Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zobaczymy, mam nadzieję że się będę dobrze czuła
a co do ilości to lepiej mieć niż nie mieć
chociaż teraz widzę że połowy Liwcia nie nosi, albo miała raz ubrane
my jedziemy na weekend na wieś powkurzać się jak nam spierniczyli jedną ścianę

mama wzięła małego do kulek, więc mam jakieś 2 godziny luzu, więc korzystam póki mała śpi
u nas chłodno, oczywiście nie ma mowy, żeby nie palić w centralnym bo byśmy pomarzli konkretnie

normalnie czułam się jakbym miała depresję, dostałam plamień a za nim zaczęłam je brać jeszcze nie miałam okresu
ogólnie byłam nie do życia, mam nadzieję, że na Ciebie tak nie będą działać;-)
:-) pani mi powiedziała, że była w takim szoku bo niektóre pięciolatki potrafiły opisać 5-6 rysunków
ja również byłam w szoku
ale miło wiedzieć że odpowiadanie całe dnie na miliony pytań na coś się przydało
Jezu spojrzałam teraz na okno, tydzień temu myte i już wyglądają tak jak przedtem
a tam umyje jak M wróci i zrobimy remont
zmykam coś porobić w domu bo mam wolne a lenie się okrutnie
miłego wieczoru i zajrzę jeszcze sprawdzić co Dziewczyny napisały:-)

Tyle dobrze, że z racji geriatrycznego wieku mam prawo do darmowych badań genetycznych
jeny tak Wasze ciąże przeżywam, że masakra
nawet kompa nie wyłączam dziś bo czekam na Wasze posty, jeszcze tylko info od Reni i mogę iść spokojnie spać
Renia, jak u Ciebie???
ani razu nie ubezpieczałam przesyłki a zawsze dochodzi "cała i zdrowa"
pakuję w karton mniej więcej o wymiarach 120/60/60 i zaznaczam że do 10kg (nigdy mi nie zważył) i płacę ok 18zł, chyba że pobranie to płaciłam 32zł
drukujesz list przewozowy,kurier przyjeżdża, dajesz paczkę i list i tyle 

przyjdą chłodniejsze dni to ją pomolestuję znowu o jakąś czapę
no jeszcze jedną "wisi" nam Tosika;-)