reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A co tu takie pustki - wszyscy na piknikach?;-) U nas przepiękna pogoda, ale ja dziś kibluję w domu na wszelki wypadek się nie przemęczam, żeby sprawy nie pogorszyć
Flo została u cioci na noc, a zaraz R po nią jedzie i jadą razem na festyn w przedszkolu siostry, więc mam ich z głowy do popołudnia
Dorka, Renia, uprasza się o nieschizowanie!! To że razem zaszłyśmy w ciąże, to nie znaczy, że mają mieć taki sam przebieg. Przypomniam, że jestem od Was sporo starsza i same statystyki mówią, że w moim wieku takie pomyłki natury zdarzają się 3 razy częściej niż w Waszym
R żołnierze ślepawi, moje jajka kulawe, to się po prostu minęli po drodze, oni myśleli, że są u celu, jajko myślało, że zaszło i tyle:-)
Wy macie zdrowe, porządne ciąże i macie o siebie dbać, a nie się straszyć
A ja spokojnie poczekam, aż dawca Kate wróci i się będziemy razem nakręcać za parę miesięcy;-)
Apropos wózków, jak jeszcze myślałam, że jest mi potrzebny, to wyczaiłam przy pomocy Asi, że na niemieckim E-bayu można upolować Emmaljungę ze wszystkimi akcesoriami w okolicy 100-150 euro; co prawda wysyłka do Polski zabójcza, ale jakby któraś z Was chciała, to zawsze można zamówić wysyłkę do Drezna i stamtąd sobie odebrać
nic, wyganiam R na piknik i odpalam seriale on-line;-)
Flo została u cioci na noc, a zaraz R po nią jedzie i jadą razem na festyn w przedszkolu siostry, więc mam ich z głowy do popołudnia
Dorka, Renia, uprasza się o nieschizowanie!! To że razem zaszłyśmy w ciąże, to nie znaczy, że mają mieć taki sam przebieg. Przypomniam, że jestem od Was sporo starsza i same statystyki mówią, że w moim wieku takie pomyłki natury zdarzają się 3 razy częściej niż w Waszym
R żołnierze ślepawi, moje jajka kulawe, to się po prostu minęli po drodze, oni myśleli, że są u celu, jajko myślało, że zaszło i tyle:-)Wy macie zdrowe, porządne ciąże i macie o siebie dbać, a nie się straszyć
A ja spokojnie poczekam, aż dawca Kate wróci i się będziemy razem nakręcać za parę miesięcy;-)Apropos wózków, jak jeszcze myślałam, że jest mi potrzebny, to wyczaiłam przy pomocy Asi, że na niemieckim E-bayu można upolować Emmaljungę ze wszystkimi akcesoriami w okolicy 100-150 euro; co prawda wysyłka do Polski zabójcza, ale jakby któraś z Was chciała, to zawsze można zamówić wysyłkę do Drezna i stamtąd sobie odebrać

nic, wyganiam R na piknik i odpalam seriale on-line;-)
Survi z tym sporo starsza to chyba lekke przesada
Ja jakby nie patrzec tez jestem przed 40
Odpoczywaj, a tez mialam miec spokoj caly dzien ale Misia sie rozchorowala,ma kaszel i katar jak zwykle i chyba nie pojdzie w poniedz do przedszkola:-(
Renia super ze beta tak rosnie
Ja jakby nie patrzec tez jestem przed 40
Odpoczywaj, a tez mialam miec spokoj caly dzien ale Misia sie rozchorowala,ma kaszel i katar jak zwykle i chyba nie pojdzie w poniedz do przedszkola:-(Renia super ze beta tak rosnie

survivor26
Mamy lipcowe'08
Przed czterdziestką to i nasze dzieci są;P Wazniejsze jest, że nie masz jeszcze 35 lat, bo to jest granica, po której organizm zaczyna się prokreacyjnie starzećSurvi z tym sporo starsza to chyba lekke przesadaJa jakby nie patrzec tez jestem przed 40
![]()
A Misię może jakoś odizolować? zamknąć w innym pokoju z bajkami czy klockami i tylko jedzenie i nocnik dostarczać, żebyś miała spokój?
Survi nie da rady G pojechal pomagac koledze, a my z Seba zostalismy z malym lobuzem
Teraz na razie jest ok uklada puzzle
Strasznie kaszle a biega na bosaka
Nie mam sily jej prosic o zalozenie choc skarpet:-( Chyba inhalacje pojda w ruch
Teraz na razie jest ok uklada puzzle
Strasznie kaszle a biega na bosaka
Nie mam sily jej prosic o zalozenie choc skarpet:-( Chyba inhalacje pojda w ruch
Survivor leż leż, jeszcze moze być dobrze.Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki!!!
Renia za Was też .Prosze sie oszczędzać!!!
Dorka u nas tez z lekka chorobowo.Maciek ma katar i taki dziwny kaszel.Jeszcze takiego nigdy nie miał,za to jego kolega w przedszkolu wczoraj owszem
Szprycuje go różnymi syropami od przedwczoraj ,ale nic lepiej nie jest.Nawet mu *spam* dla bab w ciązy daję.Zdrówka dla Misi!!
My pomimo tego kaszlu,pojechaliśmy po kosze do szafy, wszystko na cacy rozplanowałam,łącznie z zamówieniem pólek, ale kurde czy te kosze o takim wymiarze są jaki wymyśliłam to już nie sprawdziłam,po co? na szczęscie są,ale akurat w sklepie nie mieli,więc trza czekać jakieś 2tyg.
K w pracy,Maciek zasnął więc mam chwilę dla się ;-)
Kuźwa to bsobie popisałam.Zalałam właśnie klawiaturę i i raz b jest za dużo a raz nie ma wcale
Renia za Was też .Prosze sie oszczędzać!!!
Dorka u nas tez z lekka chorobowo.Maciek ma katar i taki dziwny kaszel.Jeszcze takiego nigdy nie miał,za to jego kolega w przedszkolu wczoraj owszem
Szprycuje go różnymi syropami od przedwczoraj ,ale nic lepiej nie jest.Nawet mu *spam* dla bab w ciązy daję.Zdrówka dla Misi!!My pomimo tego kaszlu,pojechaliśmy po kosze do szafy, wszystko na cacy rozplanowałam,łącznie z zamówieniem pólek, ale kurde czy te kosze o takim wymiarze są jaki wymyśliłam to już nie sprawdziłam,po co? na szczęscie są,ale akurat w sklepie nie mieli,więc trza czekać jakieś 2tyg.
K w pracy,Maciek zasnął więc mam chwilę dla się ;-)
Kuźwa to bsobie popisałam.Zalałam właśnie klawiaturę i i raz b jest za dużo a raz nie ma wcale

pabla27
Fanka BB :)
hejka,
Surv - ja trzymam jednak kciuki żeby były dobre wieści!!! a jak nie i Ty masz dobre nastawienie to napewno za chwilkę znów się uda!!
Renia, Dorka - będzie dobrze!
u nas ok, Lena tylko mi na nerwy działa bo jest tak męcząca i jęcząca że szlag mnie trafia. Sońka ok. Zaraz szykujemy się na slub, muszę doprowadzić się do porządku ale najpierw cycucha nakarmić.
Surv - ja trzymam jednak kciuki żeby były dobre wieści!!! a jak nie i Ty masz dobre nastawienie to napewno za chwilkę znów się uda!!
Renia, Dorka - będzie dobrze!
u nas ok, Lena tylko mi na nerwy działa bo jest tak męcząca i jęcząca że szlag mnie trafia. Sońka ok. Zaraz szykujemy się na slub, muszę doprowadzić się do porządku ale najpierw cycucha nakarmić.
KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej, ja tylko na sekundę bo niedługo muszę odtransportować Młodego do Mamy bo u mnie będzie babskie posiedzenie:-) karpatka już zrobiona, zapiekanka z ziemniaków podszykowana jeszcze tylko siebie ogarnę i będzie gites
Surv trzymam kciuki żeby się udało
ale w razie jakby nie poszło po Twojej myśli to z przyjemnością poschizujemy sie razem później:-)
Renia odpoczywaj będzie dobrze:-)
u nas po inhalacjach lepiej, oby tak dalej:-) zmykam miłego wieczoru :-)

Surv trzymam kciuki żeby się udało
ale w razie jakby nie poszło po Twojej myśli to z przyjemnością poschizujemy sie razem później:-)Renia odpoczywaj będzie dobrze:-)
u nas po inhalacjach lepiej, oby tak dalej:-) zmykam miłego wieczoru :-)
Witam
Surv tulę mocno, oby jednak pęcherzyk był silniejszy niż myślisz
Dorka i jak dzień z Misią?zdrówka dla Was!
Renia trzyma kciuki, oby krwiaczek się wchłonął i fasolka rosła w siłę
Madzia i ja już takie dziecko wyczaiłam (z mega kaszlem) oczywiście jak na złość to ulubiony, nowy kolega mojego Kuby
efektem tego Kuba już ma katar
KATE to hucznej imprezki
:-)
Pabla Kuba też ma takie napady
wkurza mnie to bardziej niż płacz, biorę Relamaks B6, niby można w ciąży, nie wiem czy coś pomaga bo nie biorę tego regularnie
Moja siostra dziś zabrała Kubę na jakieś dni z tramwajem, czy coś, można było zwiedzać tramwaje - nowe i stare, prowadzić tramwaj, zobaczyć od spodu itd. Kubie się podobało
M był dziś na wsi i coś mu się ściana frontowa nie podoba
spokojnej nocki
Surv tulę mocno, oby jednak pęcherzyk był silniejszy niż myślisz

Dorka i jak dzień z Misią?zdrówka dla Was!
Renia trzyma kciuki, oby krwiaczek się wchłonął i fasolka rosła w siłę

Madzia i ja już takie dziecko wyczaiłam (z mega kaszlem) oczywiście jak na złość to ulubiony, nowy kolega mojego Kuby
efektem tego Kuba już ma katar
KATE to hucznej imprezki
:-)Pabla Kuba też ma takie napady
wkurza mnie to bardziej niż płacz, biorę Relamaks B6, niby można w ciąży, nie wiem czy coś pomaga bo nie biorę tego regularnie
Moja siostra dziś zabrała Kubę na jakieś dni z tramwajem, czy coś, można było zwiedzać tramwaje - nowe i stare, prowadzić tramwaj, zobaczyć od spodu itd. Kubie się podobało
M był dziś na wsi i coś mu się ściana frontowa nie podoba
spokojnej nocki
reklama
Hej, widzę że klimaty ciążowe nabierają tempa:-):-) niech "zaraza" się panoszy, ale tylko u tych co mają na Nią ochotę![]()
Kate swięte słowa
a my wczoraj chyba troszku zaszalelismy
i strach mnie ogarnął
ale w sumie w tam tą środe mialam kolezankę, czyli to byl 11 dzien cyklu czyli to nie są jeszcze dni płodne, prawda?
no i bys się karpatką rzucila, a?;-)Dorka kuruj sie kochana
moja mala gnida tez dzisiaj dala mi w kość, normalnie rosnie mi pannica z charakterkiem
Surv trzymam kciuki a co by wszystko bylo dobrze
zreszta musi byc dobrze
i masz rację taka cena za Emmaljunge to rewelacja
ja osobiscie bardzo jestem z niej zadowolona:-)Kic kurcze żebym wiedziala ze bedziesz cholercia chciala
a ta babka co kupila to do M zadzwonila, ze za tyle to bierze od razu, wiec m w sumie za mnie decyzje podjął
i wiesz co ja pamietam jak musialam odciągac pokarm jak karmilam Kornela po wcześniejszym nakarmieniu małego (a on w sumie nie jadł, tylko żarł
) i w zasadzie nie bylo co odciągać, a musialam bo leciałam na uczelnie, to sobie w glowie wmawialam ze mam mega baloniki a w nich kraina mleka
i że muszę miec mleczko i tak ta psychika pozytywnie wplywa,że mećko bylo
Renia wszystko bedzie dobrze i masz rację też ladny wózio:-) ja to uwielbiam fiolet aczkolwiek powiem Tobie, ze w zeszłym roku mialam kombinezony zimowe z wojcika dlla chłopca w kolorystyce fiolet-biel i szary:-)
Kasia ja też chce w góry
olosie jakby jakies dziecko walnęlo moją Tosię w glowkę, to normalnie z ceglowka bym zaatakowala
Madzia no gniazdko uwijasz mamusia;-):-)
a my dzisiaj byliśmy na pierwszym zebraniu roboczym w przedszkolu i przy okazji obejrzeniu przedszkola
Tosi bardzo ssie podobalo, zreszta mi rowniez, bo wszystko takie ladne i nowe
ale troche sie boje jak mala zostanie tam sama, bo dzisiaj to jedną raczka bawila sie zabawkami a druga mnie trzymala
ktora ma ochote na naleweczkę z aronii, bo M zrobil i sie delektujemy