Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Flo została u cioci na noc, a zaraz R po nią jedzie i jadą razem na festyn w przedszkolu siostry, więc mam ich z głowy do popołudnia
R żołnierze ślepawi, moje jajka kulawe, to się po prostu minęli po drodze, oni myśleli, że są u celu, jajko myślało, że zaszło i tyle:-)
A ja spokojnie poczekam, aż dawca Kate wróci i się będziemy razem nakręcać za parę miesięcy;-)
Ja jakby nie patrzec tez jestem przed 40
Odpoczywaj, a tez mialam miec spokoj caly dzien ale Misia sie rozchorowala,ma kaszel i katar jak zwykle i chyba nie pojdzie w poniedz do przedszkola:-(
Przed czterdziestką to i nasze dzieci są;P Wazniejsze jest, że nie masz jeszcze 35 lat, bo to jest granica, po której organizm zaczyna się prokreacyjnie starzećSurvi z tym sporo starsza to chyba lekke przesadaJa jakby nie patrzec tez jestem przed 40
![]()
Szprycuje go różnymi syropami od przedwczoraj ,ale nic lepiej nie jest.Nawet mu *spam* dla bab w ciązy daję.Zdrówka dla Misi!!

ale w razie jakby nie poszło po Twojej myśli to z przyjemnością poschizujemy sie razem później:-)

efektem tego Kuba już ma katar
:-)
wkurza mnie to bardziej niż płacz, biorę Relamaks B6, niby można w ciąży, nie wiem czy coś pomaga bo nie biorę tego regularnie
M był dziś na wsi i coś mu się ściana frontowa nie podoba
Hej, widzę że klimaty ciążowe nabierają tempa:-):-) niech "zaraza" się panoszy, ale tylko u tych co mają na Nią ochotę![]()
a my wczoraj chyba troszku zaszalelismy
i strach mnie ogarnął
ale w sumie w tam tą środe mialam kolezankę, czyli to byl 11 dzien cyklu czyli to nie są jeszcze dni płodne, prawda?
no i bys się karpatką rzucila, a?;-)
moja mala gnida tez dzisiaj dala mi w kość, normalnie rosnie mi pannica z charakterkiem
zreszta musi byc dobrze
i masz rację taka cena za Emmaljunge to rewelacja
ja osobiscie bardzo jestem z niej zadowolona:-)
a ta babka co kupila to do M zadzwonila, ze za tyle to bierze od razu, wiec m w sumie za mnie decyzje podjął
i wiesz co ja pamietam jak musialam odciągac pokarm jak karmilam Kornela po wcześniejszym nakarmieniu małego (a on w sumie nie jadł, tylko żarł
) i w zasadzie nie bylo co odciągać, a musialam bo leciałam na uczelnie, to sobie w glowie wmawialam ze mam mega baloniki a w nich kraina mleka
i że muszę miec mleczko i tak ta psychika pozytywnie wplywa,że mećko bylo
olosie jakby jakies dziecko walnęlo moją Tosię w glowkę, to normalnie z ceglowka bym zaatakowala
Tosi bardzo ssie podobalo, zreszta mi rowniez, bo wszystko takie ladne i nowe
ale troche sie boje jak mala zostanie tam sama, bo dzisiaj to jedną raczka bawila sie zabawkami a druga mnie trzymala