Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

też unikam jak ognia no ale ile można kichać i smarkać no

Choć na razie odpukać nie przytyłam nic...ale znając siebie, nadrobię potem bez problemu

Flo dziś ma wycieczkę ciuchcią do parku, szczerze współczuję paniom, ogarnąc 25 ryczących 3-latków w mieście
Że niby dom nie ocieplony i tylko częściowo ogrzewany...noż, jak ma 250 lat, to co - XVIII-wieczni Łuzyczanie mieli go watą mineralną okrywać?
Ciekawa jestem jak w takim razie dają dotacje na remont zabytkowych budynków - każą najpierw szachulec na beton wymieniać?
Summa sumarum, musimy dać na zabezpieczenie, to mieszkanie co sprzedajemy...bedzie bardziej uciążliwie, wszystko się poprzeciąga, ale tu przynajmniej chyba nie bedzie wątpliwości co do stanu nieruchomości
no ale w tym momencie przeprowadzka jak nic na Mikołaja wypadnie... w sumie dobrze, że w ciąży jestem, bo mam uwagę podzieloną i nie mogę się wkur***c tylko zamieszaniem z domem...a jak w końcu się przeprowadzimy i urodzimy, to bedzie ulga jak z tą kozą w żydowskim kawale:-)
no i tak obudziła Kubę
teraz się wierci, bo pewnie już śpiąca
no taaak nie ma to jak coś dziergnąć o północy

chodzisz z Maksiem gdzieś do logopedy?macie w przedszkolu? może by zaproponowała coś na rozruszanie języka itd
zdrówka!

czuję się jak w przedszkolu, a potem jak przychodzę to zadowolona, bo Pani chwali, i piórem już piszą literki(poznali pierwszą), i wf super itp 

Ja o 8 jestem nie przytomna jeszcze ale jakos nie moge dalej spac bo Misia wola o mleko, potem lekarstwa itp.
Ja tam nei lubie takich rzeczy zaltwiac to wszystko G robi
Co do Wloch ja bardzo za nimi tesknie:-( bardzo bym chciala tam jeszcze raz pojechac
My tydzien sie meczylismy z kaszlem i katarem Misi i w koncu antyboityk pomogl
A jak synek tez w domu siedzi?
i bylysmy tez na placu zabaw, Misia szczesliwa
Teraz obiadek i czekamy na G