reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej hej
:)
będziesz molestować.. ??? :):): się będzie działo...:)
Pabla...oj słodzisz słodzisz :) najważniejsze żeby Sonci się podobało :)
ja własnie kończę sweterek w paski (osz matko że też mi to do głowy przyszło), plączą sie nitki no ale mi sie przyśnił swetertek to muszę zrobić
a na czapę mam własnie pomysł więc kto wie kto wie :)
No ale najpierw to chyba Madzia wypada bo się niedługo pruć będzie co?? :)
jako młoda matka Polka masz obowiązek życzyć sobie coś jak masz ochotę :) to ciocia chętnie Majci dziergnie
dobra lecę bo chłop naprawia coś na zewnątrz a dzieci szaleją.
biszkopt na tort się studzi, jutro goście cd cinkowych imprez
musze odkurzyć jeszcze i kolacja, potem masa do tortu będzie tym razem tiramisu bez dodatkowych zdobień bo nie chce mi się dzisiaj a i czasu brak.
ok
lecę

no i najważniejsze
Surv....oj matko ale masz stresów, pamiętam jak poszłam szczęsliwa do gina i jak usłyszałam to co ty najpierw to ciemno przed oczami miałam
ale jak zarodek mocny i serducho bije to będzie git
kciukaski trzymam cobyś sie minimalnie stresowała
Renia..byle do poniedziałku :)

reklama
Heloł
Jestem jestem
Egzamin napisany a wyniki za tydzien w poniedzialek
Jakos za stara jestem na przezywanie
Bedzie co bedzie
Za to mam katar:-) Juz zakupilam syropek dla kobiet ciezarnych i tabletki do ssania
Oilbas wdycham
Maz na mazurach tez sie rozchorowal i smieje sie ze my to tak z tesknoty za soba
Oby tylko Tymi nic nie podlapal

Przeczytalam wszystko ale wybaczcie jutro przy lepszym samopoczuciu popisze

No i wlaczylam dzis ogrzewanie bo zimno w domu okrutni

Dobrej nocki

Post zazdroszcze Ci pasji w dzierganiu :)
chorowitkom zdrowia zycze

moja Wera kaszle jak gruzlik ale tylko z rana, po inhalacji jest lepiej
jade z mama i dziecmi do mojego dZiadka na odpust-bedą budy i mam zamiar pokazac dzieciom jakie zabawki zawsze sobie na takim jarmarku kupowalam; Werci pierdzionek kupię z cerwonym oczkiem, Oskarowi tez sie cos znajdzie ;-)
mikego dnia

Izabelka super powrot do przeszłości taki odpust z pierścionkami:-)))

A ja leze i zdycham
Rozlozylo na dobre
Od kichania brzuch strasznie boli, normalnie schize mam, że coś mi się tam oderwało

Dzis wraca mężyk to pokichamy i posmarkamy razem
Oby tylko Tymi nic nie złapał bo za tydzień urodziny Gracusia i zapowiada sie super zabawa

Widzę, że niedziela leniwa i cicho tu okrutnie
Miłego relaksowania

U nas też weekendowo, pojechaliśmy na cały dzień do mamy, nawet robotę ze sobą wzięłam i nawet udalo się popracować;) byliśmy na długim spacerze, Flo z babcią i Laurą pracowicie paskudziły ludziki z kasztanów i generalnie byloby bosko, gdyby nie to, ze od 2 dni muli mnie wręcz nieludzko:baffled: Poczytuję to jednak za dobry obajw, ze smarkacz w siłę rośnie, więc trudno przetrzymam...zastanawiam się też czy jednak Flo nie powiedzieć o rodzeństwie. W sumie jest sporo za wcześnie no i nadal nei wiadomo jak to bedzie, ale jak jest ostatnio taka wstrętna, to moze byłaby grzeczniejsza, jakby wiedziala? Sama nie wiem, bo boję się, że jak się nie uda to co jej wtedy powiem?

Iza, i jak na jarmarku było? Też lubię takie oldskulowe klimaty:tak:

Renia, to leż ile się da...ja trochę jeszcze kicham i kaszlę, ale generalnie jest zdecydowana poprawa, po tym, jak całą sobotę leżałam martwym bykiem:tak:

Aaaa...i udało mi się kupić Flo kurtkę i kombinezon dwucześciowy na zime, korzystając z tego, że wszyscy w plenerze i na allegro puchy:-p I tak za oszałamiającą kwotę 70 zł mamy całe zimowe wyposażenie oprócz butów:-)

No i chorobowego dnia c.d.
Tymiego rozłożyło na dobre
39 stponi w moment
Juz po czopkach spokojniej ale wychodzi na to ze zarazilam synka i znowu nici z przedszkola

Dobrze ze P juz wraca
W kupie raźniej:-)))

Dobrej nocki

Hej, u nas ciepło jak na wiosnę, ale wieczory chłodne:baffled: d
Renia zdrówka dla całej familii:-D oraz powodzenia jutro u pana dr;-) a egzamin to na pewno zaliczony wzorowo:-)
Surv dobrze, że odpoczęłaś i że zimowe zakupy masz już prawie z głowy, buty to już pikuś:-) według mnie dobrze, że masz objawy bo to znaczy, że ciąża się rozwija i Zbyszko rośnie w siłę:-D
Iza u nas w okolicznych wsiach i miasteczkach nadal odbywają się takie odpusty, u mnie niby też jest, ale już nie takie uroczyste, rzekłabym są bardziej nowoczesne i straciły swój urok:-p

u mnie dzisiaj nerwówka bo najmłodsza siostra jako pierwsza wraca z emigracji, rodzice w stresie pewnie oka nie zmruża:-p a z 3 tyg wraca reszta z moim M na czele:-) dziś byłam na rano w pracy wobec czego jestem taka skonana, ze masakra:baffled: dobrze, ze jutro mam popołudnie i jadę autem z kumpelą to chociaż sie dłużej prześpię;-) lecę myć Mądrale - już czasem nie mam siły na te jego gadanie i spadam spać:-D dobranoc:-D

Kate wyspij sie kofana...
Renia zdrowka dla calej rodzinki
Surv ja bym sie wstrzymala jak brzuszek bedzie widoczny chociaz troszke, zeby ogarnela temat :tak: dla dzieci to strasznie duuugi okres czasu
byly budy na odpuscie, ale rzeczywiscie nie takie jak kiedys; ze starych zabawek to tylko pileczka na gumce byla :( Oskar oczywiscie zestaw policjanta wybral z pistoletami, Wera mrugnela okiem do babci i juz ma pieska co szczeka- drugiego już :-) kupilam im cukierki, mama oczywiscie lizaka kogucika i cukierki anyżowe- taki smak dziecinstwa ;-) fajnie bylo

szkoda,ze mam duzo papierow do roboty
papatki

reklama
Izabelka ja też na odpuście dziś byłam:tak::-D:-Du mnie na wsi :) u nas nadal jest tradycyjnie z sumą w kościele, procesją dookoła kościoła :) Kuba wybrał sobie kolejne traktory i kombajny:sorry2::-Dśmieję się że on to nie będzie miał problemu z przeprowadzką na wieś :-p
Post a jak!za takie cuda to molesta murowana:-p:-p:-D:-D:-Dps dziś buciki na wsi zrobiły furorę:-p:tak::-):-)
Surv Kubie powiedziała moja siostra jak tylko się dowiedziała czyli koło 7 tygodnia:-pi tak już zostało że jest dzidizuś, chodził na usg, opowiadaliśmy itd :)
KATE to już się doczekać nie możesz na dawcę, co?;-):-):-)
Renia zdrówka dla Was!

Do góry