
Maciek juz 3 godz. śpi az byłam sprawdzić czy oddycha:-p Ja tez chwile kimnełam,ale mnie skutecznie wiercąco-stukający sąsiad obudził.

Dziewczyny używałyście tych gąbkowych wkładów do wanienki dla niemowlaków?
I co na pępęk? myśmy mieli w UK jakis taki proszek ,a tu?

Kicrym Ty kupowałaś dużo rzeczy wyprawdkowych na all, wrzuć linka do sprzedawcy ;-)

Idę obczaić tego Stokke'a bo życ nie dajecie ;-)
aaa to ten...mi sie strasznie podoba.Widziałam go jeszcze w UK przed Maćkiem i sama taki zieloniutki chciałam mieć,no ale nie wyszło,był zieloniutki inny ;-) u nas po osiedlu taki krązy,fioletowy właśnie.
Tylko dziewczyny kurcze czy on nie za wysoki jak na nasz wzrost?

Ostatnia edycja:
no jak by to powiedziec...nastąpilo cudowne wskrzeszenie i pojawił się zarodek ;) nauka, pani doktor oraz ja nie umiemy sobie tego wyjaśnic, niemniej jednak na razie jestem z powrotem w ciąży...w polowie 7 tygodnia konkretnie...żeby nie bylo za wesolo mały dowcipniś na razie nie ma serca, wiec w piątek kolejna wizyta i ma się chłopak zdecydować czy zostaje, czy się ewakuuje..

rezzta potem, bo musze zreanimowac psychicznie zestresowanego ojca 1 lub dwójki dzieci;)

Surv - tak myślałam że tak właśnie może być!!! oszczędzaj się Kochana, chociaż przy łobuzującej 3-latce wiem że nie jest łatwo. Oby do piątku, serduszko na pewno się pojawi, silny dzidziuś jest!!!!
Dorka - czekamy na wieści!
Madziu - zdróweczka dla Maćka!
Sylcia - mi też za szybko mijają dni, zdecydowanie za szybko!
ja Lenę już odebrałam ,odpoczęłyśmy chwilkę w domu, zaraz nakarmię Sonię i pójdziemy jeszcze na dwór. U nas trochę deszczowo, ale mega ciepło, normalnie na krótki rękawek.

Surv no to fajnie, i podobnie jak ja miałam z Wiki, trzymam kciuki za piątkową wizytę i serdusio :tak:
Dorka kciuki zaciśnięte.
Pabla no u nas też tak ciepło, i słońce mamy cały czas :tak:

reklama
Survivor liczyłam na to :-) super wieści!!! no i serduszko napewno sie pojawi:tak:tak 7-8 tydz zaczyna bić ,więc będzie dobrze :-)
Pabla to u nas zimnica straszna,jakieś 14 stopni..brrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry